Category Archives: Tuin en buitenleven

Met de Kunsthaag Klimop wandmat het hele jaar door een groene omgeving en privacy

Het grote voordeel van een Kunsthaag Klimop wandmat

Ontdek vandaag nog het grote voordeel van de Kunsthaag Klimop wandmat. Een onderhoudsharme kunsthaag, in een mum van tijd gemonteerd en meteen resultaat. Het heeft geen onderhoud nodig en blijft het hele jaar groen, een echte klimop hecht zich overal aan vast en zijn vervelende klimmer.

Met de Kunsthaag is het oppervlak eenvoudig te bedekken en naar elk gewenst formaat te maken, door ze heel simpel aan elkaar te klikken en vastmaken met bundelbandjes aan het tuinhek, schutting of betonnen muur.

Meer privacy en een mooie frisse zithoek

Een groene en dus gezellige zithoek wordt bereikt, het hele jaar door groen, gegarandeerd meer privacy en minder wind. Niet meer snoeien en water geven. Creeer meer privacy tussen u en de buren. Op het balkon is het eveneens ideaal en kan tevens als windscherm dienen. In de serre, patio of kleine tuin zijn er mooie resultaten mee te boeken.

Verfraai het tuinhek of witte muur

Vindt u de witte muur niet meer zo mooi en fris of is het tuinhek vervallen plaats van simpelweg een kunsthaag. U hoeft niet meer te wachten tot het groeit, een mooi tuinhek of betonnen muur blijft met plaatsing van een Kunsthaag Klimop mooi groen. Lelijke plekken zijn mooi te verdoezelen hiermee. 

Voordeel van de Kunsthaag Klimop wandmat

 • Eenvoudig te plaatsen
 • het hele jaar door een groene omgeving
 • Meer privacy
 • Mooi alternatief voor een schilderij
 • Direct een prachtig resultaat
 • Wandmatten 50x50cm
 • Geen hovenier, tuinman nodig
 • Onderhoudsarm
 • Hele jaar een groene tuin
 • Ideaal voor interieur en buitengebruik
 • Fraaie wandbekleding

Bij KunsthaagEU is de Klimop wandmat met de afmeting van 50x50cm en zeer gemakkelijk te koppelen. Simpel groter en kleiner te maken naar elk gewenst formaat.

Ontdek vandaag nog het grote voordeel van de Kunsthaag Klimop, 24 / 7 te bezichtigen en te bestellen in de webshop van www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/
Content-publisher

Zo kom je wel heel snel en eenvoudig aan betonblokken

Als je betonblokken nodig hebt kun je waarschijnlijk het beste terecht op de webpagina https://www.sierbetononline.nl/betonblokken. Dit is een pagina die deel uitmaakt van een website van een bedrijf dat niet alleen producten van beton verkoopt, maar ze ook zelf produceert in zijn eigen fabriek. Doordat Sierbeton Online de hele keten van productie tot verzending in eigen beheer hebt, kan het bedrijf je optimaal van dienst zijn. Ook is de prijs natuurlijk gunstiger als een zwaar betonnen artikel niet eerst een paar keer naar verschillende wederverkopers gereden hoeft te worden. Deze tussenpersonen zouden daar bovendien ook allemaal nog wat aan moeten verdienen. Je vind meer informatie op https://www.sierbetononline.nl/betonblokken/.

Een simpel object met zeer veel toepassingen

Er zijn vele redenen waarom je betonblokken nodig hebt. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om snel een stevige muur te metselen voor een gunstige prijs. Er zijn ook betonblokken te koop die je kunt gebruiken om een afscheiding aan te geven zonder dat je gelijk een muur hoeft te bouwen. Deze betonblokken zijn wat mooier afgewerkt dan de standaard vierkante of rechthoekige blokken. Een niet te onderschatten functie van betonblokken is natuurlijk ook, om je gevel of een ander object te beschermen tegen schade door auto’s die er tegenaan rijden. Niet voor niets gebruikten ze in de oorlog betonnen obstakels om tanks tegen te houden. Er zijn zelfs mooi vormgegeven blokken beton, die door hun vorm en textuur gebruikt kunnen worden als puur decoratieve objecten.

 

Het juiste adres met een goede service

Door direct bij de fabriek je producten te bestellen ben je goedkoper uit. Je weet ook precies waar je spullen vandaan komen. Dat geeft vertrouwen. Sierbeton Online heeft bovendien een ruime mogelijkheid voor het retourneren van producten. Je kunt zonder opgaaf van redenen tot 100 dagen na aankoop het door jouw bestelde product terugsturen. Het artikel moet natuurlijk wel in originele staat zijn, maar dat is bij een stevig materiaal als beton zeker niet teveel gevraagd. Speciaal op bestelling gemaakte producten zijn uiteraard uitgesloten.