Content Publisher
Industrie

Waterdichte schoenen voor werk of prive

Droog blijven met waterdichte werkschoenen

Is er iets vervelender dan natte voeten en sokken krijgen tijdens een regenbui? Wij denken van niet. Als je door de regen moet fietsen of je stapt per ongeluk in een diepe plas water, dan hoop je dat het water niet tot aan je enkels komt of dat je schoen tenminste iets van je voeten droog houdt. Helaas valt het vaak tegen en kom je thuis met natte voeten. Vreselijk! Gelukkig heb je hier iets simpels voor, en dat zijn waterdichte schoenen. Met deze schoenen blijven je voeten dus gegarandeerd droog tijdens regenbuiren, diepe waterplassen , wadlopen… maar ook tijdens het werken als hovenier bijvoorbeeld. Laat Workwear24 voor deze professionals uitstekende schoenen hebben.

Maxguard schoenen online bestellen

Zoek je als professional goede werkschoenen, dan heb je ongetwijfeld weleens gehoord van Maxguard. Deze Duitse firm fabriceert al geruime tijd werkschoenen van iedere type voor de professional die waarde hecht aan goede werkschoenen met een stijlvol ontwerp. Het doel van Maxguard is de hoogste kwaliteit – niet alleen voor onze veiligheidsschoenen, maar in alle mogelijke processen van het vakmanschap.

Die vakmanschap van Maxguard begint al tijdens de ontwikkeling. Alle schoenen worden door Maxguard inhouse ontwikkeld, dan wel met ondersteuning van gerenommeerde ontwerpstudio’s. Tevens worden de gebruikte materialen aan zeer strenge kwaliteitsrichtlijnen gecheckt. De schoenen worden gemaakt in hightech moderne productielocaties met ervaren schoentechnici. De nieuwste technologische apparatuur wordt gebruikt, bijvoorbeeld op het gebied van automatische capping. De productiefaciliteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de productie vindt plaats onder uitstekende arbeidsomstandigheden. Hoewel het grootste gedeelte geautomatiseerd is, is er op de doorstikafdeling nog echte ambacht aanwezig. Hier worden medewerkers continu opgeleid om het stikken van de schoen zo goed mogelijk uit te voeren.

SYMPATEX waterdichte werkschoenen

Maxguard heeft sindskort de nieuwe SX-CLASS serie schoenen. Deze beschermen de gebruiker tegen weer en wind dankzij het ingenieuze SYMPATEX® membraan. Iedereen die buiten in wisselende weersomstandigheden werkt, verdient het beste. De nieuwe Maxguard SX serie is uitgevoerd met het beste van SYMPATEX® – de innovatieve Moisture-Tech® technologie. De SYMPATEX® membraan is 100 % waterdicht, winddicht en ademend. Dat klinkt als een musthave voor iedere hovenier, schilder, stukadoor en meer professionals die goede werkschoenen nodig hebben, niet waar?

Workwear24 – Jouw partner in werkkleding

Workwear24 is specialist in bedrijfskleding op maat voor klein en groot MKB in zowel binnen- als buitenland. Voor de ZZP en MKB bieden wij de mogelijkheid de werkkleding online te bestelen. Gemakkelijk, snel en altijd tegen scherpe prijzen. We kunnen de meeste kledingstukken zelfs leveren vanaf 1 stuk, en dat is handig voor de zzp’ers onder ons. Vanaf €45,- ex btw verzenden wij onze bestellingen gratis in Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid kleding te bedrukken of te borduren voor een gelikte uitstraling op de werkvloer én natuurlijk bij de klant. Meer weten? Ga naar onze website en neem contact op.

https://www.werkkleding-workwear24.nl