Content-publisher

Gsm Enschede

De jongeren van nu weten vaak niet eens wat een gsm Enschede betekent. Ze kennen alleen de smartphone. Ze waren nog te klein om de tijd van Nokia en de slang te kunnen herinneren.

Onze generatie heeft het nog vaak over mobiel of gsm Enschede als we het over een smartphone hebben. Voor ons was het nog alleen een phone. Bellen en sms sturen dat was het. Waren we er niet blij mee? Ik weet dat ik er zelf heel blij mee was. Ik was er alhoewel niet hele dag mee bezig. Dat waren maar weinig mensen tenzij je iemand moest bellen of sms’en. Het was gewoon een communicatiemiddel en niet het communicatiemiddel.

Nu is een gsm Enschede veel meer dan alleen een mobieltje. Het is het communicatiemiddel en de meeste mensen kunnen er niet 10 minuten zonder. Een smartphone kan vrijwel alles en tegenwoordig praat het zelfs terug. Zal niet lang duren voordat ze zelf gaan denken. Zoals ze ook wel zeggen vroeger hadden we kuilen en nu hebben we drempels.

Wat vinden jullie van de veranderingen en herinneren jullie je nog gsm Enschede? Uit welke generatie komen jullie en gebruiken jullie al een smartphone? Ik hoor het heel graag van jullie.