Tekst automatisch herschrijven

 

Je bouwt aan je nieuwe website, webshop of blog. Natuurlijk moet je tekst aanleveren op deze website, daarom ben je relevante tekst gaan schrijven. Maar toen was er opeens argwaan. Is het grammaticaal correct en staan ​​er niet teveel spelfouten in je tekst?

Om deze twijfel weg te nemen, huurde je een freelance schrijver in en stelde je de volgende vraag: “Hallo, kun je deze tekst controleren?”. De freelance schrijver antwoordde: “Natuurlijk, wil je dat ik de tekst herschrijf of redigeer?”.

Je staat met je mond vol tanden. Want wat is redigeren en wat is herschrijven? Het antwoord op deze vraag vind je hier.

Wat is bewerken?
Wanneer de tekst bijna klaar is om gepubliceerd te worden, heeft u de tekst bewerkt. Het enige wat de copywriter doet met de tekst die wordt bewerkt, is ervoor zorgen dat alle puntjes op “I” verschijnen.

Copywriting zorgt er bijvoorbeeld voor dat definitieve spel- en grammaticale fouten uit de tekst worden verwijderd, waardoor onleesbare zinnen worden verbeterd en opmaakfouten worden gecorrigeerd. Na bewerking kunt u de tekst publiceren.

Wat is herschrijven?
Als je de copywriter vraagt ​​om de tekst te herschrijven, betekent dit – zoals het woord ‘herschrijven’ eigenlijk betekent – dat de tekst die je aanlevert helemaal opnieuw is geschreven.

Dit betekent dat de copywriter een geheel nieuwe tekst aanlevert op basis van de tekst die u aanlevert. De copywriter is verantwoordelijk voor: “goede logische opbouw van de tekst, nette lay-out, tekst geschreven in de taal van de bezoeker, en alle informatie op de juiste manier gepresenteerd”.

 

 

 

tekst automatisch herschrijven

https://www.dergatsjev.be/