Category Archives: Horeca

Content-publisher

Catering op eigen locatie met cateringbedrijf Enschede

Tijdens het evenement zoals bijvoorbeeld uw verjaardag, bedrijfsopening, jubileum, receptie, personeelsfeest of open dag wilt u uiteraard dat uw gasten goed verzorgd worden. De catering, bediening en service is hierbij heel belangrijk. De professionele bediening van cateringbedrijf Enschede staat tijdens het evenement voor u en uw gasten klaar om het evenement tot een smaakvol succes te brengen.  Cateringbedrijf Enschede heeft een breed aanbod op het gebied van catering. Hierbij kunt u denken aan het serveren van diverse dranken, hapjes, lunch, buffetten of diner. U heeft er zelf geen omkijken naar! Het cateringbedrijf Enschede richt zich op de catering voor groepen van 10 tot circa 400 personen. Daarnaast houden wij ook rekening met halal en glutenvrije voeding, en andere allergieën of dieetwensen.

Een smakelijk succes

Wij van cateringbedrijf Enschede staan altijd voor u klaar: waardoor uw evenement gegarandeerd een smakelijk succes wordt. Het cateringbedrijf Enschede verzorgt hapjes, diners, lunches, dranken en totale aankleding van het diner, receptie of buffet. Wij staat garant voor lekkere en gezonde catering en goede service. De catering wordt met de grootste zorg voor u bereidt en stijlvol gepresenteerd. In overleg met u kunnen we een lunch, diner of hapjes samenstellen die precies aan uw wensen voldoen: wij beschikken namelijk over talloze mogelijkheden.

Catering aan huis

Tijdens uw tuinfeest, themafeest, trouwfeest of verjaardagsfeest verzorgt cateringbedrijf Enschede ook graag de catering. Onze professionele cateringmedewerkers en bediening staan altijd voor u klaar! Wij verzorgen bij uw thuis de hapjes, diners, lunches, dranken en totale aankleding van het diner, receptie of buffet. Hierdoor heeft u alle tijd voor uw gasten! U hoeft niet na te denken over de inkoop, het maken van de hapjes of de afwas. Wij regelen het allemaal, kortom wij maken het u zo makkelijk als mogelijk!Met cateringbedrijf Enschede heeft u altijd een succes in huis gehaald.


Alles over droge witte wijn

Droge witte wijn

Een droge witte wijn is een wijn die heel veel mensen drinken. Het is de meest gedronken soort wijn. De populairste soorten zijn de Chardonnay en de Sauvignon Blanc. Vaak zijn de namen van de droge witte wijnen afgeleid van de druivensoort waarvan de wijn is gemaakt. Droge witte wijn gaat ook heel goed samen met eten. Het gaat bijvoorbeeld goed samen met kip en vis in een volle saus. Of bijvoorbeeld een salade. De meeste droge witte wijnen komen toch wel van Frankrijk. Hier kan u de meest lekkere witte wijn krijgen. Wanneer u droge witte wijn wilt bestellen dan kan dit gemakkelijk online. Wanneer u een feestje viert wilt u natuurlijk dit drankje niet missen, daarnaast wilt u ook niet uit de supermarkt lopen met heel veel flessen in uw karretje. Online heeft u meer keuze en kan u goed kiezen uit de verschillende soorten witte wijnen. U kan zich daarnaast ook altijd laten adviseren over welke wijn het lekkerst is wanneer u het zelf niet drinkt. Droge witte wijn is hoe dan ook een onmisbaar drankje op uw feest.

Soorten witte wijn

Witte wijn wordt gemaakt uit het sap van de druiven. Dit is dus vrij van schillen, steeltjes en pitten. Vaak bevat druivensap weinig tot geen kleurstof waardoor de wijn nagenoeg blank is. Naast het soort druiven ras dat wordt gemaakt, is de leeftijd ook erg belangrijk in de rol van de kleur van de wijn. Een jonge droge witte wijn kan een groene zweem vertonen. Bij het verouderen van de witte wijn zal de kleur ook veranderen. Dit kan van blank naar lichtgeel gaan, donkergeel, oranje of bruin. Droge witte wijnen zijn niet altijd net zo droog als de ander. Een droge wijn betekent dat er weinig restsuiker in zit. Er bestaat nog het soort kurkdroog, halfdroog en droog. De meeste mensen kiezen voor droog.

https://www.horecagoedkoop.nl/kiwi-cuvee-sauvignonblanc-wijn