Category Archives: Zakelijk

Een pubquiz op locatie realiseren?

Een heel jaar zwoegen en zweten in het bedrijf om het nog succesvoller te maken vergt de nodige inzet van jouw team. Aan het einde van het jaar wil jij jouw team dan ook graag bedanken voor hun inzet. Maar hoe realiseer je dit? Bovendien de belangrijkste vraag; wat ga je hiervoor realiseren? Als je online gaat zoeken, dan vind je diverse activiteiten om te organiseren. Zo heb je bijvoorbeeld een pubquiz op locatie wat onwijs leuk is. De meest uiteenlopende vragen worden er gesteld waar jullie antwoord op moeten geven. Hoe leuk zou het zijn als jij de vragen weet te beantwoorden die niemand anders weet. 

 

Organiseren kost nu eenmaal tijd en moeite

 

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een bedrijfsuitje te organiseren, dan moet jij beseffen dat dit tijd en moeite kost. Je zult immers niet direct een keuze weten te maken. Vooral wanneer jij een goedkoop bedrijfsuitje wenst te organiseren. Je zou ervoor kunnen kiezen om een extern bureau hiervoor in te schakelen. Zij beschikken over voldoende activiteiten wat je kunt boeken. Hiermee ben je vaak voordeliger uit en zal je kunnen besparen op de tijd. Wanneer jij jouw team wilt bedanken, dan hoop je een leuke dag ervan te kunnen maken. Men kiest vaak voor een activiteit wat al vaker is georganiseerd. Dan weet je zeker dat men het waardeert en ook leuk vindt. Maar hoe leuk is het om eens out of the box te denken? Organiseer bijvoorbeeld een pubquiz op locatie! Met als afsluiter een heerlijk diner in een restaurant. Zeer zeker de garantie dat iedereen dit zal waarderen en het ook nog eens leuk vindt! Kortom, organiseer eens iets anders dan de standaard activiteiten.

 

Gezelligheid en een drankje of hapje?

 

Je hebt ondertussen in de gaten dat een pubquiz op locatie organiseren wel zeer aantrekkelijk is. Iedereen kan hieraan deelnemen en een vraag niet weten is niet erg. Sterker nog, de vragen die worden gesteld zal vrijwel niemand direct weten. Want weet jij bijvoorbeeld welke taal er wordt gesproken in India? Of welke taal wordt er het meest gesproken over de gehele wereld? Onwijs interessante vragen die worden gesteld waar jouw team tegen elkaar zal strijden om het te beantwoorden. In de tussentijd genieten van een hapje en een drankje om even niet aan het werk te hoeven denken. Ben jij al klaar voor de leukste vragen?

Content-publisher

Trouwe klanten

Waar elke winkelier natuurlijk naar opzoek is trouwe klanten want trouwe klanten zorgen voor veel herhalingsbezoeken en dus meer omzet. Daarnaast zorgen trouwe klanten vaak ook weer voor nieuwe klanten, men noemt dit ook wel no budget reclame. Een trouwe en tevreden klant zal namelijk vaak gratis promotie voor jouw winkel maken. Stel je voor jouw trouwe klant is aanwezig op een verjaardag en iemand vertelt daar opzoek te zijn naar een nieuwe tv. De trouwe klant komt al jaren bij jouw elektronicazaak en is zeer tevreden. Hij raadt daarom ook de man aan om is langs jouw winkel te gaan. Dit voorbeeld illustreert hoe een trouwe klant dus ook voor nieuwe klanten zorgt. Maar hoe kan je als winkelier er nu voor zorgen dat een klant een trouwe klant wordt?

Grote winkelketens zoals bijvoorbeeld de Albert Heijn proberen van klanten trouwe klanten te maken door allerlei acties op te zetten. Bijvoorbeeld spaaracties voor kristallen glazen of met de bekende zegelboekjes waarmee je kunt sparen voor best wel een aardig bedrag. Daarnaast ben je als winkelier natuurlijk ook altijd opzoek naar winkelstatistieken.

Het bedrijf Crumbbase heeft hiervoor een mooie tool ontwikkeld: een passanten teller. Doordat elke consument tegenwoordig een smartphone heeft kan elke consument makkelijk gevolgd worden met het Wi-Fi signaal van de telefoon. In de winkel wordt een soort van detector opgehangen waardoor deze Wi-Fi signalen opgevangen worden. Met bijbehorende software kan vervolgens worden geanalyseerd waar de klant zich precies in de winkel heeft bevonden maar ook bijvoorbeeld of dit het eerste bezoek van de klant is of een herhalingsbezoek.  Al deze informatie zorgen voor zeer interessante retail statistieken. Met deze statistieken kun je als ondernemer vervolgens weer besluiten nemen die ervoor kunnen zorgen dat klanten trouwere klanten worden. Denk als winkelier dus is goed na over hoe je ervoor gaat zorgen dat je klanten loyaler worden!

https://www.crumbbase.nl/