Content-publisher

de beste sportschool in Haaksbergen

Wij zijn een top sportschool in Haaksbergen waar iedereen welkom is. Onze sportschool is gevestigd op sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen. Onze sportzaal is bijna elke dag geopend en biedt een breed scala aan trainings- en fitnessprogramma’s. Ook hebben wij een mogelijkheid tot buitensporten. Wij besteden extra aandacht aan jongeren met een verstandelijke beperking of 50-plussers, dit zodat zij hun gezondheid en vitaliteit behouden. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod in groepslessen wat geschikt is voor alle leeftijden. Dit allemaal tegenover relatief goedkope prijzen. Kom daarom naar onze sportschool in Haaksbergen!

Soorten workouts bij onze sportschool in Haaksbergen

Bij onze sportschool in Haaksbergen hebben wij diverse mogelijkheden aan workouts. Deze workouts zijn van balans tot cardio van outdoor tot indoor. Onder andere Carefitcycle, dit is een vorm van training waarbij je gaat fietsen op eigen niveau. Dit is dus voor zowel beginners als gevorderden. Dit is dus ideaal als je meer fit wilt worden. Ook voor mensen met klachten is dit een goede manier van trainen aangezien je dit op je eigen niveau en tempo kan doen. Ook hebben we bbb workouts bij onze sportschool in Haaksbergen. Dit is een combinatie van buik, billen, benen. Ideaal dus voor mensen wie fit willen worden.

Buiten workouts bij onze sportschool in haaksbergen.

Bij onze sportschool in Haaksbergen is er ook een mogelijkheid om buiten te sporten. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Zo hebben we groepslessen hardlopen of fietsen, maar is er ook een mogelijkheid om in een groep naar het bos te gaan om verschillende oefeningen te doen of een wandeling te maken. Daarnaast hebben we ook bij de voetbalclub gelegen naast onze sportschool in Haaksbergen, waardoor we ook gebruik kunnen maken van deze velden enof attributen. Kortom een sportschool in Haaksbergen waarbij er van alles mogelijk is en iedereen welkom is om te komen sporten.