Content Publisher
Beauty en verzorging

Botox tegen migraine.

Een gezichtsbehandeling laten doen kan tegenwoordig heel makkelijk gedaan worden. Er schijn verschillende manieren waarop je veranderingen aan je gezicht kunt laten doen. Je kunt er voor kiezen om een puur cosmetische ingreep te doen, maar botox tegen migraine is ook heel goed mogelijk. Uit onderzoek is gebleven dat botox een positieve invloed kan hebben op het afnemen van migraine. Het is echter wel afhankelijk van wat voor een hoofdpijn je hebt, want het helpt niet tegen elk soort hoofdpijn. Zo zal het wel tegen spanningshoofdpijn helpen, maar andere vormen van hoofdpijn zullen niet werken met botox.

Migraine en spanningshoofdpijn zijn echter niet hetzelfde en ondanks het feit dat mensen het vaak wel hetzelfde noemen zit er wel degelijk verschil in. Bij migraine krijg je ook nog last van misselijkheid en zijn de klachten bij migraine veel erger. Botox is sinds kort een behandeling die goedgekeurd is tegen migraine. De reden dat spanningshoofdpijn of migraine voor kan komen is door het onnodig aanspannen van spieren in het hoofd. Het gaat hier dan voornamelijk om het gezicht. Een migraine wordt door sommige mensen gevoeld alsof er iemand met een hamer op je hoofd slaat of met een vinger in je oog drukt.

De verschillende delen die wel kunnen tegen worden gegaan met botox zijn plekken zoals de voorhoofd, achterhoofd en in de slapen van het hoofd. In het voorhoofd is vrij eenvoudig, want daar zitten een hoop verschillende spieren die aangespannen kunnen worden en daar kan hoofdpijn door ontstaan. Daarnaast kan er met opstijgende pijn vanuit de nek ook een behandeling migraine worden toegepast. Vanuit de nek kan een botox injectie dan effectief zijn. Een behandeling duurt vaak slechts 20 minuten en doet voor de rest geen pijn. Om dus gemakkelijk je migraine te verminderen is dit toch wel een goede oplossing.

http://www.faceland.nl