Category Archives: Media

Content-publisher

Dé plek om een promotiefilm te laten maken voor jouw bedrijf

Dé plek om een promotiefilm te laten maken voor jouw bedrijf

Wil jij jouw doelgroep op effectieve wijze bereiken én aanspreken? Dan doe je er goed aan een promotiefilm te laten maken. Zet hem op je website, en het is helemaal bingo. Gemiddeld kijkt ruim 70% van de websitebezoekers een video namelijk helemaal af. En naast dat jij dit waarschijnlijk erg leuk vindt, vindt Google dit ook leuk! En dat betekent: een hogere plek in de zoekmachineresultaten. Je gaat dit echter alleen bereiken als je een promotiefilm laat maken die écht goed is, zodat deze zijn doel bereikt. Daarom is het verstandig om een professionele partij in te schakelen die weet wat ze doet. Zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Nieuwsgierig naar deze partij? Neem een kijkje op hun website.

Voordelen van een promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken heeft een aantal interessante voordelen. Zo is het zeer geschikte online content en dat ga je merken in Google. Ook is het een enorm krachtig communicatiemiddel, zeker gecombineerd met audio. Beeld en geluid versterken elkaar namelijk en roepen emoties op, waardoor je invloed hebt op hoe de kijker jouw video ervaart. Ook is een promotiefilm een stuk concreter dan een verhaal op papier of verteld. Mensen onthouden bewegend beeld nou eenmaal een stuk beter en langer dan tekst. Met een goede promotiefilm breng je jouw verhaal, product of dienst onder de aandacht bij de juiste groep mensen.

Hoelang duurt een promotiefilm laten maken?

Als je overweegt om een promotiefilm te laten maken dan wil je natuurlijk ook weten hoelang het duurt om deze te produceren, toch? Bij ZoomWorks krijgen ze ook vaak deze vraag, maar er bestaat geen universeel antwoord op. En daar is een simpele verklaring voor: een promotiefilm laten maken is altijd maatwerk. En sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het bedenken van een concept, het ontwikkelen van een verhaallijn, het voorbereiden van de opnames, de opnames zelf… en ga zo nog maar even door. De factor met de meeste invloed op de doorlooptijd? Dat ben jij. Hoe sneller jij reageert, hoe sneller ZoomWorks weer verder kan en hoe eerder jouw promotiefilm klaar kan zijn. Gemiddeld duurt een promotiefilm laten maken zo’n vier tot zes weken.

Meer weten over een promotiefilm laten maken bij ZoomWorks?

Wil je meer informatie over het laten maken van een promotiefilm bij ZoomWorks? Bezoek hun website of neem contact met ze op. Het team van enthousiaste medewerkers helpt je graag verder!

https://zoomworks.nl/promotiefilm-laten-maken/
Content-publisher

Laat een 3D animatie maken voor jouw bedrijf

3D animatie laten maken voor jouw bedrijf

Met een 3D animatie kun je complexe materie op een begrijpelijke, heldere manier overbrengen op jouw doelgroep. Waarbij je dingen kunt laten zien waar een normale camera nooit bij kan komen. Denk aan explosieschetsen die tot leven komen, doorsnedes van jouw product, weersimulaties en ga zo maar door. Dit kan weer op verschillende manieren. Ga je voor een fotorealistische uitstraling? Of kies je liever voor een cartoonachtige stijl, waarbij gespeeld wordt met de werkelijkheid? Je merkt het al, een 3D animatie is een vak apart. Kies er dan ook voor om een 3D animatie te laten maken door een gespecialiseerde partij. Zoals ZoomWorks. Benieuwd waarom wij ZoomWorks aanraden? Lees dan snel verder…

Mogelijkheden voor een 3D animatie laten maken

Bij ZoomWorks is een 3D animatie laten maken áltijd maatwerk. Want ieder verhaal en ieder product is uniek. En vraagt om een andere aanpak. Een professionele partij zoals ZoomWorks weet precies wat voor wie werkt… en vooral ook wat níet werkt. Door hun vele ervaring kunnen ze jou hierin adviseren en zorgen ze ervoor dat jouw 3D animatie tot in de puntjes aansluit op jouw huisstijl. Zodat jouw 3D animatie uiteindelijk ook écht van jou is.

Doorlooptijd van een 3D animatie laten maken

Jij wilt graag weten hoelang het duurt om een 3D animatie te laten maken. Toch? Hier is echter geen simpel, universeel antwoord op. Want zoals je nu weet is een 3D animatie altijd maatwerk. De doorlooptijd van een 3D animatie laten maken verschilt dan ook per project en is van een aantal factoren afhankelijk. Denk aan het ontwikkelen van een concept, het creëren van een verhaallijn, het ontwerpen van de scenes, het animeren… en ga zo maar door. De factor met de grootste invloed op de doorlooptijd is hoe snel ZoomWorks met jou kan schakelen. Hoelang duurt het voordat ze feedback van jou ontvangen, en wanneer kunnen zij weer vooruit. Over het algemeen geldt: hoe sneller ZoomWorks met jou kan schakelen, hoe korter de doorlooptijd. Gemiddeld duurt een 3D animatie laten maken zo’n vier tot zes weken.

Meer weten over een 3D animatie laten maken bij ZoomWorks?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een 3D animatie laten maken bij ZoomWorks? Kijk dan eens op hun website of neem contact met ze op. Je kunt ook een kijkje nemen in hun portfolio om te kijken welke 3D animaties zij al voor hun klanten hebben gemaakt.

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/