Content-publisher

Incassobureau Wageningen

Laatst heb ik incassobureau: www.incassoadvocaten.nl/incassobureau-wageningen/ ingeschakeld. In het bedrijf waar ik werk zorg ik voor de administratieve en financiële taken, daar ben ik geheel verantwoordelijk voor. We zijn een bedrijf in Wageningen dat al relatief lang bestaat, maar het blijft maar groeien en de offertes blijven maar aangevraagd worden. Qua betalingen hebben we eigenlijk nooit problemen, maar de laatste tijd stapelen deze zich steeds meer op. Dus nu ben ik het zat en wil ik het geld hebben. Ik heb een aantal herinneringen gestuurd en ik heb een aantal belletjes gepleegd. Een aantal gaven er gelijk gehoor aan en betaalde netjes binnen een aantal dagen. En eentje legde mij heel vriendelijk en oprecht uit dat het wat minder gaat maar dat hij per maand wel een X bedrag kon betalen, ik ben niet de moeilijkste dus ging hier akkoord mee. Maar er blijven nog steeds 3 bedrijven welke hier geen gehoor aan geven dus besloot ik een incassobureau in Wagenigen te zoeken.

Incassobureau inschakelen

Na overleg met mijn leidinggevende hebben we samen besloten om een incassobureau in te schakelen. Zo heb ik de opdracht gekregen om in eerst instantie opzoek te gaan naar een bedrijf welke gratis deze dienst aanbiedt. En heb dit ook kunnen vinden. Ik kwam uit bij incassoadvocaten.nl En dit was precies waar ik naar zocht. Na een overleg met mijn baas hebben wij besloten incassobureau inschakelen. Op de website stond veel informatie over het bedrijf en wat ze allemaal voor een bedrijf betekenen kunnen. Ik heb het contactformulier op de website ingevuld. Die middag kreeg ik een mailtje met daarin de vraag om eens op te bellen voor een afspraak. Dit heb ik gedaan en heb een afspraak gemaakt om eens langs te komen. En ze hielpen mij perfect!

Van Loon Incasso Advocaten

Ik zou Incassobureau Van Loon Incasso Advocaten zeker een aanbeveling geven aan jullie! Het persoonlijke gesprek met de medewerker van Incasso Advocaten was een goed fijn gesprek en heb zeker het idee dat zij mij verder kunnen helpen met het verkrijgen van het geld.