Content Publisher
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie: een ingreep die uw leven kan veranderen

Een ooglidcorrectie kan een oplossing zijn wanneer u last heeft van slecht zicht door hangende oogleden, rimpels of hangende wenkbrauwen. Wilt u iets aan uw oogleden veranderen omdat u er somberder of zelfs ouder uitziet dan u zich wellicht voelt? Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep die uw leven in veel opzichten kan veranderen.

Voor wie is een ooglidcorrectie geschikt?

Krijgt u meer dan eens vragen of u vermoeid bent of boos, terwijl u dit niet bent? Dit kan erg vervelend, en na verloop van tijd zelfs irritant zijn. Door middel van een ooglidcorrectie krijgt u direct een frisse, meer open blik en dit zal de mensen in uw directe omgeving ongetwijfeld direct opvallen. Een ooglidcorrectie hoeft echter niet slechts om cosmetische redenen te worden overwogen. Wanneer u last heeft van slecht zicht na bijvoorbeeld uw werk of bij het lezen, kan een ooglidcorrectie ook een oplossing bieden.

 

De operatie die gepaard gaat met de ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar met indrukwekkende resultaten na afloop. Een behandeling bij Ooglift neemt circa 45 minuten in beslag en wordt uitsluitend uitgevoerd door onze (zeer) ervaren en erkende oogartsen. Wanneer er geen sprake is van na bloedingen mag u direct na de ingreep al naar huis.

Wij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en voeren de behandeling op dagelijkse basis uit. U bent bij ons verzekerd van een optimaal resultaat en hoeft zich geen zorgen te maken over of u in goede handen bent.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u definitief heeft gekozen voor een ooglidcorrectie nodigen wij u eerst uit voor een gesprek en vooronderzoek. Hierin wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de behandelingen die wij bij Ooglift aanbieden. Mocht dit zo zijn, dan ontvangt u van onze behandelend arts meer informatie over de operatie en een indicatie van de te verwachten resultaten na afloop van de ingreep.

De arts zal vragen naar uw medische voorgeschiedenis en huidig medicijngebruik. Het gebruik van bloedverdunners en andere medicijnen die een bloedverdunnende werking hebben moet bijvoorbeeld tijdelijk worden gestopt, dit gebeurt uiteraard alleen in overleg met uw eigen huisarts.

Voor het maken van een afspraak, bij vragen of voor eventuele aanvullende informatie, kunt u Ooglift iedere werkdag van 9.00-17.00 telefonisch bereiken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar uw bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

Op onze website vindt u tevens meer informatie over onze behandelingen en onze behandelend artsen maar bijvoorbeeld ook ervaringen van patiënten.