Category Archives: Marketing

Je visitekaartje uniek maken en met spoed bestellen

Jouw eigen visitekaartje maken

Een visitekaartje is meestal een rechthoekig kartonnen kaartje met jouw eigen of van het bedrijf contact gegevens, dit kaartje wordt meestal overhandigd bij de eerste ontmoeting. Van belang is natuurlijk dat het kaartje een goede eerste indruk geeft op de wellicht jouw toekomstige klant. Ben je dus opzoek naar een uniek visitekaartje zowel snel als goedkoop geregeld, bestel ze dan via UwPrinter.nl. De vraag is nog wel, hoe zorg je ervoor dat jouw kaartje er aantrekkelijk maar ook zo relevant mogelijk gaat zijn?

Vergeet niet je logo duidelijk zichtbaar te houden

Als aller eerste is het van groot belang dat je jouw logo duidelijk op jouw kaartje komt te staan, als je een heel creatief uitgebreid logo hebt, zorg er dan ook voor dat je bedrijfsnaam ook in een normaal lettertype bij je contactgegevens komt te staan. Het is belangrijk dat je logo en bedrijfsnaam er duidelijk en goed leesbaar op komt te staan want de meeste mensen gaan niet veel moeite doen om jouw bedrijfsnaam te achterhalen, maar gaan dan al snel verder zoeken. Hetzelfde geldt voor uw naam en contact gegevens, zorg dat deze onderdelen duidelijk vermeld staan op jouw kaartje.

Om de belangrijke onderdelen zo goed mogelijk naar voren te laten komen is het belangrijk dat je jouw kaartje zo simpel mogelijk houdt. Dit houdt in dat het bijvoorbeeld vervelend lezen is als er een drukke achtergrond gebruikt is. Erg veel ruimte heb je niet op je kaartje, zorg er dan ook voor dat er niet veel informatie op het kaartje komt te staan. Belangrijk om te onthouden is, hoe minder informatie hoe beter. Houdt het daarom dan ook alleen bij;

  • bedrijfsnaam
  • naam/achternaam
  • telefoon nummer
  • e-mail adres
  • adres
  • eventueel de social media-profielen

Maak het écht persoonlijk met een visitekaart!

Als het een persoonlijk kaartje gaat worden is het krachtig en wordt het visitekaartje persoonlijker als je er een foto van jezelf aan toevoegt. Mensen onthouden sneller hoe iemand eruit ziet, als hun naam en dat zeker als er al een goed gesprek mee hebben gehad.

Ook is erg belangrijk dat jouw visitekaartje op stevig papier word gedrukt of wordt gelamineerd. Print de kaartjes dus ook niet zelf uit, maar kijk hiervoor op UwPrinter.nl om je eigen unieke visitekaartje snel en goedkoop te laten maken. Ook behoort spoed drukwerk tot de unieke mogelijkheden van onze online shop!

https://www.uwprinter.nl
Content-publisher

Linkbuilding een vervelend karwei? Niet als u daarvoor de linkbuilding tool van ZipZoo inschakelt!

Een hoge positie in Google is alleen mogelijk als u zoekmachine optimalisatie toepast in combinatie met linkbuilden. Het krijgen van links naar uw website is dan ook ontzettend belangrijk voor elke website eigenaar. Bij ZipZoo weten we alles van SEO en linkbuilding. Wij bieden een platform waarmee u artikelen en blogs op betrouwbare en relevante websites kunt plaatsen. ZipZoo geeft u toegang tot een grote collectie websites met een Google Pagerank van 0 tot 6. Elke maand wordt ons netwerk uitgebreid waardoor het netwerk blijft groeien. Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar relevante websites. Zoekmachines passen regelmatig hun eisen voor linkbuilding aan. Met ZipZoo hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

 

De voordelen van linkbuilden met ZipZoo

Als u op het web beter vindbaar wilt zijn door uw doelgroep, dan is linkbuilden onmisbaar in uw online strategie. De linkbuildingtool van ZipZoo helpt u hier bij. Met deze software profiteert u van:

 

Bij ZipZoo houden we het graag simpel. Binnen enkele minuten plaatst u de gewenste inhoud op websites van uw voorkeur. Maak daarbij gebruik van het handige stappenplan op onze website.

 

Meldt u vandaag nog aan bij ZipZoo

Linkbuilden is de perfecte manier om beter te presteren in zoekmachines. Zeker als u linkbuilding combineert met zoekmachine optimalisatie. Maak gratis kennis met de linkbuilding tool van ZipZoo. Met het proefpakket kunt u deze tool 5 gratis artikelen publiceren.