Category Archives: Toerisme

Content-publisher

De voordelen van een doorlopende reisverzekering vergelijken (Venezuela en Roemenië)

Een doorlopende reisverzekering vergelijken kan een goede keuze zijn voor iedereen die twee of meer reizen maakt in een periode van 12 maanden. Maar voor wie eenmalig op vakantie gaat, is een eenmalige reisverzekering misschien beter.

De voordelen van een jaarpolis zijn onder meer:

 • gemak – u kunt op het laatste moment weggaan zonder dat u een reisverzekering hoeft te regelen (een zorg minder)

 • betaalbaarheid – als u meerdere reizen per jaar maakt, kan dit goedkoper zijn dan betalen voor meerdere afzonderlijke reizen

 • geschiktheid – met verschillende soorten jaarlijkse polissen voor meerdere reizen, gericht op verschillende regio’s van de wereld, hoeft u alleen te betalen voor een verzekering voor de gebieden die u zult bezoeken

 • flexibiliteit – verzekeraars bieden een reeks dekkingsopties, zodat u kunt kiezen tussen een doorsneepolis en een polis met veel hogere limieten voor uitbetalingen

 • Dat betekent dat als u één keer per jaar op reis gaat, een polis voor één reis kostenefficiënt kan zijn. Als u echter twee of meer keer per jaar op reis gaat, zult u waarschijnlijk merken dat u het beste geld kunt besparen door een jaarlijkse polis voor meerdere reizen af te sluiten.

Reisverzekering Venezuela

Venezuela, een van de meest noordelijke landen van het Zuid-Amerikaanse continent, is een van de meest verstedelijkte landen van Latijns-Amerika. Een van de top olieproducerende landen in de wereld, het land is niet bekend om zijn toerisme, maar er zijn veel toeristische attracties, vooral in de hoofdstad, Caracas. Wanneer u naar landen reist die minder vaak door reizigers worden bezocht, is het des te belangrijker om een betrouwbare reisverzekering af te sluiten bij een bekende aanbieder.

U zou de voordelen van een reisverzekering moeten overwegen als onderdeel van uw Venezuela reisplanning. De meeste reizigers zoeken naar reistips die het belang van een reisverzekering Venezuela bespreken en een belangrijke dekking bieden voor uw reis.

Reisverzekering Roemenië

Waarom heb ik een reisverzekering Roemenië nodig?

 • Omdat een reisverzekering veiligheid en gemoedsrust biedt.

 • Als ik met een gerust hart op reis ga, reis ik slim.

 • Omdat een verzekering geen kostenpost is, maar een investering in gemoedsrust voor mijzelf en mijn medereizigers.

 • Omdat een verzekering minder kost dan het ontbreken ervan.

 • Omdat ik niet voor onaangename verrassingen kom te staan, en een reis verzekerd is een reis genoten.

 • Een reisverzekering is niet verplicht, maar wel heel nuttig.

 • Een verzekering is geen uitgave, maar een investering om met een gerust hart op reis te gaan.

 • Een verzekering is meer dan een modegril, het is in feite een teken van beschaving en reiscultuur.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/

Onbekend België – interessante feiten over het land

toerisme antwerpen grote markt

België heeft het grootste aantal kastelen per kilometer van enig ander land ter wereld.

Chocolade wordt al meer dan 400 jaar in België geproduceerd. De traditie van het maken van chocolade gaat terug tot 1635. Tegenwoordig produceert het land meer dan 220.000 ton of 173.000 soorten chocolade, die in meer dan 2.000 winkels worden verkocht.

België heeft een van de langste tramlijnen ter wereld – 68 km langs de zee.

In 1928 werd in de Belgische stad Antwerpen de eerste wolkenkrabber op het Europese vasteland gebouwd. We hebben het over het Torengebouw met een hoogte van 96 meter (26 verdiepingen).

Antwerpen is de diamanthoofdstad van de wereld. De jaarlijkse omzet van de diamantindustrie hier is meer dan 20 miljard euro! Diamant wordt sinds 1447 in België verhandeld. Meer dan 80% van de ruwe diamanten in de wereld wordt in de stad verwerkt.

In België worden meer dan 1.500 bieren geproduceerd. Het populairste bier buiten België is Leffe, Duvel. Het grootste bierconcern van het land is Anheuser Busch Inbev. Elk jaar worden ter ere van deze drank bierfestivals gehouden in het land, waarvan het aantal meer dan 30 stuks bedraagt.

België is de thuisbasis van strips, De Smurfen en De avonturen van Kuifje.

België heeft het dichtste spoorwegnet ter wereld, met slechts 4.078 kilometer aan routes naar dit kleine landje.

De naam van de Europese munteenheid, Euro, werd voorgesteld door de Europese Commissie in België, en het eurosymbool werd ontworpen door de Belg Alain Billiet. Daarom werd de Euro-sculptuur direct naast het gebouw van het Europees Parlement geplaatst.

In 1879 probeerden de Belgen katten te gebruiken om post te bezorgen, maar deze bezorging mislukte al snel, omdat we allemaal de eigenzinnigheid van katten kennen.

https://www.dergatsjev.be/2020/08/antwerpen-toerisme-activiteiten-meir.html