Category Archives: Internet marketing

Hoe te spreken zonder een stuk papier te lezen

marketing handbook

De meeste mensen moeten soms in het openbaar spreken, of het nu een lezing, presentatie of diplomaverdediging is. Een presentator, docent of spreker die begraven ligt in een stuk papier, maakt meestal niet dezelfde positieve indruk als iemand die tijdens het spreken oogcontact kan houden met het publiek. Veel mensen dromen ervan een geheugen te hebben waarmee ze kunnen optreden zonder hun toevlucht te nemen tot opnames. Maar hoe bereik je dit als je niet het aangeboren talent van een redenaar hebt?

In hun bestseller, Developing Memory, beschrijven Harry Lorraine en Jerry Lucas een eenvoudige techniek voor het onthouden van spraak die je helpt te spreken zonder je toespraak te lezen. Waar bestaat het uit?

Spraak is een ketting van gedachten, en correct uitgesproken spraak is een opeenvolgende en logisch verbonden gedachteketting. Als u spreekt, is het beter om in uw eigen woorden te spreken, de volgorde aan te houden, en niet van een stuk papier te lezen of de toespraak uit het hoofd te leren.

Wanneer u zich voorbereidt op een toespraak of toespraak, moet u de associatiemethode gebruiken (de essentie is om moeilijk te onthouden concepten te presenteren in de vorm van levendige visuele beelden), evenals het sleutelwoord van elke nieuwe gedachte die u aan het publiek wilt overbrengen. Het gaat erom elke gedachte, ongeacht de complexiteit ervan, in één woord of in één zin uit te drukken, die de rol van referentiepunten voor u in uw toespraak zullen spelen.

Eerst moet u de tekst van de toespraak schrijven of afdrukken, die alle ideeën of gedachten moet weerspiegelen die u belangrijk lijkt. Lees uw toespraak hardop voor. Kies vervolgens voor elke gedachte een trefwoord dat de hele gedachte moet weerspiegelen en erop moet lijken. Schrijf daarna een lijst met opeenvolgende trefwoorden. Deze opeenvolgende reeks trefwoorden (kerngedachten) stelt u in staat uw toespraak te onthouden en te houden.

Dezelfde techniek kan worden gebruikt voor het lezen van boeken of artikelen, of tijdens het luisteren naar lezingen. Als u luistert of leest, moet u sleutelwoorden opvangen die u later herinneren aan de hoofdpunten van de lezing of toespraak. Deze methode kan ook worden toegepast bij het bestuderen van rollen, songteksten of ander gedrukt materiaal.

Zoals de auteurs opmerken: “In het begin is het erg belangrijk om gedachte voor gedachte te onthouden, en pas daarna – woord voor woord.”

“Een beroemde actrice die deze methode enige tijd heeft gebruikt om rollen uit het hoofd te leren, schreef:” Dit systeem verandert in creativiteit, een activiteit waarvan ik dacht dat het ongelooflijk eentonig en saai was! “

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram influencer marketing hub

https://marketingbook.shop/
Content-publisher

Verbeter je lokale online vindbaarheid voor meer klanten

Verbeter je lokale online vindbaarheid voor meer klanten

Met lokale SEO optimaliseer je jouw website, zodat deze goed vindbaar wordt voor lokale zoekopdrachten. Tegenwoordig zijn 46% van alle zoekopdrachten lokaal georiënteerd. Het optimaliseren voor lokale zoekopdrachten kan dus veel klanten en leads opleveren. 

Heb je een fysieke winkel, een restaurant of lever je lokale diensten? Dan zou je eigenlijk vandaag nog aan de slag moeten gaan met het optimaliseren voor lokale zoekopdrachten.  

Maar waar moet je beginnen en welke ranking factoren zijn belangrijk? In de basis kan lokale SEO worden opgesplitst in twee onderdelen, namelijk: local pack/Google maps en lokale organische ranking factoren. In dit artikel gaan we het hebben over local pack/Google maps. 

Local pack/Google maps

Wanneer je een lokale zoekopdracht intypt, wordt er naast de organische resultaten ook een kader met lokale bedrijven weergegeven, ofwel local pack (lokaal mapje). Dit mapje is een weergave van Google maps met bedrijven uit jouw regio. Zoals je misschien al opgevallen is worden maximaal 3 resultaten weergegeven. 

Het algoritme van Google bepaalt welke bedrijven worden weergegeven in het mapje. Gelukkig is jouw lokale vindbaarheid ook te optimaliseren. Er zijn namelijk een aantal lokale ranking factoren waarmee je aan de slag kan. Een positie bemachtigen in dit mapje kan vele voordelen met zich meebrengen, want het lokale mapje genereert ± 30% van alle klikken (mits weergegeven). Als bedrijf kan het dus veel gratis verkeer naar je website, belletjes naar kantoor of klanten naar je fysieke winkel opleveren. 

Onze SEO vrienden van MOZ voeren regelmatig een onderzoek uit met betrekking tot de belangrijkste ranking factoren. 


De 10 belangrijkste lokale ranking factoren

#1 De afstand van een zoekopdracht en het adres van een bedrijf (zoeker-bedrijf) 

De locatie waar je een zoekopdracht uitvoert en relevantie bepaalt welk bedrijf zichtbaar wordt. Een zoekopdracht die uitgevoerd wordt in Tilburg geeft waarschijnlijk geen bedrijven uit Amsterdam weer. 


#2 Fysiek adres in plaats van de zoekopdracht

Heeft de organisatie een fysiek adres in de plaats waar de zoekopdracht wordt uitgevoerd? Zo ja, dan heeft dat bedrijf een streepje voor. 

# 3 Juiste Google Mijn Bedrijf categorieën

Het is mogelijk om verschillende categorieën toe te voegen aan Google Mijn Bedrijf. 

#4 Belangrijkste zoekwoorden in bedrijfs titel 

Voeg de belangrijkste zoekwoorden toe aan je bedrijfs titel in Google Mijn Bedrijf. 

#5 Locatie in bedrijfs titel 

Lokale ondernemingen kunnen ook een locatie toevoegen aan de bedrijfs titel in Google Mijn Bedrijf. 

#6 Kwaliteit/autoriteit van inkomende links naar het domein

Kwalitatieve backlinks versterken de autoriteit van je domein en verhogen ook de online vindbaarheid. Dit heeft ook invloed op je lokale vindbaarheid 

#7 Google Mijn Bedrijf primaire categorie komt overeen met een bredere categorie van de zoekopdracht. 

Wanneer een zoekopdracht overeenkomt met de primaire categorie, ingegeven op Google Mijn Bedrijf, helpt het voor de lokale vindbaarheid. 

#8 Consistentie van bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer op citation websites

De bedrijfsgegevens: bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer op verschillende citation websites moeten overeenkomen met de gegevens op je website. 

#9 Domein Autoriteit van de website 

Een website met een hoge domein autoriteit is beter vindbaar.

# 10 Volledigheid van Google Mijn Bedrijf vermelding

Google Mijn Bedrijf is volledig te optimaliseren. De informatie is eenvoudig toe te voegen in het dashboard. Daarnaast draagt een actief beheer, zoals het toevoegen van foto’s, verzamelen van reviews en plaatsen van posts ook bij de lokale vindbaarheid. 

Dit artikel is geschreven door Buro 3, een online marketingbureau actief in regio Eindhoven. 

SEO en SEA: wat is het verschil tussen beide en wat zijn de voordelen?

seo en sea

Als je het over marketing hebt, hoor je vaak de termen SEO en SEA. Maar wat betekenen deze termen en hoe gebruik je deze digitale marketingtechnieken voor bedrijven? In dit artikel gaan we in op deze twee digitale marketingstrategieën om u te helpen slimme zakelijke beslissingen te nemen.

SEO en SEA: implicaties

SEO is een afkorting voor zoekmachineoptimalisatie. SEO omvat alle activiteiten die u uitvoert om ervoor te zorgen dat uw website hoger scoort in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Search Engine Advertising (SEA), ook wel bekend als PPC of Pay Per Click. Het is het proces van rechtstreeks adverteren op Google en andere vergelijkbare zoekmachines. Wanneer SEA wordt gebruikt, zullen zoekmachines advertenties voor uw bedrijf weergeven in de zoekresultaten boven de organische zoekresultaten.

SEO en SEA

Beide vormen van online marketing zijn ontworpen om meer bezoekers naar uw website te trekken. Voor SEA moet u betalen voor advertenties, meestal in de vorm van betalen per klik. SEA levert onmiddellijke resultaten op, maar de resultaten zijn alleen beschikbaar wanneer u voor de advertenties betaalt. In het geval van zoekmachineoptimalisatie wordt het websiteverkeer natuurlijk gegenereerd. Dit betekent dat verkeer van zoekopdrachten via zoekmachines gratis is en niet per klik in rekening wordt gebracht, zoals advertenties voor zoekmachines. Het kost echter tijd en moeite (geld) om de organische zichtbaarheid te verbeteren. U zult uw SEO-werk hoogstwaarschijnlijk moeten uitbesteden aan experts die u kunnen helpen uw ranking te verbeteren en uw natuurlijke online imago te verbeteren. In veel gevallen werken SEO en SEA het beste wanneer ze zijn geïntegreerd en strategisch zijn aangepast om doelen op korte en lange termijn te dekken.

Het verschil tussen SEO en SEA

Er zijn veel belangrijke verschillen tussen SEO en SEA. Ze zijn als volgt:

Het kan enkele maanden duren voordat een hoge positie op de natuurlijke zoekresultatenpagina van Google (SEO) wordt bereikt, terwijl zoekmachine-advertenties (SEA) direct boven de zoekresultaten verschijnen. Daarom zal adverteren via zoekmachines direct resultaten opleveren op basis van websiteverkeer. Het gebruik van SEO kan even duren.

Google weet minder van natuurlijke zoekresultaten. U kunt bijvoorbeeld niet zien welke zoekwoorden uw websitebezoekers uiteindelijk gebruiken om uw website te bezoeken. Google zal u deze informatie verstrekken via advertenties in zoekmachines. Met behulp van conversietracking en het Google Ads-systeem kunt u bepalen welke zoekwoorden moeten worden geconverteerd en wat de conversiekosten zijn.

De meeste betaalde zoekresultaten van Google staan ​​bovenaan de pagina. Meestal worden vier advertenties weergegeven op het bureaublad en drie op de mobiele telefoon. Zelfs als u door betaalde zoekopdrachten bladert, zien gebruikers altijd betaalde zoekopdrachten. Als je niet naar beneden scrolt, zie je soms zelfs geen onbetaalde zoekresultaten.

In tegenstelling tot advertenties in zoekmachines, zullen natuurlijke zichtbaarheid en klikken niet verdwijnen nadat de betaling is stopgezet. Op de lange termijn zijn inspanningen om organisch verkeer en zichtbaarheid te ontwikkelen duurzamer dan reclame. SEA vereist continue investeringen.

Met betaalde advertenties heeft u eenvoudig controle over uw budget. Bepaal hoeveel u bereid bent elke dag uit te geven en stel een vast budget vast. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw limiet niet overschrijdt, want betaald adverteren kan snel! Daarom raden we u aan om uw searchmachine-advertenties uit te besteden, omdat ervaren professionals uw campagnes kunnen optimaliseren met een lager budget, waardoor u geld bespaart! Het uitbesteden van Google AdsWord  is meestal niet alleen effectiever, maar ook niet duurder.

Zoekmachine-advertenties kunnen duur zijn. Dit is niet altijd het geval, maar als u uw campagnes niet vaak controleert en optimaliseert, stijgen uw kosten snel. We raden klanten altijd aan advertenties uit te besteden aan experts om hun Google Ads-accounts in goede staat te houden. Verkeer via organisch zoeken is gratis. Het vergt een inspanning om de online zichtbaarheid te vergroten, maar het is kosteneffectiever dan adverteren.

Met betaalde advertenties kunt u specifieke zoekwoorden targeten, net als SEO. Met advertenties kunt u ook specifieke locaties, talen, en doelgroepen targeten op basis van eerdere websitebezoeken.

Met betaalde zoekadvertenties heeft u meer controle en ruimte om marketingboodschappen af ​​te leveren. Met deze advertenties kunt u andere informatie markeren, zoals: uw telefoonnummer, openingstijden, bedrijfslocatie, unique selling point (USP), enz. Zoals je in onderstaand voorbeeld kunt zien.

De combinatie van SEO en SEA

Idealiter raden we klanten aan om tegelijkertijd in SEO en SEA te investeren, omdat beide voor- en nadelen hebben. De beste online marketingstrategie zal profiteren van de twee methoden omdat ze elkaar goed kunnen aanvullen en ondersteunen.

SEA kan directe feedback geven over de zoekwoorden die u in uw advertenties gebruikt, zodat u de bedoeling begrijpt van mensen die naar specifieke termen zoeken. Deze intelligentie kan worden gebruikt voor organische zoekmachinemarketing (SEO) om de resultaten te verbeteren.

U kunt uw zoekwoordstrategie testen in Google Ads en, indien mogelijk, gebruiken voor SEO-strategieën op lange termijn.

U kunt A / B-testgegevens van SEA gebruiken voor SEO-strategieën. Zo komt u er bijvoorbeeld achter welke advertentietekst het beste werkt op basis van klikken in SEA. Je kunt het gebruiken in de beschrijving van de metadata.

Wanneer u van nature door betaalde advertenties wordt gezien, kan dit het vertrouwen en de bekendheid van potentiële klanten vergroten. Hierdoor wordt uw website tijdens het zoekproces tweemaal weergegeven.

Met andere woorden, een uniforme searchachinemarketingstrategie die SEO en SEA combineert, is de beste manier om de resultaten op korte en lange termijn te verbeteren. Natuurlijk is elke markt anders en een online marketingstrategie die is afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften, levert de meeste voordelen op. Benieuwd wat online marketing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem nu contact met ons op voor een gratis online marketingconsult.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-marketing.html
Content-publisher

SEO Almere voor zoekmachine optimalisatie.

Bij de juiste SEO Almere kunt u ervoor zorgen dat uw site er op Google op plaats één terecht komt. Hoe kan dit? Bij SEO Almere worden teksten en inhoud van uw site zo herschreven dat het helemaal is aangepast naar veel voorkomende zoekopdrachten en u dus bovenaan komt te staan bij die bepaalde zoekopdracht in Google. Mensen kijken vaak niet verder dan de eerste pagina van Google, maar toch zijn er meestal meer dan een miljoen resultaten gevonden. Het is daarom belangrijk dat je tenminste op de eerste pagina van Google terecht komt met je website, of nog mooier, helemaal bovenaan. SEO Almere kan je dus helpen om hoger in de zoeklijst van Google terecht te komen en zo meer bezoekers naar je site te trekken. Wees op deze manier concurrenten te slim af en krijg meer publiciteit voor jouw site of bedrijf.

 

Hoe gaat SEO Almere te werk?

Als u een bedrijf heeft in bijvoorbeeld armbanden, u verkoopt deze armbanden in Utrecht. U heeft een klein winkeltje in de binnenstad van Utrecht waar u verschillende sieraden verkoopt die u zelf maakt. Dan kan ‘sieraden Utrecht’ een goede zoekopdracht zijn waarbij u op de eerste plek staat. Als mensen dan sieraden Utrecht googelen dan komen ze als eerste bij uw site uit. Hier ziet de consument dan uw aanbod in sieraden en armbanden. Wanneer de consument dan geïnteresseerd is kan de klant natuurlijk uw winkel bezoeken of een online bestelling plaatsen. Dit betekent dat u binnen no-time een nieuwe klant erbij heeft. Zo makkelijk kan het zijn en dat allemaal door SEO Almere. SEO Almere zorgt ervoor dat uw bereik als ondernemer wordt uitgebreid en meer mensen uw boodschap ontvangen. U zult veel nieuwe klanten krijgen en u hoeft er eigenlijk niets voor te doen. Uw bestaande gegevens worden optimaal herschreven voor de beste zoekopdrachten.