Category Archives: Internet

Waarom zou u de SEO-controle van uw website moeten uitvoeren?

Een SEO-check van de website is een test die wordt gedaan om de aan- of afwezigheid van verschillende elementen van kwaliteit en belang in de website aan het licht te brengen. Als een website niet SEO-vriendelijk is, zal deze zeker niet de gewenste resultaten opleveren.

Daarom zal een bedrijf dat aanbiedt om deze controle voor uw website uit te voeren, ervoor zorgen dat alle functies aanwezig zijn en dat uw site EIGEN-DOMEIN SEO vriendelijk is. Dit proces kan worden gedaan met behulp van een contentmanagementsysteem (CMS), vooral als u uw vereisten voor het maken van webcontent uitbesteedt.

 Het uitbesteden van de SEO-vereisten aan een CMS vereist een aantal initiële kosten. Dit is een eenmalige uitgave voor de service. Deze service zal echter zeer voordelig zijn vanwege de verscheidenheid aan voordelen waarvan u kunt genieten.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de service niet alleen voor onsite SEO te gebruiken, maar ook voor offsite SEO.

 Bent u geen expert op dit gebied, dan kunt u de SEO-check van de website uitbesteden aan een content writer. Dit geeft je een scala aan opties om uit te kiezen. De SEO-schrijvers zullen een aantal verschillende stijlen creëren voor het paginamateriaal van uw site en voor uw offpage-vereisten. U kunt de stijl kiezen die past bij uw vereisten en uw zakelijke vereisten. Bovendien, aangezien de schrijvers professionals op dit gebied zijn, hebben ook zij vereisten voor inhoudschrijvers.

 Bovendien helpt dit soort SEO-check van de website je om de voortgang van je website regelmatig te volgen. Door de voortgang bij te houden, kunt u begrijpen of de SEO-inspanningen de gewenste resultaten opleveren. Bovendien helpt dit u bij het evalueren van de effectiviteit van uw onpage en offpage SEO. Soms kan het ook wijzen op mazen in de code die verhinderen dat de website SEO-vriendelijk is.

Door dergelijke problemen te verhelpen, kunt u genieten van de voordelen van een verbeterde paginarangschikking, meer bezoekersaantallen en een betere positie in zoekmachines.

 Wanneer er SEO-inspanningen worden gedaan op een website, omvat dit meestal on-page optimalisatie waarbij een aantal HTML-tags worden gemaakt en opgenomen in de paginatekst van de website. Dergelijke tags maken de website beter doorzoekbaar en zichtbaar in een aantal zoekmachines. In sommige gevallen kan het SEO-werk op de pagina metatags en trefwoorden bevatten. Sommige websites kiezen er ook voor om offpage SEO uit te voeren, waarbij inhoud zoals backlinks, artikeldirectory’s, persberichten, sociale netwerksites en forums worden gebruikt voor een betere zichtbaarheid van de site.

 Aan de andere kant kan de off-page SEO inhoud schrijven zoals SEO-artikelen, persberichten, bloggen en forumposts. Het grote voordeel van off-page SEO is dat u uw positie in zoekmachines kunt verbeteren met elke nieuwe verbetering die op uw site wordt aangebracht. Het duurt even voordat uw website in de zoekresultaten wordt weergegeven. Soms duurt het twee of drie maanden voordat uw website in de zoekresultaten wordt weergegeven. Daarom is het belangrijk dat u de SEO-check van de website uitvoert om te bepalen welke inspanningen het meest effectief zijn.

SEO voor beginners: wat is het?  Klik hier voor meer informatie EIGEN-DOMEIN SEO 

Content-publisher

Online resultaat behalen met SEO Eindhoven!

Bent u op zoek naar een website op maat voor uw bedrijf? Laat u dan ook op maat bijstaan! Ook als u al een website heeft die nog (voldoende) up-to-date is, kunt u met vernieuwende online marketingstrategieën nog heel wat winst behalen! Natuurlijk gaat u in eerste instantie op zoek naar een marketing en reclamebureau uit uw eigen regio. Maar, wilt u zeker zijn van een webdesign met de meest recente en hoogwaardige technieken? Dan is een SEO specialist Eindhoven een interessante optie!

De meest recente en hoogwaardige technieken vindt u in Eindhoven!

Het is begrijpelijk dat u niet over de juiste kennis of middelen beschikt om zelf uw website te ontwikkelen, beheren of laten stijgen in zoekmachines zoals Google. Toch is het goed enigszins op de hoogte te zijn van wat u uit handen geeft en hoe online marketingspecialisten u hierbij gaan helpen. Eindhoven is de metropool van de Brainportregio, een van ’s werelds slimste regio’s op gebied van de ontwikkeling van uiterst geavanceerde techniek. Waar beter dan hier kunnen ze u voorzien van de beste online marketing voor uw bedrijf? Simpel gezegd is online marketing het hoofdbegrip, waar veel verschillende mogelijkheden en technieken onder vallen. Zo ook SEO, Search Engine Optimization. Dit betekent letterlijk zoekmachine optimalisatie en houdt in dat hiermee (de inhoud van) uw website online beter vindbaar wordt voor de doelgroep. Met SEO zorgt u er onder andere dus voor dat uw website hoger in Google komt te staan!

Hoger in Google met uw website? Houd u aan de regels!

Kiest u voor SEO Eindhoven, dan weet u zeker dat u stap voor stap wordt meegenomen naar het door u beoogde eindresultaat! SEO-specialisten gaan eerst met u om de tafel zitten om u en uw bedrijf te leren kennen. Vervolgens horen ze uw wensen en eisen aan, willen ze weten wat uw eigen doel is en welke doelgroep u wilt bereiken. Op basis van deze gegevens wordt een SEO-strategie opgesteld, die wederom samen met u wordt afgestemd. In deze strategie staat het plan van aanpak en welke SEO-technieken daarvoor worden gaan ingezet. Dit kan nogal verschillen, maar over het algemeen gaat dit altijd gepaard met het voorzien van uw website van scherpe SEO-teksten. Dit zijn ‘intelligent’ geschreven teksten die volgens de richtlijnen zijn gevuld met informatie rondom uw bedrijf en aangeboden diensten of producten. Deze teksten bevatten ook zoekwoorden, die bij het strategiebepalend zijn onderzocht met een zogeheten zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden zijn gerelateerd aan zaken waarmee u met uw bedrijf online gevonden wilt worden.

SEO is ingewikkeld en tijdrovend, laat u helpen door een SEO specialist Eindhoven!

Online beter vindbaar worden en met uw webpagina’s hoger in Google komen is niet eenvoudig. Google is marktleider binnen de zoekmachines en bepaalt de regels waaraan iedere SEO specialist Eindhoven aan moet voldoen. Daarnaast kunnen de regels nogal eens veranderen. En, houdt u zich niet aan die regels, kan Google uw pagina’s bovendien ‘bestraffen’ waardoor u juist zakt in de zoekresultaten. Met alleen goed geschreven SEO-teksten op uw website bent u er dus nog lang niet! Er komt nog veel meer bij kijken, wilt u met uw bedrijf op organische wijze online resultaat behalen. Een SEO-traject is constant aan verandering onderhevig en dient dan ook goed bijgehouden te worden. Een ingewikkeld en tijdrovend proces waar u beter te vroeg dan te laat werk van kunt maken! Kortom, niks riskeren! Laat u door een SEO specialist Eindhoven informeren!

Content-publisher

Radio

Het zat niet mee voor Nikola Tesla toen hij in 1895 keihard faalde in zijn experiment om een boodschap draadloos van zender naar ontvanger te versturen. Niet alleen zijn experiment mislukte maar hierdoor brandde ook zijn laboratorium velledig uit. En raakte hij dus al zijn documenten, investeringen en spullen kwijt. Gugliemo Marconi kreeg te horen over het experiment van Tesla en probeerde met wat kleine aanpassingen alsnog een boodschap te versturen. Omdat de Italianen de radio als hekserij hadden bestempeld was hij weggejaagd uit eigen land en hij besloot dus om zijn werk in Engeland door te zetten. Dit voorval is ook de veroorzaker van de onduidelijkheid wie nou de officiële uitvinder van de radio was. Marconi maakte dan wel gebruik van 17 patenten van Tesla, maar hij wist wel het eerste werkende apparaat te produceren. Toen Marconi dan ook de nobelprijs kreeg voor het uitvinden van de radio was Tesla woest. Om hem toch een eer te bewijzen heeft de Rus postuum alsnog een patent toegewezen gekregen voor de radio.

In het begin was het alleen mogelijk om Morse codes te verzenden en te ontvangen via de radio. Dit is een communicatiecode die bestaat uit met tussenpozen uigezonden signalen, die weer gelijk staan aan letters, tekens en cijfers. Het morse alfabet bestaat nog steeds. In 1906 werd de elektronenbuis uitgevonden die het mogelijk maakte om radio signalen om te zetten in geluid. Hans Schotanus richtte de eerste omroep van Nederland op onder de naam PCGG. De radio werd erg snel populair. Men besloot twee grote uitvindingen van de laat 19e eeuw te combineren door in 1933 de eerste autoradio te implementeren. Door de uitvinding van de transistor werd het ook mogelijk om kleinere radio’s te ontwerpen.

Tegenwoordig kan men ook gemakkelijk alle zenders via online radio luisteren. De streams zijn van hoge kwaliteit en veel stations bieden dan ook nog eens extra digitale varianten aan. Radio 538 heeft veel extra stations die alleen te beluisteren zijn via het internet.

http://www.radioguide.fm
Content-publisher

Internet

Het internet is een afkorting voor de term internetworking. Deze term staat voor netwerken die onderling met elkaar verbonden zijn. De basis voor het internet werd in 1969 gelegd met de introductie van ARPANET door het Amerikaanse ministerie van defensie. De bedoeling van ARPANET was dat computers onderling pakketten gingen uitwisselen. De term internet werd pas in 1974 geïntroduceerd en in 1983 werd het internet zoals wij dat nu kennen geboren. Toen werd van het NCP protocol afgestapt en werd geswitcht naar een TCP/IP protocol. Naast het ministerie van defensie gingen ook andere Amerikaanse overheidsinstellingen gebruik maken van het netwerk. Denk hierbij aan universiteiten, ziekenhuizen, maar ook andere aan de overheid gelieerde instellingen werden verbonden. Het netwerk werd in het begin vooral gebruikt voor kleine bestandsoverdracht, mail en chatsessies. De ontwikkeling van internet werd enorm gestimuleerd door de vooruitgang van de aangesloten computers, deze werden namelijk beter, sneller en krachtiger. In 1993 werd het netwerk openbaar gemaakt voor particulieren en bedrijven.

De Amerikaanse Pizza keten Pizza Hut zag wel brood in het nieuwe medium en verkocht dan ook als eerste bedrijf ter wereld een product via internet. Sindsdien werd online winkelen alleen maar populairder en populairder. De grootste webwinkel van Nederland werd in 1999 opgericht onder de naam Bol.com. Google kwam in 2005 met zijn programma Google analytics wat het mogelijk maakte om allerlei statistieken voor je website gemakkelijk te bekijken. Niet alleen de bezoekers aantallen kon men aflezen maar ook handige statistieken zoals bezoekduur winkel en instore performance waren beschikbaar. Het grote voordeel van webshops is dat bijna alles meetbaar is. Zwakke punten kunnen dus gevonden worden en het rendement kan snel en gemakkelijk worden verhoogd. Daarom zie je in Retail land een ware verschuiving van pushgerichte wikelroutes naar een meer belegingsgeoriënteerde inrichting. Tegenwoordig zijn er door slim gebruik te maken van smartphones en WiFi ook een aantal retail analytics beschikbaar.

http://www.crumbbase.nl/