Category Archives: Onderwijs

De accountmanager: dienstverlener met een doel

Een accountmanager moet zorgen voor zijn accounts en kan een individuele klant zijn, maar het kan ook een groep klanten zijn. Als de markt bestaat uit verschillende groepen klanten, noemen ze dit segmentatie. Je kunt segmenteren – indelen – op provincie, inkomen, leeftijd, maar bijvoorbeeld ook op de hoeveelheid spaargeld. Een functieomschrijving accountmanager is dan ook: het zorgen voor jouw accounts, terwijl je daarbij nooit de doelstelling van het bedrijf waar je voor werkt uit het oog verliest. Dat betekent dat je best een trouwe klant kunt hebben, waarmee je regelmatig contact hebt en investeert om dit contact te bewaren, maar als deze klant alle producten en diensten al heeft die hij nodig is, zal hij niks meer bij je kopen. Wellicht nog wel in de toekomst, maar de vraag is of je op dit moment dan zoveel tijd wilt investeren.

Werken met concrete doelen

Een accountmanager werkt uiteindelijk voor een bedrijf met heldere doelen. Aan het eind van het jaar moet jouw bijdrage met zeven procent toegenomen zijn, of je dient per maand een x aantal nieuwe klanten binnen te halen. Deze doelen of targets zijn zo concreet, dat het goed moet voelen om ermee te werken. Het zou je een extra stimulans moeten geven om nog beter te presteren dat het gestelde doel. En daarbij mag je weer nooit uit het oog verliezen, dat je zonder klant de targets niet zult halen. Dus alleen maar pushen om te verkopen, stelt je wellicht eenmalig in staat om te scoren, maar daarna voelen de klanten zich alleen maar voor het blok gezet en raak je ze kwijt. Goed luisteren en sensitiviteit zijn dus sleutelwoorden voor de accountmanager. Ook de terugkoppeling naar je leidinggevende is van belang. En natuurlijk mag coaching on the job na je opleiding ook niet ontbreken. Zo groei je pas goed in je rol van accountmanager.

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: je kunt op onze rekenen

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: je kunt op onze rekenen. Dat geldt niet alleen voor tijdens, maar ook zeker voor na jouw opleiding. Heb je de styling of binnenhuisarchitect opleiding bij Linnartz Opleidingengroep gevolgd? Dan ben je hier ook verzekerd van professionele nazorg en begeleiding na voltooien van de opleiding. Wil je bijvoorbeeld voor jezelf beginnen of ervaring opdoen bij een ervaren bureau? Linnartz Opleidingengroep voorziet je dan van deskundig en persoonlijk advies. Als je deze nazorg en begeleiding niet wilt, is dat geen probleem. Het is geheel vrijblijvend uiteraard. Een ander groot voordeel van Linnartz Opleidingengroep is dat je geen dure studieschuld opbouwt. Alle beroepsopleidingen vallen namelijk buiten het studieleningstelsel. De prioriteit ligt in het opleiden voor een erkend diploma.

 

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: vakbekwame en praktijkgerichte docenten

De styling of binnenhuisarchitect opleiding wordt verzorgd door vakbekwame en praktijkgerichte docenten. Praktijkdocenten toetsen de examens, zodat deze ook up-to-date qua kennis en inhoud. Linnartz Opleidingengroep hecht grote waarde aan begeleiding uit de praktijk onder meer omdat de kennis en vaardigheden aansluiten op de huidige markt. Je hebt dan ook echt iets aan de styling en binnenhuisarchitect opleiding van Linnartz Opleidingengroep. Of je nu voor jezelf wilt beginnen of bij een gerenommeerd bedrijf aan de slag wilt, wij zorgen ervoor dat je op de juiste manier professioneel wordt klaargestoomd. Behalve deze professionele docenten is het ook mogelijk om bij Linnartz Opleidingengroep gebruik te maken van een studieadviseur, vertrouwenspersoon of studiecoach.

 

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: kwaliteitsbewaking van lesmethoden en –materialen

Als je de styling of binnenhuisarchitect opleiding bij Linnartz Opleidingengroep volgt, weet je zeker dat je een erkende opleiding volgt waar je wat aan hebt. Lesmateriaal, docenten, lesmethoden, cursusduur en meer worden onderworpen aan een kwaliteitsbewaking. Bovendien worden ze zorgvuldig uitgekozen. Op deze manier zijn de studenten verzekerd van opleidingen van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste eisen. Na een succesvolle afronding krijgt iedereen een erkend diploma. Er wordt bijvoorbeeld alleen in kleine groepen les gegeven. Een persoonlijke benadering staat hier namelijk centraal. Door betaalbare opleidingen aan te bieden, kan iedereen zich verder ontwikkelen bij Linnartz Opleidingengroep.

https://linnartz.nl/