Content Publisher
Beauty en verzorging

Kosten voor ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep, die wonderen kan verrichten. Het kan namelijk gebeuren dat de huid boven je ogen wat slaper begint te worden waardoor u er sneller moe, somber en of boos uitziet in de spiegel. Daarnaast kunnen hangende oogleden ook klachten zoals hoofdpijn veroorzaken.

Voor een ooglidcorrectie kosten kunnen heel erg verschillen. Er zijn verschillende aanbieders van deze cosmetische ingreep, FACE land is een van de goedkoopste en meest betrouwbare bedrijven binnen de branche. Het is dan ook de bedoeling om een ooglidcorrectie voor iedereen mogelijk te maken, terwijl het nog wel op een veilige en professionele manier gebeurt.

Helaas vergoed de basisverzekering geen ooglidcorrectie, maar gelukkig is het zo dat sommige aanvullende verzekeringen een ooglidcorrectie vergoeden. Omdat een ooglidcorrectie een aantal medische klachten kan oplossen zit het in sommige aanvullende pakketten, er zijn hier echter wel zware criteria aan verbonden.

Na een ooglidcorrectie zal u snel resultaat opmerken, u gaat er jaren jonger uitzien. Om het resultaat goed duidelijk te maken maakt Face land altijd foto’s van voor en na de behandeling. Daarnaast word er natuurlijk uitstekende nazorg verleend.

Een ooglidcorrectie is de perfecte oplossing om er jonger en energieker uit te zien. Prijzen van een ooglidcorrectie bij FACE land beginnen al vanaf slechts 650 euro voor een professionele en veilige behandeling. De prijzen zijn zo laag omdat volgens FACE land iedereen recht heeft op een veilige en goede cosmetische ingreep.

Een ooglidcorrectie kan bij elke vestiging van FACE land worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld tegenwoordig ook in de kliniek voor ooglidcorrectie Barendrecht. U kunt altijd terecht voor een intake gesprek met de chirurg waarbij duidelijk wordt of uw klachten kunnen worden verholpen.

De ooglidcorrectie is dus een kleine cosmetische ingreep met grote gevolgen waarbij je snel en langdurig resultaat boekt voor een lage prijs. Een ideaal concept dus.

http://www.faceland.nl