Content Publisher
Image default
Beauty en verzorging

De werking van Care Free Curl

Care Free Curl Gold Instant Activator, voor natuurlijk en krullend haar, verzacht en hydrateert, hydrateert het haar en is zeer geschikt voor makkelijk doorkammen. Dit zijn de voordelen van de Care Free Curl Instant Activator:

De voordelen van Care Free Curl Gold

Instant activator: Care Free Curl Gold activeert en hydrateert in één gemakkelijke stap, herstelt krullen, maakt het haar glad en geeft het glans. Het haar voelt zijdezacht en levendiger aan, nooit vettig of stijf.

Haarontwikkelaar: Care Free Curl Gold Instant Activator werkt ook geweldig als een haarontwarmer omdat het vocht biedt zonder opbouw of residu voor gemakkelijk doorkammen; Perfect voor natuurlijk en krullend haar.

Zorgvrije Curl: Moe van droog, dorstig haar? Krijg de hele dag vocht met Care Free Curl Instant Activator; Krullen worden gehydrateerd, het haar is glad en zacht, zonder opbouw of residu; Gebruik alleen of met andere Care Free Curl producten voor meer regimen opties.

Uniek: Wij helpen gekleurde mensen hun unieke looks en stijlen te vieren met een scala aan behandelingen, kleuren en stylingproducten voor alle haartypes: krullend, golvend, natuurlijk, ontspannen, overgangshaar en nog veel meer.

Care Free Curl Booster gebruiken

Curl Booster is een milde permanent wave lotion die de Chemical Rearranger helpt bij het verwerken van het haar. Deze lichtblauwe lotion zorgt voor sterke, mooie, lang houdbare krullen. Curl Booster moet met voorzichtigheid worden gebruikt. Het helpt de Rearranger bij het verwerken van moeilijk te ontspannen haar. Dit milde ammoniumthioglycolaat product zorgt voor sterke, mooie, lang houdbare krullen. Helpt het haar vochtig te houden tot het wikkelen voltooid is. Gebruik na Care Free Curl Rearranger.

De missie van Eden Bodyworks

EDEN belooft al meer dan tien jaar eenvoudige oplossingen voor alledaagse schoonheidsproblemen. Geïnspireerd door de natuur bieden zij kwaliteitsproducten die het oorspronkelijke ontwerp van het haar en het lichaam behandelen en behouden. Al hun collecties combineren de transformerende kracht van weldadige ingrediënten waarvan bekend is dat ze de beste resultaten leveren. Dus waar je ook mee zit – of het nu lastige gespleten haarpunten zijn of een droge, doffe huid – zij hebben het voor je tegen een redelijke prijs.

Eden Bodyworks zegt dat hun olie goed is voor dagelijks gebruik om te hydrateren en te laten glanzen. Enkele van de hoofdingrediënten zijn sojaolie, kokosolie, sheaboter en vitamine E. De olie voelt heel zacht en licht aan, en ze bevat zeker een vochtafdrijvende werking.

https://123hair.nl/nl/

Related Posts

Rimpels

Een pedicure ondergaan in Enschede

Het laten opspuiten van je lippen