Content Publisher
Beauty en verzorging

Rimpels

Iedereen heeft er last van of moet er in de loop van de tijd aan geloven. Door de zwaartekracht wordt de huid een stuk minder elastisch en begint deze te verslappen. Het is een natuurlijk proces wat iedereen vroeg of laat overkomt. Gelukkig zijn er genoeg manieren die tegenwoordig goed kunnen werken tegen rimpels.

Crèmes beloven een hoop mooie verhalen. Ze zouden alle rimpels moeten laten verdwijnen en je ziet er direct na het smeren weer als een jaar of 20 uit. Helaas is dit niet helemaal waar. De crème zorgt er vaak voor dat de huid lichtelijk opzwelt. Het effect is echter maximaal 4 uur zichtbaar waardoor men voor een blijvend resultaat dus moet blijven doorsmeren. Daarnaast zijn deze crèmes erg duur en gaan niet heel lang mee, kortom wees geen dief van je eigen portemonnee en gebruik dus geen crèmes.

De chirurgische ingreep is niet zo tijdelijk als crèmes, maar kent wel een gigantisch hoog starttarief. De kosten voor een dergelijke ingreep kunnen tot in de duizenden euro’s oplopen. Bij een chirurgische ingreep wordt overtollige huid en vet weggehaald, waarna de huid weer wordt strakgetrokken. Er kleven ook een flink aantal risico’s aan een dergelijke operatie en dient men minimaal een nacht te blijven ter observatie. De hersteltijd is wat aan de lange kant.

Een veiliger en goedkoper alternatief is een rimpelbehandeling met injectables. Privéklinieken werken vaak met zogenaamde fillers die er voor zorgen dat de huid weer jong en strak er uit gaat zien. Een voorbeeld van zo een filler is Botox. Dit is waarschijnlijk een van de meest bekende cosmetische merken. De stof werkt verslappend op geselecteerde spieren waardoor rimpels worden weggehaald. Het is dus gemakkelijk om een fronsrimpel verwijderen. Een ander middel wat vaak gebruikt word tijdens liquid facelifts is het iets minder bekende hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die al in ons lichaam zit, zij het in lage concentraties. Het heeft als goede eigenschap dat het veel vocht kan vasthouden (tot wel 95% van zijn eigen gewicht). Het is dus makkelijk opvullen met deze stof.

http://injectableklinieken.nl/