Category Archives: Vervoer en transport

Content-publisher

Een regelaar voor elke situatie

Wanneer u een verkeersregelaar in Delft ziet, zorg dan dat u goed in de gaten houdt wat hij aangeeft. Deze verkeersregelaars worden niet zomaar ingezet, maar alleen als het echt nodig is. Als er een onveilige situatie is ontstaan doordat er aan de weg wordt gewerkt bijvoorbeeld, dan zorgt hij voor uw veiligheid en die van andere bestuurders door aan te geven wie er mag rijden. Een andere onveilige gebeurtenis op de weg is wanneer de stoplichten het niet meer doen. In de nacht is het vaak rustig en regelen de tekens op de weg die er voorrang heeft, maar overdag is er echt een verkeersregelaar nodig om het overzicht te houden.

Evenementen of winkelcentrum

Naast de onveilige gebeurtenissen op de weg, is het inzetten van verkeersregelaars ook enorm handig op grote evenementen of winkelcentra. Zij zullen dan aangeven waar u uw auto mag parkeren. Op deze manier worden de parkeerplaatsen op de juiste manier gevuld en blijft er zoveel mogelijk ruimte voor iedereen over. U hoeft zo dus nooit zelf te zoeken naar een plekje. Dit kan u natuurlijk een hoop tijd besparen, helemaal als u haast heeft kan dit erg prettig zijn. De verkeersregelaars in Delft zullen altijd zorgen dat u zo snel en zo veilig mogelijk op de plaats van uw bestemming aan komt.

De beste hulp bij ongelukken

Misschien heeft u op de snel weg wel eens een verkeersregelaar uit Delft zien staan. Wanneer er een ongeluk is gebeurd zijn zij namelijk ook hard nodig. Het is belangrijk dat de mensen die betrokken zijn bij het ongeluk zo snel mogelijk hulp krijgen. Ook is het van belang dat de andere mensen op de weg zien dat ze voorzichtig moeten rijden omdat er verderop een ongeval geweest is. Verkeersregelaars hebben dus de taak om andere automobilisten te waarschuwen en langzamer te laten rijden. We willen natuurlijk voorkomen dat er nog meer ongelukken gebeuren. Om al deze redenen zijn de verkeersregelaars uit Delft onmisbaar.

 

Content-publisher

Noot Personenvervoer Ede

Bij Noot Personenvervoer in Ede kun je allerlei verschillende voertuigen huren. Zo ook een touringcar. Wel met chauffeur natuurlijk! Wij zijn zelf heel erg tevreden met Noot. Dit blijkt ook wel uit het feit dat wij hen al meerdere keren hebben gereserveerd wanneer we een touringcar nodig hadden. En iedereen ziet die er weer fantastisch uit! Hartstikke schoon en goed uitgerust met de benodigde dingen. Daarnaast altijd een vriendelijke buschauffeur, aangepast aan de doelgroep. Aangezien wij een middelbare school zijn, is het heel erg belangrijk, naar onze mening, dat de chauffeur hier goed mee om weet te gaan.

Hoe kwamen wij op Noot?

Wij vonden Noot Personenvervoer op het internet. Daar waren wij direct heel erg blij mee. Want de website zag er heel erg goed uit. Daarnaast lazen wij dus waar ze allemaal voor in te zetten waren. En wat voor een extra’s ze konden bieden. Bijvoorbeeld een tv in de touringcar voor het kijken van een DVD. Daarnaast ook allerlei verstelbare stoelen etc. Echter willen wij dat voor een reis met leerlingen van een middelbare school zo beperkt mogelijk  houden. Zij malen er dan namelijk niet om. En tevens kan er niets kapot gaan etc. Vervolgens kwamen wij met hen in contact. En raakten wij nog enthousiaster van dit touringcarbedrijf! Ze hebben voor ons namelijk een offerte helemaal op maat gemaakt. Omdat het direct een best grote opdracht voor hen betrof.

Jouw evenement

Noot Personenvervoer is voor vele verschillende soorten evenementen in te zetten met een touringcar. Zowel dus voor een middelbare- of basisschool, maar ook voor allerlei andere evenementen zoals theatervervoer of feesten. Zowel zakelijk als particulier. En de touringcars van Noot zijn zelfs als lijndienst in te zetten! Mocht je meer interesse hebben in het huren van een touringcar, neem dan eens een kijkje op Noot.nl.