Category Archives: Dienstverlening

Wat is de persoonlijkheidsstoornis borderline?

Het volgende artikel geeft je een uitgebreid overzicht van wat de persoonlijkheidsstoornis borderline is. De persoonlijkheidsstoornis borderline is pas in 1980 als officiële diagnose aanvaard, dus eigenlijk is het een zeer recente toevoeging aan het rijtje met persoonlijkheidsstoornissen.

Herinner jij je Michael Douglas en Glenn Close nog in de film Fatal Attraction? Zij speelde een vrouw met veel kenmerken van iemand met een borderline. Een ander voorbeeld is Winona Ryder in de rol van het meisje dat ze speelde in Girl, Interrupted.

Wat is de persoonlijkheidsstoornis borderline (BPS) eigenlijk?

Mensen, die aan deze aandoening lijden, vertonen impulsiviteit en instabiliteit in relaties, hun stemmingen en hun zelfbeeld. Emoties kunnen grillig zijn en abrupt veranderen en dan kun je denken aan van gepassioneerde idealisering naar minachtende woede. Het is dus wel duidelijk dat deze mensen emotioneel onstabiel zijn.

Symptomen van de persoonlijkheidsstoornis Borderline (BPS)

Patiënten met een BPS komen vaak over als argumentatief, sarcastisch, snel aanstootgevend, prikkelbaar en zijn over het algemeen moeilijk om mee te leven of om mee om te gaan. Hun gedrag is regelmatig impulsief en onvoorspelbaar. Gewoonten, zoals spelen, geld uitgeven, niet-selectieve sensueele activiteiten en overeten, kunnen potentieel zelfbeschadigend zijn.

Mensen die dit hebben zijn vaak manipulatief, erg gevoelig voor de manier waarop ze door anderen worden behandeld en kunnen in het bijzonder sterk reageren op kritiek en gekwetst zijn of zich gekwetst voelen. Ze lopen een groot risico op zelfbeschadiging en hebben ook vaak zelfmoordneigingen.

Waar komt het vandaan?

BPS heeft veel te maken met de omgevingsfactoren en de psychosociale dynamiek in de familiegeschiedenis van de patiënt. Er zijn aanwijzingen dat deze stoornis erfelijk is, wat suggereert dat het genetische componenten kan hebben en dat het gerelateerd is aan traumatische gebeurtenissen, die zich tijdens de kindertijd hebben voorgedaan.

BPS begint meestal in de vroege volwassenheid en komt vaker bij vrouwen voor dan bij mannen

Behandelopties

Geneesmiddel zoals antidepressiva, antipsychotica en stemmingsstabilisatoren worden regelmatig gebruikt om de naast elkaar bestaande symptomen van depressie te behandelen, maar het bewijs voor het voordeel in het geval van BPS is maar zwak.

Therapeutische ondersteuning in de vorm van cognitieve gedragstherapie (CGT), interpersoonlijke therapie en psychodynamische therapie zijn al uitgebreid bestudeerd en gebruikt. Een therapeut, die met patiënten met deze stoornis werkt, moet flexibel zijn en sterk in zijn schoenen staan.

In veel gevallen is er zelfs een opname in een psychiatrisch ziekenhuis vereist of op zijn minst moeten er poliklinische behandelingen plaatsvinden.

Zoek hulp

Omgaan met BPS bij jezelf of bij een familielid is niet iets dat je alleen kunt doen.

Psycholoog Breda: je leven verandert

https://www.depsycholoog.nl/breda/

Een aantal handige tips voor het vinden van een mediator in Breda

Zit u midden in een scheiding en komt u er samen niet uit? Uiteraard wilt u alles zo goed en zo snel mogelijk geregeld hebben. In dit artikel hebben we een aantal handige tips die u kunnen helpen in de zoektocht naar een goede mediator in de regio Breda.

Wat kan een mediation bureau voor u doen?

Een mediation bureau staat tussen conflicten in, waardoor er meer ruimte ontstaat voor oplossingen. Mediators zijn onafhankelijk en onpartijdig. Ze kiezen dus geen kant en hebben geen vooroordelen. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk opgelost word. Vaak blijkt dat het met mediation best mogelijk is om tot een gezamenlijke oplossing te komen waarbij alle betrokkenen tevreden zijn. Voordeel hiervan is dat u niet naar een advocaat of rechter hoeft. Dit scheelt niet alleen in tijd en energie maar ook een hoop in de kosten. Stel u wilt bijvoorbeeld aanspraak maken op uw partnerpensioen, maar uw ex-partner vindt dat u hier geen recht op heeft. Mediation Breda adviseert en helpt u hierbij om tot een gezamenlijke oplossing te komen waar beide partijen vrede mee hebben.

Voordelen van scheiden via mediation

Het belangrijkste voordeel van mediation in Breda is dat er geen onnodige escalatie plaatsvindt. De mediator zorgt ervoor dat beide partijen zich veilig voelen en het geen vechtscheiding wordt. Niet onbelangrijk is ook dat het een rechtvaardige manier is, omdat een mediation bureau let op het belang van beide partijen. U kunt hierin zelf het tempo bepalen. Als u kiest voor een advocaat weet u al op voorhand dat het een hoop geld gaat kosten. Dat geld kunt u in deze periode natuurlijk eigenlijk niet missen. Er komen nog een hoop veranderingen aan ook op financieel gebied. Een mediator is dan ook goedkoper, omdat beide partijen dezelfde mediator hebben in plaats van ieder een eigen advocaat. Mediation is geen standaardoplossing, maar maatwerk gericht op jullie situatie. Twijfelt u of u recht heeft op partnerpensioen? Als mediation bureau in Breda kunnen wij u hierbij helpen. Maar het belangrijkste voordeel van een mediator is: er zijn geen verliezers, ieder behoudt zijn eigen waarde.

Wat komt er allemaal op u af bij een scheiding en wat moet u gaan regelen?

Het komt best vaak voor dat de partners er onderling niet uitkomen, dan is het niet onverstandig om te denken aan iemand die u hierbij kan ondersteunen. Een advocaat is een oplossing, maar vaak een dure. Kunt u samen nog aardig overweg? Is de intentie er om er samen uit te komen en onderling alles te regelen? Dan is een mediation bureau in de regio Breda de meest logische oplossing. Mediation helpt bij het verdelen van de inboedel, het financiële stuk zoals partnerpensioen, alimentatie en de woning. Ook zorgt mediation in Breda ervoor dat de communicatie tussen u en uw partner goed blijft verlopen.

Heeft u hulp nodig bij uw echtscheiding? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van mediation in Breda of heeft u vragen over het partnerpensioen? Neem dan contact op met een van de mediators van Van den Brekel Notariaat uit Breda.

https://echtscheidingsmediatorbreda.nl/

Videograaf op uw bruiloft: de mooiste dag van uw leven prachtig vastgelegd!

Uw bruiloft is misschien wel de mooiste dag van uw leven: een videograaf voor bruiloften kan deze bijzondere dag voor u vastleggen zodat u op ieder gewenst moment kunt terugkijken en alles kunt herbeleven. ArtVideo biedt verschillende mogelijkheden voor het produceren van jullie trouwfilm. U kunt met al uw ideeën bij ons terecht, en samen bespreken we vervolgens de mogelijkheden. Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten, en met een trouwfilm van ArtVideo zal dit ook zeker niet gebeuren: dat garanderen we!

Een videograaf op uw bruiloft: een unieke trouwfilm!

Met ArtVideo heeft u een uniek aandenken aan uw bruiloft in Full-HD. In voorafgaand overleg bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor uw video. Het allerbelangrijkste is dat u, als bruidspaar, uiteindelijk tevreden bent en daarom vinden we het belangrijk om alles van tevoren duidelijk in kaart te brengen. Onze videograaf denkt actief met u mee en staat u graag te woord bij eventuele vragen. Het uiteindelijke resultaat is een trouwfilm (12-15 minuten) of een trouwclip (3-5 minuten) met daarin de mooiste momenten van uw bijzondere dag.

Onze enthousiaste en betrokken videografen kunnen het gehele programma bij u aanwezig zijn, om zo alle mooie momenten vast te leggen. Van de voorbereidingen, tot de aankomst op de trouwlocatie en de uiteindelijke ceremonie met het ja-woord: alles is mogelijk.

Er is altijd een tweede videograaf aanwezig in geval van nood, bijvoorbeeld bij onverhoopte technische mankementen: zo garanderen wij u onder alle omstandigheden een prachtige trouwfilm. U kunt uw bruiloft op ieder gewenst moment terugkijken en zo alle herinneringen aan deze prachtige dag herbeleven.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Bent u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over de diensten die ArtVideo aanbiedt op het gebied van trouwfilms? U kunt vrijblijvend contact opnemen via e-mail, telefoon of door het invullen van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naast het inhuren van een videograaf kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een prachtige, klassieke trouwauto. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en tarieven.

Deskundige en persoonlijke hulp bij ontslag of wanneer contract niet is verlengd

Een juridisch adviseur kan helpen bij verschillende zaken. Zo kan hij hulp bij ontslag bieden of u helpen wanneer uw contract niet verlengd is. Bij ontslag, bijvoorbeeld ontslag tijdens ziekte of wanneer uw contract niet wordt verlengd, komt er veel af op de werknemer en soms is het lastig het overzicht te houden. Wat zijn precies uw rechten en plichten? Een juridisch adviseur kan u helpen dat uit te zoeken. En wanneer u een onafhankelijke juridisch adviseur inschakelt geniet u ook nog eens van oprechte betrokkenheid. Zij willen samen met u het beste resultaat bereiken uit de vervelende situatie. De persoonlijke benadering die de juridisch adviseur hanteert, zorgt voor de gemotiveerde houding van de adviseur. Zo wordt alleen de beste en meest realistische oplossing gekozen voor uw situatie.

 

Hulp bij ontslag te duur? Kies voor betaalbare hulp bij een gespecialiseerd juridisch adviseur

Arbeidsrecht kan soms ingewikkeld zijn. Gelukkig weet een arbeidsjurist hier genoeg van om u goede hulp bij ontslag te geven. Wanneer uw werkgever u ontslag aanzegt, is het van groot belang zo’n arbeidsjurist in te schakelen. Het arbeidsrecht zit namelijk heel ingewikkeld in elkaar. Er gelden soms andere regels, bijvoorbeeld wanneer uw contract niet verlengd wordt of wanneer u uw ontslag krijgt tijdens een periode van ziekte. Als u zelf door de ontslagprocedure heen probeert te komen, dan neemt u grote financiële risico’s. Daarom schakelt u een specialist in die u voorziet van begrijpelijk juridisch advies. De specialist kan die hulp bij het ontslag snel en voordelig bieden, want communicatie met cliënten verloopt vrijwel altijd via telefoon of e-mail. Verzekerd zijn van betaalbare en goede hulp bij ontslag? Dan schakelt u een gespecialiseerd juridisch adviseur in.

 

Hulp bij ontslag door juridisch adviseur: beëindigen arbeidsovereenkomst

Als u juridische hulp bij ontslag nodig heeft, is het prettig als u kunt rekenen op een betaalbare, betrouwbare en begrijpelijke dienstverlening. U weet dan goed waar u aan toe bent. En of u nu het juridisch adviesbureau voor eenmalig advies wilt inschakelen, bijvoorbeeld wanneer uw contract niet wordt verlengd, of u het juridisch adviesbureau voor een langere periode wilt inschakelen, bijvoorbeeld bij ontslag tijdens ziekte: het juridisch adviesbureau helpt u altijd waar dat nodig is. Bij ontslag staat er veel op het spel en iedere situatie is anders. Daarom hanteert een specialist op het gebied van juridisch advies en hulp bij ontslag altijd een persoonlijke aanpak, zodat altijd naar de beste oplossing wordt gezocht.

Hittebestendig staal en Duplex staal kunnen op verschillende manieren bewerkt worden

Bent u al bekend met de verschillende manieren waarop hittebestendig staal en Duplex staal bewerkt kunnen worden? Deze typen staal zijn multi-inzetbaar. Hittebestendig staal en Duplex staal kan op verschillende manieren bewerkt worden. Vaak kan een staalleverancier deze bewerkingen voor u uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lasnaadvoorbereiding. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen hittebestendig staal en Duplex staal te borstelen, slijpen, polijsten, hoogglans polijsten en glasparelstralen. Ten slotte kan staal ook worden gezaagd. Er zijn meerdere vormen van zagen. Kies voor een specialist die voldoende ervaring heeft met de vorm van zagen waar u interesse in heeft. Al deze bewerkingen zorgen ervoor dat het staal uiteindelijk de vorm, lengte en oppervlaktegesteldheid heeft die u wenst als klant.

 

Hittebestendig, roestvast en corrosievast staal

Weet u reeds waarvoor u staal nodig heeft? Dit is namelijk bepalend voor het type staal dat u dient aan te schaffen. De manier waarop u staal gaat gebruiken bepaalt welke eigenschappen belangrijk zijn. Zo zal staal dat buiten wordt gebruikt goed tegen weer en wind moeten kunnen. Het is dan belangrijk dat het staal roestvast is. Als dit voor u nog niet voldoende is, kunt u ook kiezen voor corrosievast staal. Dit staal is nog meer bestand tegen weer en wind. Er zijn verschillende staalsoorten die sterk roestvast en corrosievast zijn. Een voorbeeld is Duplex staal. Daarnaast kan het voor u ook belangrijk zijn dat staal hittebestendig is. Dit staal kan ook bij hogere temperaturen worden toegepast. Hittebestendig staal komt goed van pas in sommige industrieën waar staal wordt toegepast of bewerkt bij zeer hoge temperaturen, bijvoorbeeld in de ovenbouw. Als u staal gaat kopen, is het belangrijk goed na te denken welke eigenschappen u het belangrijkste vindt en op basis daarvan de juiste staalsoort te kiezen.

 

De voordelen van hittebestendig staal

Hittebestendig staal brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Deze voordelen maken het staal ook voor een groot aantal bewerkingen geschikt. Het belangrijkste voordeel van hittebestendig staal is, zit hem al in de naam. Het staal is hittebestendig. Dit houdt in dat het staal geschikt is voor zeer hoge temperaturen. Hittebestendige staalsoorten zijn er in 10 kwaliteiten, die worden aangegeven met nummers. De variëren tussen de 1.4713 tot 1.4923. Naast hittebestendig is het staal vaak ook roestbestendig en in sommige gevallen ook corrosievast. Hittebestendig staal wordt vaak in de volgende vormen verkocht: warmvervaardigd stafstaal, koudvervaardigd stafstaal, profielen, platen, ronde machinepijpen of naadloze buizen. Alternatieven voor hittebestendig staal zijn Duplex staal of Super Duplex staal.

Natuursteen vloer laten impregneren

Natuursteen vloer impregneren is iets wat om de paar jaar moet gebeuren om de vloer te beschermen. Natuursteen kan namelijk niet zo goed tegen water omdat dit erin kan gaan zitten. Water tast natuursteen vanbinnen aan en na een tijdje gaat het zo kapot.

Je kunt dit voorkomen door natuursteen vloer impregneren. Wanneer je natuursteen vloer laat impregneren word het vloer voor een tijdje waterafstotend. In het middel dat voor natuursteen vloer impregneren bedoeld is zit verschillende soorten stoffen. Door de impregnatie gaan deze stoffen in het vloer zitten. Ze vormen dan als het ware een soort van schild tegen water. Hierdoor kan de natuursteen vloer heel lang meegaan.

Het natuursteen vloer impregneren beschermt trouwens tegen veel meer dan alleen water. Door natuursteen vloer impregneren word de vloer ook vuil afstotend waardoor het langer mooi blijft. Zo kun je ook geen vuil in het vloer wrijven want door natuursteen vloer impregneren word dit voorkomen.

Het is daarom zeker verstandig om iedere paar jaar aan natuursteen vloer impregneren te doen. Dit kun je overlaten aan diverse bedrijven. In iedere stad zijn er wel een paar bedrijven die dit op korte termijn kunnen doen. Hieronder vind je een aantal van deze bedrijven.

De bedrijfshulpverlener is belangrijk

Binnen elk bedrijf zijn er wel werknemers aanwezig die bedrijfshulpverlener kunnen verlenen als dit nodig is. Deze mensen hebben een speciale training of cursus gehad om over de juiste specialisme te beschikken van alles wat er kan gebeuren op de werkvloer. Naast deze cursus is een bhv trainingsset binnen een bedrijf een goed hulpmiddel om deze kennis bij te houden en ermee te oefenen. Tijdens de cursus wordt er ook geoefend met een verbandkoffer. In deze verbandkoffer zit diverse verbandsoorten, pleisters en hulpmiddelen om de kleinere ongelukjes op te kunnen lossen. Naast het verhelpen van kleinere ongelukjes kan een bedrijfshulpverlener ook assisteren bij de ontruiming van een pand. Dit is nogal een situatie waar de mogelijkheid tot paniek redelijk groot is. het is daarom van belang dat er zorgvuldig nagedacht wordt in deze situatie, zodat de rust bewaard blijft. Een ontruiming kan zijn op last van de hulpdiensten, of om ruimte te creëren als er een ongeval heeft plaatsgevonden. Het aantal bedrijfshulpverleners is afhankelijk van het aantal werknemers dat binnen een bedrijf werkzaam is.  Ook moet een bedrijfshulpverlener zelf toestemming hebben gegeven om de cursus te willen volgen. De cursus bestaat vrijwel altijd uit een theorie en een praktijkgedeelte. Eerst wordt er door middel van de theorie bepaald hoe er gehandeld moet worden en daarna kan er daadwerkelijk mee geoefend worden.  Aan het einde van de cursus wordt er een klein examen afgelegd om te controleren of de cursist diplomawaardig is. Zodra dit het geval is wordt er een certificaat uitgereikt, waarmee aangetoond kan worden dat de werknemer daadwerkelijk bevoegd is om binnen een bedrijf te assisteren bij ongevallen of andere zaken. Het is meestal een hele verantwoordelijkheid die je las bedrijfshulpverlener hebt binnen een bedrijf. Jij bent de kracht van het bedrijf als het erop aankomt. De werkgever laat daarom niet iedereen bedrijfshulpverlener worden en kiest deze zorgvuldig uit.

https://www.schoens-safety.nl/

TwinForm werkplekken voor een goede samenwerking tussen medewerkers

Vindt u samenwerking belangrijk? Dan zijn TwinForm werkplekken perfect. Dit zijn plekken waar met twee of meerdere mensen gewerkt kan worden. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten; het hangt volledig af van de wensen en behoeften van uw bedrijf en de daarbij horende medewerkers en werkwijzen welke TwinForm werkplekken het beste zijn. Zo kan er gekozen worden voor een FlexBox of FlexPanel, waarbij de bureaus in- en uitgeklapt kunnen worden. Ideaal voor als er veel flexwerkers zijn in het bedrijf. Zo oogt het kantoor niet leeg als zij niet aanwezig zijn, en is er snel voldoende ruimte gecreëerd als ze wel aanwezig zijn.

Accessoires maken werkplekken helemaal af

Accessoires zijn belangrijk bij de inrichting van werkplekken. Dat mag niet worden onderschat. Een kale ruimte biedt weinig perspectief en inspiratie. Accessoires dragen bij aan de stijl, het gevoel en de sfeer van de ruimte. Echter is de esthetiek niet het enige voordeel van accessoires. Accessoires kunnen in werkplekken namelijk ook heel praktisch zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan kabelmanagement. Hierbij worden de kabels op een logische manier verwerkt, zodat altijd duidelijk is welke kabel waar naartoe gaat. Maar accessoires kunnen bijvoorbeeld ook bijdragen aan de akoestiek van werkplekken, zodat het er niet meer hol klinkt. Zo maken accessoires de werkplek op veel verschillende manieren helemaal af.

Werkplekken voor vergaderen, ontmoeten en werken

Hoe richt u nu het beste werkplekken in? U zult als eerste moeten bepalen welk doel een werkplek heeft. Wordt er in de ruimte vooral vergaderd? Dan is het belangrijk om een tafel neer te zetten met voldoende stoelen, waaraan iedereen kan zitten en elkaar kan zien. Maar bij een echte werkplek is dit anders. Hierin moeten mensen zelfstandig kunnen werken, maar ook samen kunnen werken. Het meubilair moet zich hier wel toe lenen. Ook een ontmoetingsplek is belangrijk. Denk hierbij aan de mogelijkheid om elkaar staand te ontmoeten, bijvoorbeeld met statafels bij een koffieapparaat. De inrichting maakt de ruimte!

Schakel een specialist in voor kelderbouw en andere betonwerken

Een kelder bouwen onder uw huis of andere betonwerken? U besteedt het allemaal uit aan een specialist op het gebied van betonwerken en kelderbouw. Echte specialisten gebruiken gewapend beton, waardoor wanden en kelders extra sterk kunnen worden gebouwd. U krijgt bij een specialist vaak een persoonlijke behandeling en bij een specialist bent u er zeker van dat u door deskundige medewerkers wordt geholpen. Lastige klussen worden zo een eitje! Het enige dat u nog hoeft te doen, is het doorgeven van uw wensen. Een specialist op het gebied van betonwerken en kelderbouw weet dan precies hoe die wensen kunnen worden doorgevoerd in het eindresultaat.

Uw betonwerken en kelderbouw van A tot Z: vanaf de eerste spadesteek tot en met de plaatsing

Betonwerken, zoals kelderbouw, vereisen veel expertise. Daarom is het altijd verstandig om bijvoorbeeld het bouwen van een kelder uit te besteden aan een specialist. Zo’n specialist biedt u namelijk een totaalpakket! U wordt dan geholpen vanaf de eerste spadesteek tot aan het plaatsen van de kelder. Dat betekent dat uw betonwerken of kelderbouw van A tot Z wordt verzorgd en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Een specialist op het gebied van kelderbouw werkt samen met diverse aannemers en stuurt deze aan. Zo is het mogelijk om verschillende werkzaamheden, zoals droogzuiging, grondwerken en onderschoeiingen, in één keer worden uitgevoerd en hebt u maar met één bedrijf te maken.

Installatie van betonwerken en kelderbouw: flexibiliteit bij een specialist

Betonwerken zijn zeer divers. Zo valt bijvoorbeeld kelderbouw ook onder betonwerk. Zo kunt u bij een specialist in betonwerken en kelderbouw allereerst terecht voor gepolierde betonnen kelders. Maar u kunt ook terecht voor keerwanden en laadkades, algemene funderingen, parkeergarages met bijbehorende inrit en bijbehorende werken als droogzuiging en grondwerken. Wilt u er zeker van zijn dat uw wensen in acht worden genomen en u tijdens het gehele proces op de hoogte wordt gehouden van de werkzaamheden, dan bent u bij een specialist in betonwerken en kelderbouw aan het juiste adres.

Hulp door middel van Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Tijdens het werk spelen wij tafelvoetbal, we kwamen er al snel achter dat wij enorm last kregen van onze rug. Dit komt omdat de tafel redelijk laag staat. Aangezien Nederlanders vaak aan de grote kant zijn. De tafel eigenlijk te laag voor ons, en krijgen dus last van onze rug. Daarom hebben wij de tafel nu hoger gebouwd door er blokjes onder te bouwen. Maar voor de rugpijn was het al te laat, iedereen had er last van. Daarom ben ik opzoek gegaan naar iemand die iets tegen rugklachten kan doen. Het liefst in groepsverband, waar zou je zoiets kunnen vinden?

De zoektocht

Daarom ben ik op internet gaan zoeken naar Oefentherapie Mensendieck Amstelveen omdat ons bedrijf in Amstelveen zit. Zo kwam ik terecht bij freedom in motion. Op de website zag ik staan dat hun in groepsverband rugklachten aanpakken. Daarom wilde wij als groep een keer langsgaan bij Oefentherapie Mensendieck Amstelveen, om te kijken of ze ons kon helpen. Via telefonisch contact konden wij een afspraak maken voor volgende week dinsdag om met ze alle langs te komen. Dit kwam echt perfect en snel uit voor ons. Door het snelle schakelen van freedom in motion hebben wij besloten om Oefentherapie Mensendieck Amstelveen te gaan volgen.

Klantvriendelijkheid

Toen wij bij hun aankwamen de dinsdag die wij hadden afgesproken met freedom in motion. Werden wij met open armen ontvangen en ze waren erg klantvriendelijk. De kosten waren ook niet al te duur gelukkig. Hierdoor konden wij makkelijk een aantal lessen nemen om de rugklachten te verminderen. Wij werden in een groep begeleid en was erg grappig om mee te maken. Na een aantal lessen kwamen wij er al achter dat de rugpijn een stuk minder is geworden. Met hulp van freedom in motion hebben wij geen rugklachten meer. Of bijna niet meer, dit is natuurlijk wat wij wilde bereiken!