Content-publisher

Videograaf op uw bruiloft: de mooiste dag van uw leven prachtig vastgelegd!

Uw bruiloft is misschien wel de mooiste dag van uw leven: een videograaf voor bruiloften kan deze bijzondere dag voor u vastleggen zodat u op ieder gewenst moment kunt terugkijken en alles kunt herbeleven. ArtVideo biedt verschillende mogelijkheden voor het produceren van jullie trouwfilm. U kunt met al uw ideeën bij ons terecht, en samen bespreken we vervolgens de mogelijkheden. Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten, en met een trouwfilm van ArtVideo zal dit ook zeker niet gebeuren: dat garanderen we!

Een videograaf op uw bruiloft: een unieke trouwfilm!

Met ArtVideo heeft u een uniek aandenken aan uw bruiloft in Full-HD. In voorafgaand overleg bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor uw video. Het allerbelangrijkste is dat u, als bruidspaar, uiteindelijk tevreden bent en daarom vinden we het belangrijk om alles van tevoren duidelijk in kaart te brengen. Onze videograaf denkt actief met u mee en staat u graag te woord bij eventuele vragen. Het uiteindelijke resultaat is een trouwfilm (12-15 minuten) of een trouwclip (3-5 minuten) met daarin de mooiste momenten van uw bijzondere dag.

Onze enthousiaste en betrokken videografen kunnen het gehele programma bij u aanwezig zijn, om zo alle mooie momenten vast te leggen. Van de voorbereidingen, tot de aankomst op de trouwlocatie en de uiteindelijke ceremonie met het ja-woord: alles is mogelijk.

Er is altijd een tweede videograaf aanwezig in geval van nood, bijvoorbeeld bij onverhoopte technische mankementen: zo garanderen wij u onder alle omstandigheden een prachtige trouwfilm. U kunt uw bruiloft op ieder gewenst moment terugkijken en zo alle herinneringen aan deze prachtige dag herbeleven.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Bent u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over de diensten die ArtVideo aanbiedt op het gebied van trouwfilms? U kunt vrijblijvend contact opnemen via e-mail, telefoon of door het invullen van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naast het inhuren van een videograaf kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een prachtige, klassieke trouwauto. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en tarieven.