Category Archives: Financieel

Content-publisher

Verkoop uw vorderingen aan ons

Een vordering verkopen? Maar wat is nou eigenlijk een vordering? Een vordering kan een vonnis, een factuur, een lening of een huurvordering zijn. Dit heb je op een persoon of op een bedrijf. Het kan uiteraard ook zo zijn dat je een portefeuille aan vorderingen hebt op een persoon of een bedrijf.  

U bent weer in het bezit van uw eigen geld

Je hebt dus geld uit staan bij 3den, dit wil je eigenlijk niet, want dat betekend dat je dit geld niet in je bezit hebt. Je wilt er juist graag zelf over beschikken. Maar gelukkig zijn er altijd 2 of zelfs meerdere opties en mogelijkheden waarvoor je kan kiezen. In dit geval zijn dat, dat je kan wachten op je geld. Maar deze optie is niet het meest ideaal. Je kan er ook voor kiezen om je vorderingen te verkopen. Dit is een uitstekend alternatief en brengt de gewenste resultaten sneller, dan wanneer u maar aan het wachten bent. Niet alleen verklein je hiermee het risico. Ook verlaag je je eigen onzekerheid! Ja, wie klinkt dit nou niet goed in de oren. Je kan zelf snel beschikken over een gedeelte van het geld dat in bezig was van 3den.

Wij helpen veilig, eerlijk, betrouwbaar en snel

Als u bij ons vandaag nog uw vorderingen aanbiedt, dan kunt u binnen 3 uur een voorstel van ons terug verwachten. Als u hiermee akkoord gaat, dan heeft u binnen een aantal dagen al een bedrag terug op uw eigen rekening staan. Wilt u dus van al uw zorgen afzijn, wilt u zekerheid, wilt u niet langer dan 3den over uw geld beschikken maar wilt u uw geld weer veilig terug gestort hebben op uw eigen bank? Neem dan nog vandaag snel contact met ons op!

Content-publisher

Geld besparen; zo moeilijk is het niet

Welke werkgever wil nou niet kosten besparen binnen zijn bedrijf? Maar hoe, dat is altijd de hamvraag. Er zijn onnoemelijk veel tips op te noemen, nu hebben we niet de tijd om ze allemaal met je door te nemen. Toch wil ik een paar handige tips even met je doornemen!

 

Tweedehands is prima

 

Waarom zou je het kantoor inrichten met peperdure gloednieuwe benodigdheden?  Je kan de kosten makkelijk laag houden door op zoek te gaan naar tweedehands meubels en apparatuur. Websites zoals marktplaats en Ebay zijn er echt niet voor niets. Ook kan het lonen om eens langs te gaan bij een executieverkoop.

 

Digitaal ondertekenen

 

Wanneer iemand jou een document stuurt die ondertekend moet worden en teruggestuurd moet worden hoef jij het dus echt niet te gaan uitprinten, ondertekenen en inscannen. Nee je kan tegenwoordig gewoon digitaal ondertekenen. Geloof me, ingewikkeld is het absoluut niet. Die handtekening digitaal zetten zijn online genoeg tools voor. Google het en je hebt gelijk resultaat.

 

Op zoek naar aanbiedingen

 

Wanneer jij aan het winkelen gaat voor de basisbenodigdheden voor op kantoor moet je altijd op zoek gaan naar de beste deals. Of het nou gaat om wc-papier, koffie of soep, je hebt bijna altijd wel ergens mooie aanbiedingen. Werk daarom niet altijd samen met een en dezelfde leverancier maar ga op zoek naar de mooie koopjes.

 

Afdingen is prima

 

Natuurlijk, bij afdingen denk je dat kan alleen op de Spaanse boulevard wanneer je die zonnebril van vijf euro eigenlijk liever voor 3 euro wil. Geloof me, ook bij goederen of diensten is het de moeite waard. Veel bedrijven gaan akkoord met kortingen in ruil voor jouw klantloyaliteit.

 

Social media

 

Sociale media zijn de goedkoopste vorm van marketing. Maak account aan op Facebook en Twitter en gebruik deze profielen om zo aan direct marketing te doen.

 

Zet je apparatuur uit

 

Het is heel simpel, een druk op de knop en hij is uit. Laat je apparaten nou niet op stand-by staan als ze niet worden gebruikt. Het is voor iedereen een kleine moeite die veel geld kan besparen.

 

Vervang die gloeilampen

 

Ze zijn even duurder in de aanschaf maar daarna verbruiken spaarlampen 75 % minder energie dan de gloeilampen die je nu hebt hangen. Het is een hele simpele maar ook efficiënte manier van energie besparen.

 

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home
Content-publisher

Incassokosten

Ik heb een incassobureau nodig waar de incassokosten het liefst zo laag mogelijk liggen. Alleen lijkt het mij zeer lastig om zo een bedrijf te vinden. Ik heb namelijk een bedrijf en daar heb ik een klant die maar rekeningen van mij blijft negeren. Ik wil nu dus een bedrijf inschakelen die mij kan helpen met het ‘ophalen’ van mijn geld. Zodat ik zelf ook gewoon weer mensen kan betalen. Nu heb ik zelf ook oplopende rekeningen omdat deze klant een erg groot bedrag aan mij moet betalen wat ik dus niet krijg. Ik heb dus de hulp van een bureau nodig met lage incassokosten, of het liefst helemaal niet, zodat ik daarna mijn rekeningen kan betalen. Ik heb maar een klein bedrijf dus elke cent die ik nog kan krijgen kan mij erg goed helpen. Ik hoop dat het allemaal snel kan.

Incassobureau zonder kosten

Ik ben dus gaan zoeken naar een incassobureau met lage incassokosten en ik kwam er zelfs een tegen zonder incassokosten! Namelijk Van Loon Incasso Advocaten. Het bedrijf is niet alleen een incassobureau maar daarbij ook nog eens een advocatenkantoor wat dus erg handig is omdat je met je debiteur naar de rechter kan en jij al een advocaat hebt. Daarbij hebben ze ook nog eens alle benodigde spullen omdat die ook al naar hen zijn opgestuurd. Een ideale combinatie dus. Van Loon Incasso Advocaten is het bedrijf dat werkt zonder dat het jou iets kost. Alle kosten gaan namelijk naar de debiteur. Ik heb het bedrijf ingeschakeld en ik had mijn geld ineens ongelofelijk snel binnen. Met dank aan Van Loon Incasso Advocaten die alles voor jou regelt zonder incassokosten! Het bedrijf is dus zeker aan te raden als jij je geld terug wilt krijgen zonder dat het jou iets extra’s kost.

Voor meer informatie kijk dan op de site www.incassoadvocaten.nl

Content-publisher

Zo wordt de financiële administratie een aangename klus

De financiële administratie: het is vaak niet een klus waar we nu bepaald echte zin in hebben. Buiten dat het tijdrovend is, vereist het doen van de salarisadministratie ook nog eens behoorlijk wat inhoudelijke kennis, die je wellicht niet hebt maar ook geen tijd en zin hebt om deze op te doen. Als je dan ook nog eens met een ingewikkelde cao van doen hebt, zoals de bouw cao zijn er best wel heel veel dingen waar je op moet letten. Misschien wel zoveel dat het eigenlijk een beter idee is om een loonbureau om een huurbureau in te huren.

 

Fouten liggen op de loer en uw werknemers willen ook graag weten waar zij aan toe zijn en op een vaste tijd het juiste salaris ontvangen, het is voor hen ook vervelend om daar steeds achteraan te moeten natuurlijk. Het zou natuurlijk wel erg prettig zijn als u daar geen omkijken naar heeft en ook toezeggingen kunt doen wanneer uw werknemers u ergens om vragen. Dat neemt voor alle partijen een hoop stress weg.

 

Wanneer u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden, zal er gebruik worden gemaakt van salarissoftware. Dit is een goede manier om veel handmatige fouten te voorkomen en bovendien het proces eenvoudig te kunnen digitaliseren. Waar u vroeger wellicht nog liep te stuntelen met een veelvoud aan mappen, zult u nu al uw administratie digitaal kunnen aanzien en hoeft u alleen iets op papier te hebben als u dat zelf graag wilt. Dat zorgt ervoor dat u zelf heel makkelijk uw gegevens kunt inzien, maar ook uw werknemers kunnen heel eenvoudig bij hun eigen gegevens zoals hun loonstroken en jaaropgaven. Deze kunnen bovendien zeer eenvoudig worden gedownload en worden gebruikt voor de eigen administratie, indien gewenst. Zij kunnen er ook net als u voor kiezen om hun administratie volledig gedigitaliseerd te houden.

http://www.cbbs.nl