Content Publisher
Gezondheid

Pillen voor je gezondheid

We leven in een mooie tijd. We kunnen lekker ons gangetje gaan met ons drukke leventje waardoor gezond koken er regelmatig bij inschiet. Maar dankzij de moderne wetenschap kunnen we elk mogelijk tekort aanvullen met pillen.

Ik geef toe: het is wat omslachtig. Je kunt beter gewoon goed eten want dan hoef je niet uit te zoeken waar je eventueel een tekort aan hebt. Het regelt zich dan vanzelf. Maar ik herken het drukke leventje ook wel. Vooral met kinderen is het maar een gejaag en gevlieg. Je moet werken en daarna de kinderen ophalen bij de BSO. Snel nog even een maaltijd bereiden en jij of manlief gaat de deur uit om te sporten of iets leuks te doen samen met vrienden of vriendinnen. Vaak moet je ook nog tussendoor een kind wegbrengen naar zijn of haar sportclub. En natuurlijk weer halen. Eigenlijk verdienen (jonge) ouders stuk voor stuk een pluim als ze de kinderen gezond en wel hebben afgeleverd om als jong volwassene een eigen leven op te bouwen.

Om er zeker van te zijn dat ik wel alle benodigde vitamines binnen krijg, neem ik regelmatig een topvitamins tablet. Dat geef ik ook aan de kinderen maar van hen speciaal op kinderen afgestemde vitaminepreparaten. Deze preparaten kun je gewoon bestellen via de voedingssupplementen webwinkel topvitamins.nl van NowFoods. Gemak dient de men, niet waar?

Ondanks dat ik multivitamines inneem, wil ik er toch voor zorgen dat zowel ik als de rest van de familie genoeg verse groenten en fruit binnenkrijgt. Een goed voorbeeld doet goed volgen, denk ik altijd maar. Groenten en kinderen is vaak ook geen fijne combinatie. Het heeft bij mijn kinderen heel lang geduurd voordat ze groenten gingen beschouwen als een essentieel onderdeel van een maaltijd. Als het aan hen had gelegen, aten ze elke dag pizza, patat of pannenkoeken.

http://topvitamins.nl