Content-publisher

Innovatie in de ruitersport met Samshield en andere merken

De ruitersport is al jarenlang het terrein van innovatieve merken die het comfort, de veiligheid en de prestaties van ruiters en paarden verhogen. Een van de merken die voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen is Samshield. Veel mensen kennen dit merk van de uitstekende helmen die veiligheid combineren met lichtgewicht materialen en een uniek design dat de luchtdoorvoer optimaliseert. Ook andere Samshield kleding en items van andere merken zijn het overwegen meer dan waard. Daarom krijg je in dit artikel meer informatie over verschillende innovatieve merken en waarom deze niet in je kledingkast mogen ontbreken!

De meerwaarde van Samshield kleding

Net als de populaire Samshield cap, is de kleding van Samshield gemaakt van de beste materialen die zowel luchtig zijn waardoor het zweet snel verdampt, maar die ook goed isoleren wanneer je een buitenrit gaat maken of wanneer je je paard gaat longeren op een frisse dag. De kleding is ook elastisch waardoor je maximale bewegingsvrijheid hebt. Al deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort en voorkomen dat je kleding tijdens het rijden gaat schuren, ook als je langere tijd aan het rijden bent.

Andere innovatieve merken binnen de ruitersport

Naast Samshield zijn er verschillende andere merken die zich kenmerken door kwaliteit en stijlvolle kledingstukken. Denk aan de perfecte pasvorm van een Vestrum rijbroek maar ook dekjes, bandages en hoofdstellen voor je paard van PS of Sweden. Een leuk merk dat geregeld nieuwe items uitbrengt die naadloos aansluiten bij de bouw en bewegingen van je paard. Sommige items kunnen bij officiële verkooppunten zelfs op maat gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan DeNiro rijlaarzen die volledig naar jouw afmetingen worden gevormd. Informeer altijd naar de mogelijkheden en prijzen voor maatwerk en ga langs bij de winkel om je kleding aan te laten meten.