Content-publisher

Webdesign bureau SiteToGo

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor website laten maken’ tegen. Zo te zien was die van SiteToGo.nl. Toevallig zat ik daar een paar dagen geleden ook al op, omdat ik voor mijn nieuwe bedrijf graag een mooie website zou willen laten maken. Maar ik heb daar nog helemaal geen ervaring mee. Ik heb hiervoor namelijk altijd in dienst gewerkt bij een ander bedrijf. Maar nog nooit eigenaar geweest van mijn eigen onderneming. Daarom ben ik op het internet gaan kijken en zoeken naar webdesign bureau’s.

Zoeken op het internet

Ik ben gaan Googelen op website laten maken en kwam al snel vele website bouwers tegen. Onder andere SiteToGo dus. Zij stonden op 1 in Google. En dat vind ik heel erg belangrijk! Want op die manier bewijzen zij dat zij zeker verstand van zaken hebben wat betreft zoekmachine optimalisatie. Verder ben ik naar eerder gemaakte websites van hun gaan kijken. En dat zag er allemaal prachtig uit! Ook verbazingwekkend dat de prijs dan maar €450,- is voor het laten maken van een website. Maar hartstikke gunstig natuurlijk! Ze zagen er allemaal heel erg mooi uit. Ik heb dan ook contact opgenomen met SiteToGo en gaf aan dat ik geïnteresseerd ben in het laten maken van een website voor mijn nieuwe onderneming. De medewerker vroeg vervolgens om wat voor een bedrijf het gaat etc. Verder heeft hij wat dingen uitgelegd van hoe het hele proces van website laten maken in zijn werk gaat. Dat vond ik allemaal heel erg positief klinken. En ik heb dan ook besloten om door dit webdesign bureau mijn nieuwe website te laten maken.

Gisteren nam de website bouwer telefonisch contact met mij op om allerlei dingen te bespreken van hoe de website eruit moet komen te zien. Voor meer informatie over SiteToGo kun je het beste even op hun website kijken!