Category Archives: Sport

Content-publisher

de beste sportschool in Haaksbergen

Wij zijn een top sportschool in Haaksbergen waar iedereen welkom is. Onze sportschool is gevestigd op sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen. Onze sportzaal is bijna elke dag geopend en biedt een breed scala aan trainings- en fitnessprogramma’s. Ook hebben wij een mogelijkheid tot buitensporten. Wij besteden extra aandacht aan jongeren met een verstandelijke beperking of 50-plussers, dit zodat zij hun gezondheid en vitaliteit behouden. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod in groepslessen wat geschikt is voor alle leeftijden. Dit allemaal tegenover relatief goedkope prijzen. Kom daarom naar onze sportschool in Haaksbergen!

Soorten workouts bij onze sportschool in Haaksbergen

Bij onze sportschool in Haaksbergen hebben wij diverse mogelijkheden aan workouts. Deze workouts zijn van balans tot cardio van outdoor tot indoor. Onder andere Carefitcycle, dit is een vorm van training waarbij je gaat fietsen op eigen niveau. Dit is dus voor zowel beginners als gevorderden. Dit is dus ideaal als je meer fit wilt worden. Ook voor mensen met klachten is dit een goede manier van trainen aangezien je dit op je eigen niveau en tempo kan doen. Ook hebben we bbb workouts bij onze sportschool in Haaksbergen. Dit is een combinatie van buik, billen, benen. Ideaal dus voor mensen wie fit willen worden.

Buiten workouts bij onze sportschool in haaksbergen.

Bij onze sportschool in Haaksbergen is er ook een mogelijkheid om buiten te sporten. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Zo hebben we groepslessen hardlopen of fietsen, maar is er ook een mogelijkheid om in een groep naar het bos te gaan om verschillende oefeningen te doen of een wandeling te maken. Daarnaast hebben we ook bij de voetbalclub gelegen naast onze sportschool in Haaksbergen, waardoor we ook gebruik kunnen maken van deze velden enof attributen. Kortom een sportschool in Haaksbergen waarbij er van alles mogelijk is en iedereen welkom is om te komen sporten.

Content-publisher

Innovatie in de ruitersport met Samshield en andere merken

De ruitersport is al jarenlang het terrein van innovatieve merken die het comfort, de veiligheid en de prestaties van ruiters en paarden verhogen. Een van de merken die voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen is Samshield. Veel mensen kennen dit merk van de uitstekende helmen die veiligheid combineren met lichtgewicht materialen en een uniek design dat de luchtdoorvoer optimaliseert. Ook andere Samshield kleding en items van andere merken zijn het overwegen meer dan waard. Daarom krijg je in dit artikel meer informatie over verschillende innovatieve merken en waarom deze niet in je kledingkast mogen ontbreken!

De meerwaarde van Samshield kleding

Net als de populaire Samshield cap, is de kleding van Samshield gemaakt van de beste materialen die zowel luchtig zijn waardoor het zweet snel verdampt, maar die ook goed isoleren wanneer je een buitenrit gaat maken of wanneer je je paard gaat longeren op een frisse dag. De kleding is ook elastisch waardoor je maximale bewegingsvrijheid hebt. Al deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort en voorkomen dat je kleding tijdens het rijden gaat schuren, ook als je langere tijd aan het rijden bent.

Andere innovatieve merken binnen de ruitersport

Naast Samshield zijn er verschillende andere merken die zich kenmerken door kwaliteit en stijlvolle kledingstukken. Denk aan de perfecte pasvorm van een Vestrum rijbroek maar ook dekjes, bandages en hoofdstellen voor je paard van PS of Sweden. Een leuk merk dat geregeld nieuwe items uitbrengt die naadloos aansluiten bij de bouw en bewegingen van je paard. Sommige items kunnen bij officiële verkooppunten zelfs op maat gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan DeNiro rijlaarzen die volledig naar jouw afmetingen worden gevormd. Informeer altijd naar de mogelijkheden en prijzen voor maatwerk en ga langs bij de winkel om je kleding aan te laten meten.