Content-publisher

Hulp door middel van Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Tijdens het werk spelen wij tafelvoetbal, we kwamen er al snel achter dat wij enorm last kregen van onze rug. Dit komt omdat de tafel redelijk laag staat. Aangezien Nederlanders vaak aan de grote kant zijn. De tafel eigenlijk te laag voor ons, en krijgen dus last van onze rug. Daarom hebben wij de tafel nu hoger gebouwd door er blokjes onder te bouwen. Maar voor de rugpijn was het al te laat, iedereen had er last van. Daarom ben ik opzoek gegaan naar iemand die iets tegen rugklachten kan doen. Het liefst in groepsverband, waar zou je zoiets kunnen vinden?

De zoektocht

Daarom ben ik op internet gaan zoeken naar Oefentherapie Mensendieck Amstelveen omdat ons bedrijf in Amstelveen zit. Zo kwam ik terecht bij freedom in motion. Op de website zag ik staan dat hun in groepsverband rugklachten aanpakken. Daarom wilde wij als groep een keer langsgaan bij Oefentherapie Mensendieck Amstelveen, om te kijken of ze ons kon helpen. Via telefonisch contact konden wij een afspraak maken voor volgende week dinsdag om met ze alle langs te komen. Dit kwam echt perfect en snel uit voor ons. Door het snelle schakelen van freedom in motion hebben wij besloten om Oefentherapie Mensendieck Amstelveen te gaan volgen.

Klantvriendelijkheid

Toen wij bij hun aankwamen de dinsdag die wij hadden afgesproken met freedom in motion. Werden wij met open armen ontvangen en ze waren erg klantvriendelijk. De kosten waren ook niet al te duur gelukkig. Hierdoor konden wij makkelijk een aantal lessen nemen om de rugklachten te verminderen. Wij werden in een groep begeleid en was erg grappig om mee te maken. Na een aantal lessen kwamen wij er al achter dat de rugpijn een stuk minder is geworden. Met hulp van freedom in motion hebben wij geen rugklachten meer. Of bijna niet meer, dit is natuurlijk wat wij wilde bereiken!