Category Archives: Electronica en Computers

Kom naar de winkel of bestel online bij de Selexion winkel in Kortrijk

Bij Selexion Kortrijk krijgt u advies op maat. Ook als u reparaties nodig heeft. U bent natuurlijk van harte welkom bij de Selexion winkel in Kortrijk. Hier krijgt u persoonlijk advies van de aanwezige deskundige medewerkers en kunt u de apparatuur zelf bekijken. Maar het is ook mogelijk om uw benodigde apparatuur online te bestellen! Bestelt u voor een bedrag hoger dan 50 euro, dan zijn de verzendkosten gratis. U kunt de apparatuur thuis laten bezorgen. Het is zelfs ook mogelijk om deze direct te laten installeren. Zijn er herstellingen nodig aan uw elektro, dan komen wij in een straal van 10 kilometer van Kortrijk bij u thuis. Woont u verder en moet u uw iPhone laten herstellen of bijvoorbeeld uw vaatwasmachine laten herstellen, dan verwelkomen wij u graag in de Selexion winkel in Kortrijk.

Selexion winkel in Kortrijk: grootste herstelservice in de regio

Heeft u elektronische apparatuur gekocht bij de Selexion winkel in Kortrijk, en ondervindt u onverhoopt problemen? Is er een defect aan uw apparatuur? Ongeacht of u er nog garantie op heeft, Selexion Kortrijk doet herstellingen aan uw elektro in de gehele regio. Zo kunt u snel weer door waar u mee bezig was. Vaatwasmachine laten herstellen, of iPhone laten herstellen: geen probleem bij Selexion Kortrijk. De deskundige medewerkers doen deze herstellingen graag. Wilt u graag grote veranderingen doorvoeren in huis? Dan komen de deskundige medewerker ook graag langs voor advies op maat en aan huis. Een completere service vindt u nergens anders.

Topmerken bij de Selexion winkel in Kortrijk

Als u op zoek bent naar een nieuwe vaatwasmachine of wasmachine, dat wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. En hoe kunt u nu meer verzekerd zijn van de beste kwaliteit dan door apparaten van een topmerk aan te schaffen. Dit kan bij de Selexion winkel in Kortrijk. Hier vindt u bijvoorbeeld telefoons van Apple een wasmachines van Bosch. Het kan onverhoopt natuurlijk toch gebeuren dat er een defect ontstaat en er herstellingen nodig zijn aan uw elektro, u moet bijvoorbeeld uw iPhone laten herstellen of uw vaatwasmachine laten herstellen; ook dan kunt u terecht bij de Selexion winkel in Kortrijk. Zij weten ook precies hoe de apparatuur van topmerken gerepareerd moet worden.

https://elektrotaelman.be/

Glasvezel is de toekomst!

Internetsnelheden worden jaarlijks nog verbeterd en gaan de snelheden erg snel omhoog. Internet is hedendaags toch wel één van de belangrijkste dingen in de samenleving en daarom is het van belang om dit te blijven ontwikkelen. Er zijn dus veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet en één daarvan is glasvezelbekabeling. Dit is een relatief nieuwe uitvinding dat in Azië is uitgevonden. Op deze manier kan op hele hoge snelheden data worden verzonden en ontvangen. Daarom ligt de internetsnelheid heel erg hoog en is ook vele malen sneller dan ‘gewoon’ internet. Onze oude verbindingen liggen aangesloten met een koperen kabel en met glasvezel is het dus een stuk sneller en effectiever internetten!

Dunne, sterke draden is waar glasvezel uit bestaat en die zenden datasignalen op een veilige en betrouwbare manier over lange afstanden naar andere dataplekken. Dit gebeurt op hele hoge snelheid en daarom is glasvezel iets nieuws wat erg veel mensen willen. Een bedrijf dat glasvezel soort aanbiedt is Brand-Rex. Dit bedrijf heeft verschillende soorten glasvezel ontwikkelt, waaronder de meeste bekende glasvezelblaastechniek. Op deze manier wordt als het ware door buisjes langs het glasvezel geblazen, wat voor heel snel internet zorgt. Brand-Rex is een bedrijf dat hier goed in is en is zeker een aanrader als je bereidt bent om glasvezel te nemen.

Zoals eerder verteld komt glasvezel dus uit Azië en heeft het langzaam maar zeker een weg gevonden naar Europa en wordt er nu steeds vaker gebruik van gemaakt, ook in Europa. Vooral ook in Nederland wordt het steeds meer gebruikt, waaronder op dit moment ongeveer 700.000 huishoudens gebruik maken van glasvezelbekabeling na een onderzoek. Dit zorgt ervoor dat glasvezel dus steeds populairder wordt. Daarnaast is de topsnelheid van glasvezel nog bepaald en daarom zal het de komende jaren alleen maar sneller worden. Dit is een goed teken voor de toekomst en zeker een aanrader om zo snel mogelijk glasvezelbekabeling te laten aanleggen!

http://www.optinet.nl/

Printen

Het afdrukken van documenten, afbeeldingen of andere producten op papier gaat tegenwoordig vrij gemakkelijk en simpel met een printer. Voordat er afdruk mogelijkheden waren werden brieven en officiële documenten vaak met de hand geschreven. Dit gebeurde door klerken. In de 16e eeuw werd de typemachine uitgevonden. Deze schrijfmachine heeft geen officiële uitvinder, althans er zijn meerdere claims op deze uitvinding. Dit apparaat zorgde er voor dat onleesbare handschriften geen handicap meer waren en maakte het versturen van brieven en documenten een stuk gemakkelijker.

Door de uitvinding van personal computers begon de vraag naar digitale printers toe te nemen, in het begin leken deze erg op typemachines. De eerste varianten, ook wel de wielprinters genoemd maken net als moderne typemachines gebruik van een wiel met daarop de letters. De printers waren in staat om een doorslag te maken en verzorgen altijd een hoge kwaliteit. Ze waren echter heel traag en op een wiel paste slechts een lettertype wat ook een hoop gedoe opleverde. Daarom zijn deze printers tegenwoordig bijna alleen nog maar terug te vinden in musea.

De regeldrukker is iets moderner en maakt gebruik van een snel draaiende ketting, metalen band of rol waarop alle letters een of meerdere keren in reliëf op voorkomen. Dit type printers was van 1960 tot 1980 een van de snelste manieren om af te drukken. Ze waren echter luidruchtig en beperkt in lettertype variatie. Kwaliteit voldeed ook niet aan de norm, dus dit type printer is ook in onbruik geraakt.

Moderner is de thermo transfer printer. Deze werkt met gekleurde was die wordt opgewarmd en vervolgens wordt aangebracht op papier. Deze manier van printen is zeer stil en zorgt voor lichtechte en watervaste afbeeldingen, het kan ook op andere materialen dan papier worden afgedrukt. Nadelen van dit type printers is dat het stroomverbruik erg hoog is, de kleuren gevoelig zijn voor UV straling, relatief duur is per print en ook erg langzaam is.

De continuous inkjet printer is een moderne printer die werkt met miniscule inktdruppels die op het papier worden gespoten. De printers zelf zijn goedkoop alleen de inkt is zeer duur, deze kost tot wel 1000 euro per liter.

http://www.kba-metronic.com/nl/