Grenzeloze feestlocatie in Eindhoven

Heeft u binnenkort iets te vieren? En bent u op zoek naar een indrukwekkende feestlocatie die tevens goed bereikbaar is? Wellicht heeft u internationale gasten of bent u zelf van plan om de volgende dag vroeg te vertrekken met het vliegtuig. Waarschijnlijk dacht u in de eerste instantie aan een locatie in de buurt van luchthaven Schiphol, maar wat dacht u van een zaal huren in Eindhoven?

Eindhoven Airport vertrekt al naar 67 intercontinentale bestemmingen en ligt op slechts een kleine 20 minuten rijden van het centrum. Ideaal voor events met gasten uit het buitenland! Onder de feestlocaties in Eindhoven springt één feestlocatie uit het oog als het draait om veelzijdigheid en faciliteiten: 040 Congress & Events. Dit eventcentrum bestaat uit 22 zalen die zijn voorzien van álle faciliteiten die vereist zijn voor een geslaagde avond. Een ideale feestlocatie in Eindhoven voor het vieren van uw verjaardag of bruiloft. U kunt uw bruiloft groots aanpakken met 900 genodigden of juist deze bijzondere gebeurtenis delen met uw intiemste kring. Daarnaast bepaalt u zelf of u de organisatie van de dag in eigen handen houdt of dit liever overlaat aan een zeer ervaren en gedreven team. Ook kunt u de locatie volledig naar eigen wens inrichten, of láten inrichten.

Aan het einde van de geslaagde avond kunt u samen met uw genodigden blijven slapen in de luxe en comfortabele kamers van Hotel Eindhoven. Het hotel bevindt zich namelijk in hetzelfde pand als de 040 Congress & Events. De volgende dag bent u binnen 16 minuten al op Eindhoven Airport, op weg naar huis of juist naar het buitenland vanwege de huwelijksreis. Al met al biedt deze feestlocatie dus een passend concept voor elke gelegenheid. Meer te weten komen over deze unieke locatie? Bezoek dan www.hoteleindhoven.nl of neem contact op met 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/