Category Archives: Energie

Tijden veranderen ook in schakelmateriaal land

Tijden veranderen en dat geldt daarnaast voor de decoratie van het woonhuis. Het aanwending van stroom is in de vorige honderd jaar diepgaand veranderd. Door de vernieuwende functies zijn ook de behoeftes veranderd. Je wilt je apparatuur gaarne kunnen aanwenden op de plaatsen die jij Geschikt vindt plus jij houdt van elegant licht in jouw verblijf.

Met klassieke woningen, bijvoorbeeld de altijd populairdere jaren ’30 woningen, kan het noodzakelijk zijn om bijkomende elektrische voorzieningen aan te zetten. Toch navenant bij veel modernere huizen kan het aanbod van voeding niet op jou verlangens aansluiten. Voor het aanpassen van de verlichting en de stopcontacten is materiaal mogelijk dat geen speciale inbouw behoeft. Dit opbouw schakelmateriaal voorkomt dat je ruimte vrij moet maken in de wand, puur en alleen omstreeks de lichtknop te onderbrengen. Dit maakt het een eenvoudigere oplossing voor het plaatsen van schakelaars op de geprefereerde locatie.

Opbouw schakelmateriaal is verkrijgbaar in diverse soorten schakelingen. Dientengevolge kun je onder andere kiezen voor een enkelpolige schakelknop, die geschikt is voor droge ruimten, of een dubbelpolige knop, geschikter voor natte vertrekken.

Geschikt voor verschillende etages is de wisselschakelaar. Hiermee kan de verlichting immers worden gebruikt vanaf een paar plekken. Deze schakeling is evenzo mogelijk met meer dan twee bedieningspanelen en wordt dan een kruisschakelaar genoemd. Wilt u twee lichtpunten vanaf een plek bedienen dan kan dit ook. Deze schakelknop heet een serieschakelaar en bestaat uit 2 halve knoppen.

Voor een paar vertrekken kan het handig zijn de verlichting na een afgewogen tijd uit te doen gaan. Hiervoor heb jij een trappenhuisautomaat nodig. Verlangen je een lichtknop die jou herhaaldelijk nogmaals in kunt drukken zonder dat hij van peil veranderd? Een impuls relais is daarvoor het antwoord.

https://www.installatievakwinkel.nl/

Zonnepanelen kopen? Soloya Specialist zonnepanelen!

De zon is een enorme leverancier  van groene energie en met  zonnepanelen kan u zelf energie produceren en bewust een contributie leveren aan een lagere CO2 emissie. Het is een inspanning die we allen kunnen leveren om een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden aan volgende generaties. De beste zonnepanelen prijs plaatsen helpt om actief bij te dragen aan een gezond leefklimaat. Welke installateur? Vertrouw op  de  meer dan 10 jaar ervaring van installateur zonnepanelen Soloya!

Deze zonne-energiespecialist is al meer dan 10 jaar actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een opgebouwd klantenbestand van meer dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

 

Meer info op www.soloya.be

http://www.soloya.be/zonnepanelen/