Category Archives: Webdesign

360 graden rondom de klant

Hoe krijg je klanten in deze tijden van digitaal shoppen nog zover dat ze jouw winkel binnenstappen? Het antwoord op deze uitdaging wordt steeds vaker gezocht in het bieden van een totaalbeleving voor de klant. Licht, beeld, geluid en zelfs geur worden ingezet om van het bezoek aan jouw winkel iets bijzonders te maken. Die totaalaanpak, wordt de 360 graden beleving genoemd.

De juiste sfeer op het juiste moment

In de ochtend vind je andere dingen aangenaam dan in de avond. Daar waar je in de ochtend misschien graag omringd wordt met lichte kleuren en frisse geuren, voel je in de avond liever zachte warme geuren en kleuren om je heen. Nu is het natuurlijk lastig om tweemaal per dag je winkel te verbouwen. De geïntegreerde lichtoplossingen van QYN geven je echter de mogelijkheid om de sfeer in je winkel met één druk op de knop aan te passen aan het moment van de dag, het weer of het jaargetijde. Ook met geuren kan dit effect bereikt worden. Geur kan je helpen om een hele specifieke geur aan jouw winkel te koppelen (denk aan Rituals). Geur en licht zijn daarmee belangrijke elementen van de 360 graden beleving.

Beeld en geluid

Beelden zijn belangrijk voor een klant. Hij ziet actuele aanbiedingen en wordt op het juiste moment benaderd met calls-to-action. Maar het belang van muziek mag ook niet worden onderschat. 90% van het winkelend publiek zegt eerder een winkel met muziek binnen te stappen dan een winkel waar het stil is. Volgens 77% van het publiek werkt de muziek ook nog eens sfeer verhogend en niet minder dan 60% zegt meer tijd in een winkel te spenderen als er muziek gedraaid wordt. Als onderdeel van de 360 graden beleving is het een manier om voor de klant de ideale winkelervaring neer te zetten.

Content-publisher

Een nieuwe website voor mijn bedrijf

Ik heb sinds een aantal jaar een eigen bedrijf. In het begin was het nogal zwaar om alles te financieren en om alles voor elkaar te krijgen. De branche waar ik in zit heeft namelijk een aardige concurrentie en we moesten dus er hard werken om ons daar tussen de dringen. Een aantal keer dachten we echt dat het niet ging lukken maar nu een aantal jaar verder gaat het eigenlijk heel erg goed met ons bedrijf. We hebben in het begin toen het bedrijf ontstaan was wel een simpele website genomen alleen hier kun je eigenlijk vrij weinig mee en is erg gedateerd. Nu willen we een nieuwe website zodat het er weer fris en professioneel uit ziet, net als het bedrijf. We willen graag dat het op korte termijn gerealiseerd wordt en ook dat de mensen die het gaan uitvoeren alles regelen, wij hebben namelijk totaal geen verstand van websites maken en dit laten wij dan ook maar al te graag aan de professionals over. We willen een nieuwe site zodat de klant ons beter kan vinden en niet erg lang onze website moet observeren voordat ze hebben gevonden wat ze zochten. Het moet goed overzichtelijk zijn en ook als laatste punt het liefst niet al te duur.

Een website laten maken

We willen graag een website laten maken voor ons bedrijf. We gingen dus wat zoek in de zoekmachines van Google. Al gauw kwamen we uit bij een bedrijf genaamd Sitetogo. Je kunt door Sitetogo een website laten maken voor al 450 euro, althans dat stond op hun website. Ze hadden onze aandacht getrokken en we namen contact op. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en maakte een afspraak. We hebben alle vertrouwen dat Sitetogo onze nieuwe website er top uit gaat laten zien.

Content-publisher

Webdesign bureau SiteToGo

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor website laten maken’ tegen. Zo te zien was die van SiteToGo.nl. Toevallig zat ik daar een paar dagen geleden ook al op, omdat ik voor mijn nieuwe bedrijf graag een mooie website zou willen laten maken. Maar ik heb daar nog helemaal geen ervaring mee. Ik heb hiervoor namelijk altijd in dienst gewerkt bij een ander bedrijf. Maar nog nooit eigenaar geweest van mijn eigen onderneming. Daarom ben ik op het internet gaan kijken en zoeken naar webdesign bureau’s.

Zoeken op het internet

Ik ben gaan Googelen op website laten maken en kwam al snel vele website bouwers tegen. Onder andere SiteToGo dus. Zij stonden op 1 in Google. En dat vind ik heel erg belangrijk! Want op die manier bewijzen zij dat zij zeker verstand van zaken hebben wat betreft zoekmachine optimalisatie. Verder ben ik naar eerder gemaakte websites van hun gaan kijken. En dat zag er allemaal prachtig uit! Ook verbazingwekkend dat de prijs dan maar €450,- is voor het laten maken van een website. Maar hartstikke gunstig natuurlijk! Ze zagen er allemaal heel erg mooi uit. Ik heb dan ook contact opgenomen met SiteToGo en gaf aan dat ik geïnteresseerd ben in het laten maken van een website voor mijn nieuwe onderneming. De medewerker vroeg vervolgens om wat voor een bedrijf het gaat etc. Verder heeft hij wat dingen uitgelegd van hoe het hele proces van website laten maken in zijn werk gaat. Dat vond ik allemaal heel erg positief klinken. En ik heb dan ook besloten om door dit webdesign bureau mijn nieuwe website te laten maken.

Gisteren nam de website bouwer telefonisch contact met mij op om allerlei dingen te bespreken van hoe de website eruit moet komen te zien. Voor meer informatie over SiteToGo kun je het beste even op hun website kijken!