Category Archives: Industrie

Waterdichte schoenen voor werk of prive

Droog blijven met waterdichte werkschoenen

Is er iets vervelender dan natte voeten en sokken krijgen tijdens een regenbui? Wij denken van niet. Als je door de regen moet fietsen of je stapt per ongeluk in een diepe plas water, dan hoop je dat het water niet tot aan je enkels komt of dat je schoen tenminste iets van je voeten droog houdt. Helaas valt het vaak tegen en kom je thuis met natte voeten. Vreselijk! Gelukkig heb je hier iets simpels voor, en dat zijn waterdichte schoenen. Met deze schoenen blijven je voeten dus gegarandeerd droog tijdens regenbuiren, diepe waterplassen , wadlopen… maar ook tijdens het werken als hovenier bijvoorbeeld. Laat Workwear24 voor deze professionals uitstekende schoenen hebben.

Maxguard schoenen online bestellen

Zoek je als professional goede werkschoenen, dan heb je ongetwijfeld weleens gehoord van Maxguard. Deze Duitse firm fabriceert al geruime tijd werkschoenen van iedere type voor de professional die waarde hecht aan goede werkschoenen met een stijlvol ontwerp. Het doel van Maxguard is de hoogste kwaliteit – niet alleen voor onze veiligheidsschoenen, maar in alle mogelijke processen van het vakmanschap.

Die vakmanschap van Maxguard begint al tijdens de ontwikkeling. Alle schoenen worden door Maxguard inhouse ontwikkeld, dan wel met ondersteuning van gerenommeerde ontwerpstudio’s. Tevens worden de gebruikte materialen aan zeer strenge kwaliteitsrichtlijnen gecheckt. De schoenen worden gemaakt in hightech moderne productielocaties met ervaren schoentechnici. De nieuwste technologische apparatuur wordt gebruikt, bijvoorbeeld op het gebied van automatische capping. De productiefaciliteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de productie vindt plaats onder uitstekende arbeidsomstandigheden. Hoewel het grootste gedeelte geautomatiseerd is, is er op de doorstikafdeling nog echte ambacht aanwezig. Hier worden medewerkers continu opgeleid om het stikken van de schoen zo goed mogelijk uit te voeren.

SYMPATEX waterdichte werkschoenen

Maxguard heeft sindskort de nieuwe SX-CLASS serie schoenen. Deze beschermen de gebruiker tegen weer en wind dankzij het ingenieuze SYMPATEX® membraan. Iedereen die buiten in wisselende weersomstandigheden werkt, verdient het beste. De nieuwe Maxguard SX serie is uitgevoerd met het beste van SYMPATEX® – de innovatieve Moisture-Tech® technologie. De SYMPATEX® membraan is 100 % waterdicht, winddicht en ademend. Dat klinkt als een musthave voor iedere hovenier, schilder, stukadoor en meer professionals die goede werkschoenen nodig hebben, niet waar?

Workwear24 – Jouw partner in werkkleding

Workwear24 is specialist in bedrijfskleding op maat voor klein en groot MKB in zowel binnen- als buitenland. Voor de ZZP en MKB bieden wij de mogelijkheid de werkkleding online te bestelen. Gemakkelijk, snel en altijd tegen scherpe prijzen. We kunnen de meeste kledingstukken zelfs leveren vanaf 1 stuk, en dat is handig voor de zzp’ers onder ons. Vanaf €45,- ex btw verzenden wij onze bestellingen gratis in Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid kleding te bedrukken of te borduren voor een gelikte uitstraling op de werkvloer én natuurlijk bij de klant. Meer weten? Ga naar onze website en neem contact op.

https://www.werkkleding-workwear24.nl

Maatwerk in de maritieme techniek? Bakker Sliedrecht is uw partner

Merkonafhankelijke oplossingen en ervaren engineers voor totale systeemintegratie: Bakker Sliedrecht is al meer dan 90 jaar dé speler op het gebied van elektrische installaties binnen de maritieme techniek. Betrouwbaar maatwerk waarmee u gedurende de gehele levensduur van al uw elektrische installaties en automatiseringssystemen optimaal wordt ontzorgd. Met brede expertise, uitgebreide service en maatwerk weet Bakker Sliedrecht de best practices uit de markt over te brengen naar verschillende industrieën.

Professionele, verantwoordelijke partner binnen de scheepsbouw

Bakker Sliedrecht, dé ervaren partner op het gebied van maritieme techniek en elektrische installaties, heeft kernwaarden als verantwoordelijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Hiermee worden klanten optimaal ontzorgd zodat zij zich primair kunnen richten op hun core-business. Bakker Sliedrecht beschikt naast de Nederlandse basis over wereldwijde locaties in onder meer Brazilië, China, Singapore en Scandinavië. Mede hierdoor kan het bedrijf altijd snelle levertijden van reserveonderdelen realiseren. Bovendien zijn service engineers altijd snel ter plaatsen. Zo doet Bakker Sliedrecht er alles aan om altijd en overal de bedrijfsprocessen van de opdrachtgevers draaiende te houden. Als het even kan, zelfs efficiënter dan voorheen!

Effectiviteit, duurzaamheid en inzetbaarheid gewaarborgd

Intelligente elektrische installaties aan boord waarborgen de effectiviteit, duurzaamheid en inzetbaarheid. Het is dan ook van belang dat de installaties up to date zijn en naar behoren functioneren. De ontwikkelingen op het gebied van maritieme techniek en elektrische installaties volgen elkaar snel op. Bakker Sliedrecht, dé partner in de wereld van de scheepsbouw, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan met haar brede expertise en inzetbaarheid zowel bestaande als nieuwe elektrische installaties ontwerpen, realiseren en onderhouden. Met conversie en retrofit biedt deze opdrachtgevers de zekerheid dat zij zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Hierdoor blijven installaties gedurende de gehele levenscyclus betrouwbaar. Door het uitvoeren van reparatie- en renovatiewerkzaamheden door dit bedrijf dat actief is op het gebied van marine engineering, kunnen installaties worden aangepast naar laatste technologieën. Voordeel hiervan is dat de cost of ownership wordt verlaagd.

Maritieme techniek voorzien van maatwerk

Bakker Sliedrecht levert complete elektrische en automatiseringsoplossingen op maat voor verschillende spelers binnen de scheepsbouw waaronder marineschepen, onderzoeksschepen en veerboten. Als merkonafhankelijke systeem integrator kunnen onze engineers componenten van alle gerenommeerde fabrikanten met elkaar verbinden en daarmee het optimale resultaat bereiken. Hiermee voldoen de elektrische installaties aan alle eisen zoals gesteld door de industrie waarin ze worden toegepast. Daarnaast worden de eisen en wensen van onze opdrachtgevers naadloos in de complete installatie verwerkt. Bakker Sliedrecht kan ook bestaande installaties aanpassen zodat deze voldoen aan de nieuwste technologieën (retrofit). Bovendien kan er met het aanpassen van bestaande elektrische installaties ook snel worden ingespeeld op veranderingen in gebruik of capaciteit (conversie). Alle projecten worden te allen tijde binnen de gestelde tijd en het gestelde budget gerealiseerd.

Wilt u meer weten over de op maat gemaakte elektrische installaties voor optimale resultaten van Bakker Sliedrecht, de partner op het gebied van maritieme techniek en scheepsbouw? Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie. Direct een offerte aanvragen kan ook. Zo heeft u snel een overzicht van het kostenplaatje.

http://www.bakkersliedrecht.com/nl/