Content Publisher
Image default
Business

Verschillende soorten vaporizers

Deze pagina leidt je door het proces van vaporizers met behulp van drie veelvoorkomende soorten verdampers: standaard verdampers, draagbare verdampers en geforceerde luchtverdampers. Standaard vaporizers maken doorgaans gebruik van een keramisch verwarmingselement en vereisen dat de gebruiker hete lucht over de kruiden trekt via een zweepopzetstuk, waardoor de gebruiker maximale controle over het verdampingsproces behoudt. Portable vaporizers zijn precies dat – draagbaar. Deze compacte en lichtgewicht vaporizers zijn gemaakt voor dampliefhebbers die onderweg zijn. Portable Vaporizers kunnen bijna overal worden gebruikt en zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Portable vaporizers

Portable vaporizers, of “handheld vaporizers”, zijn draagbaar. Draagbare verdampers kunnen bijna overal worden gebruikt en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Ze gebruiken meestal een interne oplaadbare batterij, een externe “push-in” batterij of een her vul bare butaankamer met klikactivering. Pen-Style Vaporizers vertegenwoordigen de nieuwe golf van vaporizers. Ze zijn een soort draagbare verdamper die steeds populairder wordt vanwege hun esthetische eenvoud en gelijkenis met een gewone “e-sigaret”. Vaporizer-pennen zijn optimaal om te genieten van e-liquids, essentiële oliën en concentraten. Vaporizer-pennen zijn veel subtieler en discreter dan hun grotere draagbare tegenhangers; ze genereren damp door materiaal in een van de volgende containers te verwarmen:

Standaard Verdamper

Standaard vaporizers, ook wel “Box Vaporizers” of “Whip-Style” Vaporizers genoemd, maken doorgaans gebruik van een keramisch verwarmingselement en vereisen dat de gebruiker inhaleert via de slang. Deze inademing creëert een convectiestroom, die hete lucht over de kruiden trekt, waardoor de gebruiker maximale controle over het verdampingsproces behoudt. Veel standaard vaporizers maken gebruik van een zogenaamd “handsfree” ontwerp, wat betekent dat de kruidencontainer aan het uiteinde van het staafje onafhankelijk op het verwarmingselement rust zonder dat de gebruiker zijn of haar hand dicht bij het verwarmingselement hoeft te houden om de verwarming van de kruiden te verzekeren.

Geforceerde luchtverdamper

Forced-Air Vaporizers vertegenwoordigen het nieuwste type verdamping. Deze verdampers worden aangedreven door ze in een stopcontact te steken en maken gebruik van een interne ventilator die hete lucht over je kruiden- of etherische oliekamer stuwt. Veel units zijn nu voorzien van digitale temperatuurregeling, zodat de gebruiker zijn dampervaring kan aanpassen.

https://www.vaposhop.com/vaporizers/portable-vaporizers/

Related Posts

The Secrets To The Best Airplane Cargo Hold Cleaning

Het voeren van een goed telefoongesprek bij een klantenservice

How Do Online Reviews Help Confirm Your Company’s Authority?