Category Archives: Oog Laseren

Content-publisher

Een Correcte Correctie

Veel mensen krijgen er op latere leeftijd last van, overtollig huid aan het bovenooglid. Je wil er heel graag vanaf alleen weet je niet zo goed hoe waarschijnlijk. Gelukkig is daar tegenwoordig plastische chirurgie die jou van je overtollige huid af kan helpen aan de oogleden. Met een ooglidcorrectie kan je heel snel en makkelijk geholpen worden!

 

Bij een bovenooglidcorrectie wordt het overschot aan huid en overtollig vetweefsel dat je hebt verwijderd. Deze operatie duurt over het algemeen nog geen 45 minuten. De operatie wordt onder lokale verdoving gedaan dus vaak kun je ook dezelfde dag alweer naar huis. Het voordeel van een bovenooglidcorrectie is dat je vaak gelijk veel jonger uitziet, je hebt weer een frisse blik. De bovenooglidcorrectie ervaringen van mensen zijn heel positief.

 

Voor de operatie heeft u een persoonlijk consult met de arts. De arts gaat dan bepalen of jouw klachten verholpen kunnen worden met een van de behandelingen. We raden aan de naam van de arts altijd even te googelen zodat je weet of er geen negatieve verhalen over de arts de ronde gaan.

 

Bij bovenooglidcorrecties worden praktisch altijd onder lokale verdoving gedaan. Er wordt een klein naaldje met verdovingsvloeistof onder de huid van de oogleden gespoten. De arts hanteert een speciale techniek waardoor het verdoven zo goed als helemaal pijnvrij is, dit verschilt nog wel eens per persoon. De verdoving bij de tandarts is in ieder geval een stuk pijnlijker.

 

Het is belangrijk dat het resultaat van een bovenooglidcorrectie heel natuurlijk is. De oorspronkelijke vorm van de ogen dient natuurlijk behouden te worden. Helaas komt het af en toe voor dat mensen er verbaasd uit gaan zien, dit mag natuurlijk niet gebeuren. Ook is het belangrijk dat de ogen goed sluiten na de behandeling. De arts heeft een speciale techniek om te testen of de arts niet teveel weghaalt.

 

Een bovenooglidcorrectie herstel vraag in ieder geval ongeveer 7 tot 10 dagen herstel. Hierna is het aan jezelf of het je verstandig lijkt weer aan de slag te gaan. Je moet namelijk bloeddrukverhogende momenten zoveel mogelijk vermijden. De pijn na een ooglidcorrectie wordt over het algemeen als minimaal ervaren. Nde 7 tot 10 dagen zijn bij 80 % van de patiënten de blauwe zo goed als helemaal verdwenen. Bij de overige 20 % kan het zijn dat er door een kleine bloeding nog enkele blauwe plekken zichtbaar zijn. Probeer roken en meeroken zoveel mogelijk te voorkomen. Ook alcohol raden wij af om het herstel te bevorderen.

https://faceland.nl/