Content Publisher
Image default
Marketing

Alles over SEO-specialist Ralf van Veen: wie is Ralf?

Wat is een SEO-specialist? 

Een Search Engine Optimization of SEO Specialist test, analyseert en wijzigt een website zodat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines, en de website komt vervolgens hoger in de zoekresultaten van grote zoekmachines zoals Google en Bing.

Ben je op zoek naar een SEO-specialist? Neem een kijkje op de website van: https://ralfvanveen.com/

Een SEO-expert voert pagina-optimalisatie uit op een website om ervoor te zorgen dat zoekresultaten relevant zijn en om een ​​positieve gebruikerservaring, groeiend websiteverkeer, leadvolume en merkbekendheid te creëren. Met andere woorden, een SEO-specialist verschilt niet van andere digitale marketing- of traditionele marketingprofessionals: ze proberen uiteindelijk meer omzet te genereren voor het bedrijf waarvoor ze werken.

Door trefwoordonderzoek uit te voeren en gebruik te maken van SEO-tools, zoals Google Analytics, kan een SEO-specialist de zichtbaarheid van een website op Google vergroten, wat op zijn beurt grote voordelen heeft voor elk bedrijf. Sommigen werken mogelijk ook nauw samen met andere leden van een marketingteam om nieuwe initiatieven te ontwikkelen of om sociale media-accounts beter te beheren om de betrokkenheid en het verkeer van gebruikers te vergroten.

Wie is Ralf? 

Ralf van Veen is sinds 2012 SEO-specialist. Voordat hij voor zichzelf begon, werkte hij voor het snelstgroeiende marketingbureau van Nederland. Hierna heeft hij verschillende functies bekleed, zoals SEO-manager bij een start-up SEO-specialist bij een internationaal bedrijf. De focus van dit bedrijf was op Azië en Europa. 

Nu, 5 jaar geleden, is Ralf van Veen begonnen als freelancer SEO-specialist. In deze periode heeft hij meer dan 100 bedrijven geholpen bij het verbeteren van hun organische vindbaarheid. 

Ralf vervult zowel de consulterende rol als ook de implementerende rol. Dit is afhankelijk van de klant en van het project. Daarnaast geeft hij ook trainingen en workshops over uiteenlopende onderwerpen binnen SEO. Kennisdeling is voor Ralf een belangrijke factor. 

Ralf van Veen is ondertussen gegroeid naar een bedrijf met 4 medewerkers. Zij werken voor verschillende klanten die belang hebben bij een betere organische vindbaarheid. Ralf van Veen begeleidt onder andere het management, de developers en de copywriters bij het verbeteren van de SEO. Zijn missie: het creëren van intern draagvlak om een duurzaam resultaat te bewerkstelligen. 

Welke competenties heeft een SEO-specialist nodig? 

Communicatieve vaardigheden zijn alles. Als een klant jou inhuurt om zijn site te laten groeien, moet je de beste manier van handelen kunnen verwoorden en uitleggen waarom dit het beste voor hem is.

“Ze moeten zich een beeld vormen van wat je doet, zodat ze het kunnen bezitten en er zeker van kunnen zijn dat je verstandige beslissingen neemt voor hun bedrijf”, biedt Chris Horton, hoofdadviseur bij Dr. Rankwell, een SEO-adviesbureau gevestigd in Lawrenceville, Georgia.

Het inschatten van risico’s – “het verschil kennen tussen veranderingen die de voortgang van een website enorm kunnen schaden en veranderingen die de naald vooruit kunnen helpen” – en het voorspellen van trends en hoe deze het toekomstige verkeer zullen beïnvloeden, zijn ook belangrijk, zegt Horton.

Je moet natuurlijk kennis hebben van Google Analytics (of een andere webanalysetool), evenals SEO-tools zoals SEMrush en Moz. 

Wil je meer weten over ‘Wie is Ralf’? Lees het op deze pagina. 

https://ralfvanveen.com/

Related Posts

Je visitekaartje uniek maken en met spoed bestellen

Autoreclame in Enschede plaatsen voor een groot bereik

Linkbuilding een vervelend karwei? Niet als u daarvoor de linkbuilding tool van ZipZoo inschakelt!