Category Archives: Electronica en Computers

Content-publisher

IT Recycling werkt nu beter

Het innemen van uw gebruikte ICT-apparatuur doen wij snel en doeltreffend. Waar ook ter wereld. Ook de bevestiging en bekabeling verwijderen wij. Installeren wij tevens nieuwe apparatuur? Dan nemen we vanzelfsprekend ook alle verpakkingsmaterialen mee voor IT-recycling. Onze eigen logistieke dienst verzorgt het transport, uiteraard gebeurt dat goed verzekerd.

Hoe werkt IT Recyling?

Bij inventarisatie geven wij gegarandeerde vaste restwaardes af met een maandelijkse waardevermindering. Zo weet u vooraf op welk moment u er verstandig aan doet uw ICT-apparatuur te vervangen. U kunt de opbrengst ook gebruiken voor de financiering van diensten. Zo wordt IT Recyling optimaal benut. Voordat wij uw apparatuur op de markt aanbieden, zorgen we uiteraard dat al uw data 100% verwijderd zijn. U moet er toch niet aan denken dat er nog persoonsgegevens traceerbaar zijn op uw afgedankte apparatuur. Ook eventuele andere sporen die naar uw organisatie leiden, verwijderen wij volledig. Denk aan uw bedrijfskenmerken op de apparatuur en papier in afgedankte printers. Ook dat vernietigen wij vertrouwelijk. IT-recyling gebeurd dus in het volste vertrouwen en privacy. Tot slot ontvangt u een volledige rapportage van hoe wij de it-recylcing hebben aangempakt. Transparantie, betrouwbaarheid en strikte naleving van de afspraken zijn daarmee gewaarborgd.

Duurzaam

Uw ingenomen apparatuur wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Onderdelen die nog uitstekend functioneren, doen weer dienst bij reparaties. Wat overblijft, demonteren onze verwerkers. Zij scheiden de materialen om te kunnen recyclen. Zo keert uw oude apparatuur terug in secundaire grondstoffen. Samen met onze verwerkers dragen wij op deze manier bij aan de IT-recyling. Wil u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u ook apparatuur wat u wilt laten ophalen, vernietigen en opnieuw herbruiken? Wij komen graag bij uw bedrijf langs voor een inventarisatie van de mogelijkheden voor IT-recyling. Vraag vrijblijvend een kennismaking aan.Content-publisher

Computer vernietiging voor het veilig vernietigen en recyclen van uw computer

U heeft waarschijnlijk wel een computer staan die u niet meer gebruikt en die al heel oud is. Er staan nog gegevens op maar echt gebruiken doe je het niet meer. Daarom kan Computer vernietiging u helpen om veilig uw computer te vernietigen en misschien wel sommige delen te kunnen recyclen. Allereerst wordt er gezorgd dat al uw gegevens van uw computer worden afgehaald. Daarna wordt gezorgd dat de apparatuur op een veilige manier wordt vernietigd. Zo bent u ervan verzekerd dat bij Computer vernietiging niemand nog toegang heeft tot de gegevens die op uw computer staan zodat de computer veilig en zonder zorgen vernietigd kan worden en gerecycled kan worden. Door een belangrijk systeem dat heel handig is wordt alle data op uw computer snel, veilig en handig verwijderd zodat het voorgoed weg is. Hier krijgt u dan na afloop een bewijs van zodat u er zeker van bent dat alles netjes en goed verloopt zonder dat u risico loopt. Het recyclen van de apparatuur gebeurt op een veilige en maatschappelijk verantwoorde wijze die heel gunstig is voor milieu en de verminderen van het e-waste. Laat daarom computer vernietiging u helpen.

Computer vernietiging draagt bij aan een beter milieu

E-waste is het afval wat elektrische apparaten met zich meebrengen. Dit brengt veel overlast en moet daarom beperkt worden. Niet alleen geeft het veel afval maar ook geeft het straling af die erg schadelijk kan zijn. Zogenaamde e-waste is wereldwijd een groot probleem en het vraagt om het in actie komen van iedereen. Computer vernietiging draagt bij aan een beter milieu zonder e-waste wat extreem schadelijk is voor het milieu en wat bijdraagt aan een betere toekomst van de aarde en dus een betere toekomst voor de kinderen van nu en de kinderen van later. Daarom kan computer vernietiging u helpen. Kijk op Teqser.com voor meer informatie.Content-publisher

Laptop met kuren breng je naar Laptop reparatie Amsterdam

 

Heeft je laptop mankementen of is ie erg traag, breng em naar Laptop reparatie Amsterdam. Vaak kan ie dan weer een hele poos mee. Het zou enorm jammer zijn als je je laptop gaat vervangen terwijl hij nog best een paar jaartjes mee had gekund als je hem naar Laptop reparatie in Amsterdam had gebracht. Zeker als het ook nog een sterke laptop is met een sterke motor en processor is het alleszins de moeite waard hem te laten repareren bij Laptop reparatie in Amsterdam. Om een laptop nieuw aan te schaffen  met dezelfde kwaliteiten en vermogen is waarschijnlijk veel duurder, en dus is een reparatie vaak de beste keus.

Kies wel een erkend en betrouwbaar reparatiebedrijf

Er komen regelmatig verhalen binnen van louche bedrijfjes die voor een prikkie je laptop wel willen maken, maar dat kun je beter niet doen. Vaak kom je dan van de wal in de sloot, of je gegevens worden eraf gehaald. Beter kies je dan voor een betrouwbaar en vertrouwd adres zoals Laptop reparatie in Amsterdam. Dan weet je dat de reparatie op een eerlijke manier gebeurt en dat er niet gesjoemeld wordt met persoonlijke gegevens. Bij Laptop reparatie in Amsterdam werken alleen maar gekwalificeerde monteurs die echt alles afweten van alle soorten laptops, ook de oudere modellen. Ze worden ook vaak ingezet door bedrijven die problemen hebben met hun laptops. En zonder laptops kan er nergens meer gewerkt worden, iedere ondernemer maakt gebruik van laptops. Het tijdperk van alleen op papier werken met een telefoon is al heel erg ver achter ons en dat kunnen we ons ook niet meer voorstellen.

Een goede laptop is de investering meer dan waard en kan veel meer dan een ipad. Dat is leuk voor erbij, maar een laptop heeft veel meer vermogen en veel meer mogelijkheden.Witgoed reparatie Amsterdam voor betrouwbaarheid en kwaliteit

Witgoed reparatie Amsterdam voor snelle reparatie op het slechts mogelijke moment

Witgoed reparatie is iets waar de meeste mensen niet eens aan denken, totdat er op het slechtst mogelijke moment iets kapot gaat. Misschien stopt de oven de dag voor een grote familievakantie een diner, of de airconditioner stopt met werken op de derde dag van een grote hittegolf. Toestellen zijn iets dat we als vanzelfsprekend beschouwen, totdat ze stoppen met werken. Voordat de paniek begint, is het een goed idee om een ​​betrouwbaar reparatiebedrijf te hebben dat klaarstaat om u te helpen. Dat is waar witgoed reparatie Amsterdam paraat staat om het probleem met uw apparaat op te lossen en uw leven weer normaal te maken.

Bij wasmachine reparatie kunnen de experts van wasmachine reparatie Amsterdam het probleem achterhalen en een betaalbare oplossing bieden om het probleem te verhelpen. We begrijpen hoe frustrerend en verstorend het kan zijn om een ​​defect of onbetrouwbaar apparaat te hebben. Niemand wil lang wachten op een reparatie of zich zorgen maken dat het een klein fortuin gaat kosten. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van reparatiewerkzaamheden van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Services bij witgoed reparatie Amsterdam omvat alle belangrijke reparaties, zoals reparatie van koelkasten, reparatie van de vaatwasser, reparatie van de droger en reparatie van de wasmachine.

Als een verantwoordelijke huiseigenaar hebben we allemaal een paar reguliere onderhoudstaken die onmiskenbaar belangrijk zijn. De pluizenval in de droger opruimen, bijvoorbeeld. Er zijn tientallen kleine onderhoudstaken waarvan we weten dat ze belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat onze apparaten gemak en comfort blijven bieden, maar bijna niemand herinnert zich de zaken op de lange termijn. Natuurlijk vullen we de vaatwasser opnieuw aan met glansspoelmiddel, verlagen we de thermostaat wanneer we uitgaan en vullen we af en toe de koffiefilter opnieuw, maar wanneer heb je voor het laatst nagedacht over het inspecteren en onderhouden van je witgoed machines? De meeste mensen accepteren dat deze apparaten gewoon doodgaan als ze niet meer werken, maar in werkelijkheid kun je jaren aan hun levensduur toevoegen door simpelweg een paar vaak vergeten onderhoudstips van 6 maanden te onthouden.

Probleem met uw wasmachine? Geen nood, neem direct contact op met witgoed reparatie Amsterdam voor snelle hulp.

https://witgoed-reparatie.net
Content-publisher

Glasvezel is de toekomst!

Internetsnelheden worden jaarlijks nog verbeterd en gaan de snelheden erg snel omhoog. Internet is hedendaags toch wel één van de belangrijkste dingen in de samenleving en daarom is het van belang om dit te blijven ontwikkelen. Er zijn dus veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet en één daarvan is glasvezelbekabeling. Dit is een relatief nieuwe uitvinding dat in Azië is uitgevonden. Op deze manier kan op hele hoge snelheden data worden verzonden en ontvangen. Daarom ligt de internetsnelheid heel erg hoog en is ook vele malen sneller dan ‘gewoon’ internet. Onze oude verbindingen liggen aangesloten met een koperen kabel en met glasvezel is het dus een stuk sneller en effectiever internetten!

Dunne, sterke draden is waar glasvezel uit bestaat en die zenden datasignalen op een veilige en betrouwbare manier over lange afstanden naar andere dataplekken. Dit gebeurt op hele hoge snelheid en daarom is glasvezel iets nieuws wat erg veel mensen willen. Een bedrijf dat glasvezel soort aanbiedt is Brand-Rex. Dit bedrijf heeft verschillende soorten glasvezel ontwikkelt, waaronder de meeste bekende glasvezelblaastechniek. Op deze manier wordt als het ware door buisjes langs het glasvezel geblazen, wat voor heel snel internet zorgt. Brand-Rex is een bedrijf dat hier goed in is en is zeker een aanrader als je bereidt bent om glasvezel te nemen.

Zoals eerder verteld komt glasvezel dus uit Azië en heeft het langzaam maar zeker een weg gevonden naar Europa en wordt er nu steeds vaker gebruik van gemaakt, ook in Europa. Vooral ook in Nederland wordt het steeds meer gebruikt, waaronder op dit moment ongeveer 700.000 huishoudens gebruik maken van glasvezelbekabeling na een onderzoek. Dit zorgt ervoor dat glasvezel dus steeds populairder wordt. Daarnaast is de topsnelheid van glasvezel nog bepaald en daarom zal het de komende jaren alleen maar sneller worden. Dit is een goed teken voor de toekomst en zeker een aanrader om zo snel mogelijk glasvezelbekabeling te laten aanleggen!

http://www.optinet.nl/
Content-publisher

Printen

Het afdrukken van documenten, afbeeldingen of andere producten op papier gaat tegenwoordig vrij gemakkelijk en simpel met een printer. Voordat er afdruk mogelijkheden waren werden brieven en officiële documenten vaak met de hand geschreven. Dit gebeurde door klerken. In de 16e eeuw werd de typemachine uitgevonden. Deze schrijfmachine heeft geen officiële uitvinder, althans er zijn meerdere claims op deze uitvinding. Dit apparaat zorgde er voor dat onleesbare handschriften geen handicap meer waren en maakte het versturen van brieven en documenten een stuk gemakkelijker.

Door de uitvinding van personal computers begon de vraag naar digitale printers toe te nemen, in het begin leken deze erg op typemachines. De eerste varianten, ook wel de wielprinters genoemd maken net als moderne typemachines gebruik van een wiel met daarop de letters. De printers waren in staat om een doorslag te maken en verzorgen altijd een hoge kwaliteit. Ze waren echter heel traag en op een wiel paste slechts een lettertype wat ook een hoop gedoe opleverde. Daarom zijn deze printers tegenwoordig bijna alleen nog maar terug te vinden in musea.

De regeldrukker is iets moderner en maakt gebruik van een snel draaiende ketting, metalen band of rol waarop alle letters een of meerdere keren in reliëf op voorkomen. Dit type printers was van 1960 tot 1980 een van de snelste manieren om af te drukken. Ze waren echter luidruchtig en beperkt in lettertype variatie. Kwaliteit voldeed ook niet aan de norm, dus dit type printer is ook in onbruik geraakt.

Moderner is de thermo transfer printer. Deze werkt met gekleurde was die wordt opgewarmd en vervolgens wordt aangebracht op papier. Deze manier van printen is zeer stil en zorgt voor lichtechte en watervaste afbeeldingen, het kan ook op andere materialen dan papier worden afgedrukt. Nadelen van dit type printers is dat het stroomverbruik erg hoog is, de kleuren gevoelig zijn voor UV straling, relatief duur is per print en ook erg langzaam is.

De continuous inkjet printer is een moderne printer die werkt met miniscule inktdruppels die op het papier worden gespoten. De printers zelf zijn goedkoop alleen de inkt is zeer duur, deze kost tot wel 1000 euro per liter.

http://www.kba-metronic.com/nl/