Content-publisher

Geld besparen; zo moeilijk is het niet

Welke werkgever wil nou niet kosten besparen binnen zijn bedrijf? Maar hoe, dat is altijd de hamvraag. Er zijn onnoemelijk veel tips op te noemen, nu hebben we niet de tijd om ze allemaal met je door te nemen. Toch wil ik een paar handige tips even met je doornemen!

 

Tweedehands is prima

 

Waarom zou je het kantoor inrichten met peperdure gloednieuwe benodigdheden?  Je kan de kosten makkelijk laag houden door op zoek te gaan naar tweedehands meubels en apparatuur. Websites zoals marktplaats en Ebay zijn er echt niet voor niets. Ook kan het lonen om eens langs te gaan bij een executieverkoop.

 

Digitaal ondertekenen

 

Wanneer iemand jou een document stuurt die ondertekend moet worden en teruggestuurd moet worden hoef jij het dus echt niet te gaan uitprinten, ondertekenen en inscannen. Nee je kan tegenwoordig gewoon digitaal ondertekenen. Geloof me, ingewikkeld is het absoluut niet. Die handtekening digitaal zetten zijn online genoeg tools voor. Google het en je hebt gelijk resultaat.

 

Op zoek naar aanbiedingen

 

Wanneer jij aan het winkelen gaat voor de basisbenodigdheden voor op kantoor moet je altijd op zoek gaan naar de beste deals. Of het nou gaat om wc-papier, koffie of soep, je hebt bijna altijd wel ergens mooie aanbiedingen. Werk daarom niet altijd samen met een en dezelfde leverancier maar ga op zoek naar de mooie koopjes.

 

Afdingen is prima

 

Natuurlijk, bij afdingen denk je dat kan alleen op de Spaanse boulevard wanneer je die zonnebril van vijf euro eigenlijk liever voor 3 euro wil. Geloof me, ook bij goederen of diensten is het de moeite waard. Veel bedrijven gaan akkoord met kortingen in ruil voor jouw klantloyaliteit.

 

Social media

 

Sociale media zijn de goedkoopste vorm van marketing. Maak account aan op Facebook en Twitter en gebruik deze profielen om zo aan direct marketing te doen.

 

Zet je apparatuur uit

 

Het is heel simpel, een druk op de knop en hij is uit. Laat je apparaten nou niet op stand-by staan als ze niet worden gebruikt. Het is voor iedereen een kleine moeite die veel geld kan besparen.

 

Vervang die gloeilampen

 

Ze zijn even duurder in de aanschaf maar daarna verbruiken spaarlampen 75 % minder energie dan de gloeilampen die je nu hebt hangen. Het is een hele simpele maar ook efficiënte manier van energie besparen.

 

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home