Content-publisher

Noot Personenvervoer Ede

Bij Noot Personenvervoer in Ede kun je allerlei verschillende voertuigen huren. Zo ook een touringcar. Wel met chauffeur natuurlijk! Wij zijn zelf heel erg tevreden met Noot. Dit blijkt ook wel uit het feit dat wij hen al meerdere keren hebben gereserveerd wanneer we een touringcar nodig hadden. En iedereen ziet die er weer fantastisch uit! Hartstikke schoon en goed uitgerust met de benodigde dingen. Daarnaast altijd een vriendelijke buschauffeur, aangepast aan de doelgroep. Aangezien wij een middelbare school zijn, is het heel erg belangrijk, naar onze mening, dat de chauffeur hier goed mee om weet te gaan.

Hoe kwamen wij op Noot?

Wij vonden Noot Personenvervoer op het internet. Daar waren wij direct heel erg blij mee. Want de website zag er heel erg goed uit. Daarnaast lazen wij dus waar ze allemaal voor in te zetten waren. En wat voor een extra’s ze konden bieden. Bijvoorbeeld een tv in de touringcar voor het kijken van een DVD. Daarnaast ook allerlei verstelbare stoelen etc. Echter willen wij dat voor een reis met leerlingen van een middelbare school zo beperkt mogelijk  houden. Zij malen er dan namelijk niet om. En tevens kan er niets kapot gaan etc. Vervolgens kwamen wij met hen in contact. En raakten wij nog enthousiaster van dit touringcarbedrijf! Ze hebben voor ons namelijk een offerte helemaal op maat gemaakt. Omdat het direct een best grote opdracht voor hen betrof.

Jouw evenement

Noot Personenvervoer is voor vele verschillende soorten evenementen in te zetten met een touringcar. Zowel dus voor een middelbare- of basisschool, maar ook voor allerlei andere evenementen zoals theatervervoer of feesten. Zowel zakelijk als particulier. En de touringcars van Noot zijn zelfs als lijndienst in te zetten! Mocht je meer interesse hebben in het huren van een touringcar, neem dan eens een kijkje op Noot.nl.