Category Archives: Bedrijven

RVS finish

RVS materiaal

RVS, is materiaal wat aangeduid wordt als roestvast of roestvrij staal. Inox is ook een benaming die kan worden gebruikt. RVS is een legering van verschillende materialen zoals ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Roestvaststaal bestaat uit verschillende staaltypes, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld het type 301 kan worden gebruikt voor aanrechtbladen, buisconstructies (trapleuning) en wieldoppen. De mate van sterkte hangt af van de legering. Deze soort is een chroom-nikkel materiaal met grote trekkracht. Er zijn meer dan 50 staaltypes die allemaal hun eigen pluspunten hebben. Van Geenen metaalfinishing zorgt voor een perfecte afwerking van staal. Zij hebben inzicht in de juiste RVS finish voor elk type staal.

Handmatige RVS finish

Van Geenen is gespecialiseerd in het handmatig polijsten en slijpen van RVS. Dit traditionele ambachtswerk wordt gedaan door professionals die hier dagelijks mee bezig zijn. Met 40 jaar ervaring en kennis op het gebied van RVS finish, is van Geenen één van de meest vooraanstaande metaalfinishingbedrijven in Nederland. Dit erkende bedrijf is bezig met het continue optimaliseren van hun werkwijze. Ze proberen door steeds weer positieve veranderingen aan te brengen, de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Elke vorm kan met de juiste RVS finish methode, worden voorzien van een mooi gepolijst en geslepen materiaal. Niet alleen RVS finish, maar ook het polijsten van aluminium, messing of andere Non-Ferro materialen, wordt altijd met alle deskundigheid die men in huis heeft bewerkt. Producten worden altijd schoon en goed verpakt afgeleverd aan de klant.

RVS finish uitvoeringen

Een aantal finish uitvoeringen zijn:

  • Slijpen op korrel
  • Slijpen en polijsten op ruwheidswaarde (RA-waarde)
  • Borstelen/Scotch Brite
  • Hoogglans slijpen
  • Lasnaden en bewerkingssporen slijpen

Oppervlaktefinish is een gespecialiseerde bewerking, die bij van Geenen met de hand kan worden gerealiseerd. Maar ook door gebruik te maken van hypermoderne apparatuur zoals de langbandslijpmachine. Deze kunnen platen slijpen met afmetingen van 16.000 x 6000 mm. Hoe dikker de plaat hoe hoger de moeilijkheidsgraad van polijsten en slijpen. Met de gespecialiseerde langbandslijpmachine heeft van Geenen de juiste apparatuur in huis om elke wens te bewerkstelligen.

Uitgebreid machinepark

Om de juiste RVS finish te verkrijgen heeft van Geenen een uitgebreid machinepark, welke toegespitst is op snelle levering en scherpe prijzen. Het machinepark bestaat o.a. uit verschillende breedbandmachines die kunnen worden gebruikt voor de meest uiteenlopende snijdelen van onbeperkte diktes. Ook een 5-kops slijpmachine is een apparaat wat o.a. kokers en strippen kan slijpen. Kijk voor alle informatie op de website van van Geenen.nl.

https://vangeenen.nl/rvs-borstelen-van-geenen/

Hoe overleef je je verbouwing?

Een verbouwing is niet niks. Er komen vaak ruzies aan te pas en het is toch wel heel wat werk. Zo hebben wij een aantal tips zodat jij de verbouwing kan overleven. Maak allereerst een overlevingsplan. Hierbij moet je een bepaalde planning maken en er al deels vanuit gaan dat het niet vlekkeloos zal verlopen. Zo zal het wel het geval zijn dat er dingen niet gaan zoals je dat zou willen hebben. Verder moet je het erg goed organiseren. Maak een plan en houd je ook aan deze planning. Zo krijg je een beter overzicht van de zaken die nog gedaan moeten worden. Wees verder ook georganiseerd qua spullen. Denk hierbij alleen al aan de bouten en moeren die overal liggen of van die lasmoeren die tussen alle spullen liggen. Hou het dus georganiseerd en zorg voor een duidelijk schema waar alles op staat waar alles ligt en wat allemaal af moet zijn. Hierdoor heb je een beter overzicht en zullen er minder snel spullen kwijt raken of ben je langer bezig met het zoeken naar spullen dan uiteindelijk werken met de spullen. Verder moet je eruit gaan van dat je niet alles zelf kan doen. En natuurlijk wil je zoveel mogelijk zelf verrichten aangezien het uitbesteden van werk wel een stukje duurder is dan als je het zelf doet, maar je kan nou eenmaal niet alles zelf doen of je moet wel heel technisch zijn. Verder weet je dan wel zeker dat dit werk goed verricht wordt, aangezien een gespecialiseerd bedrijf hieraan te werk gaat. Verder kan jij dan verder met andere delen van de verbouwing waardoor je sneller klaar bent en dus sneller uit deze hel komt. Als laatste tip kan ik meegeven dat je niet te lang moet doen over het uitzoeken van spullen. En tuurlijk is het belangrijk maar ga niet eindeloos voor die tapijtwinkel staan.

https://moerenbout.nl/

Kerstboom online bestellen of in de winkel?

De kerst komt er weer aan. Zo hoef je alleen je radio nog aan te zetten of je hoort al weer alle kerstliedjes voorbij komen. Daarom zijn we weer aan de beurt om kerstbomen te kopen. De kerstboom is het meest iconische symbool van de kerst. Zo heb je ze in alle soorten en maten en heeft vrijwel iedereen een kerstboom tijdens de kerst in huis staan. Maar tegenwoordig hoef je niet langs de weg een kerstboom te kopen. Want je kan ook een kerstboom bestellen via het internet. Maar dan is het nog lastig om te weten welke kerstboom goed in jouw kamer past. Zo moet de boom niet te klein of te groot te zijn en ook niet te dik of te dun zijn. Daarom kan je online ook de afmetingen van de boom die je wilt hebben doorgeven. En dan is nog de vraag of je voor zo’n kant en klare kerstboom gaat kopen waarbij je een heel pakket krijgt met alles erop en eraan. Hierdoor hoef je zelf niet meer verder te zoeken en heb je meteen een kant en klaar pakket. Of ga je voor een kunstkerstboom. Deze worden tegenwoordig zo echt gemaakt dat veel mensen hier voor gaan. Maar een echte kerstboom heeft natuurlijk wel iets bijzonders. Toch vragen sommige mensen zelfs aan de bewoners, is dat een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Aangezien de kunstkerstboom zo ontzettend echt wordt gemaakt. Verder is het ook makkelijker om dus online een kerstboom te bestellen. Denk hierbij aan dat je meteen een grote keuze aan kerstbomen hebt en dat je meteen een heel pakket met kerstballen en versiering erbij kan kopen. Zo hoef je niet eerst nog een paar winkels langs om de perfecte samenstelling te krijgen. Voor meer informatie kan je op de website www.xmasdeco.nl kijken of bellen naar de klantenservice.

https://www.xmasdeco.nl/

Tips om duurzaam te leven

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker voor ons allemaal. Zo heeft de mens al jaren veelte lang slecht gedaan aan de aarde en moet elk individu helpen om deze aardbol niet nog slechter te maken. Daarom leven mensen steeds meer duurzaam. Ook bedrijven leven steeds meer duurzaam. Dit is het grote onderwerp onder de term MVO, wat staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Natuurlijk willen veel mensen zoveel mogelijk doen hieraan. Maar worden er toch heel wat factoren over het hoofd gezien. Daar is dit artikel dus voor. Er komen namelijk wat kleine weetjes die er voor zorgen dat je nog een stapje extra duurzaam leeft. Allereerst moet je er dus voor de natuur zijn. Hierbij is uitstoot een van de grootste oorzaken wat de natuur aantast. Hierbij is het dus makkelijker om te gaan duurzaam verwarmen. Hierbij kan je LED verlichting plaatsen, je kan zonnepanelen plaatsen of proberen gasloos te verwarmen. Verder moet je wat meer voor de natuur doen. Denk hierbij aan gewoon een tuintje hebben. Leef met wat meer groen. Wat mooie groene planten en bloemen wat een stuk beter voor de natuur is als je ruimte maakt voor de natuur. Verder moet je minder vlees eten. Dit komt omdat vlees erg slecht voor het milieu is. Het brengt namelijk veel uitstoot met zich mee. Wat eigenlijk nog erger is is dat al deze dieren te vroeg worden geslacht wat nog erger is voor de dieren zelf. Zorg er dus voor dat je geen of in iedergeval minder vlees gaat eten. Wil je het toch eten kies dan sneller voor biologische producten. Door deze producten hebben de dieren een veel beter leven en worden de planten minder besmeurt met allemaal vloeistoffen en chemicaliën. Als je dit al veranderd is het al een reuze verschil dan als je het niet doet.

https://techneco.nl/

Nieuwe ontwikkelingen van auto’s

Een achteruitrijcamera, of zelfs een hele achteruitrijcamera set, een touchscreen tablet in het midden van je auto, die heerlijke stoelverwarming of zelfs stuurverwarming. Het is niet eens zo gek dat dit uiteindelijk bijna standaard wordt in een auto. Natuurlijk duurt dit nog even maar de autowereld is helemaal booming. Zo concurreren de grootste merken tegen elkaar en blijven zij opties uitvinden die geen een andere auto heeft. Dat maakt dat merk weer uniek waardoor mensen sneller geneigd te zijn om voor iets unieks te gaan. De luxe wordt ook steeds meer en meer. Zo gaat de technologie in het algemeen al enorm snel. Hierdoor kunnen auto’s zich ook steeds meer en verder ontwikkelen. Denk maar aan Tesla’s optie om op de snelweg zonder handen te kunnen rijden. Hier zitten hele ingewikkelde systemen achter en zal in de toekomst alleen maar meer worden. Zo komt er uiteindelijk een ontwikkeling dat de zelf rijdende auto ontstaat. Hierbij hoeft niemand te sturen behalve de auto alleen. Dit is al een gek idee maar veel bedrijven zijn hier al mee bezig. Verder is het elektrisch rijden steeds meer een trend. Door de opwarming van de aarde moet er een verandering komen in het rijden op benzine of diesel. Daarom is er gekozen voor elektrisch rijden. Verder zullen hier ook veel mensen voor gaan omdat zij veel minder BTW hoeven te betalen. Dit komt omdat zij minder uitstoot hebben waar veel autorijders veel over moeten betalen. Samengevat zullen wij elk jaar weer versteld staan van opties en modellen van auto’s door de snelheid van de technologie. Uiteindelijk zal er ook steeds meer elektrisch gereden worden of zal dit uiteindelijk alleen maar vanzelf gaan door de ontwikkeling van de zelfrijdende auto. Daarom zullen wij nog veel horen van de auto industrie en hun ontwikkelingen. Hou het nieuws in de gaten.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Nieuwe trends onder de werknemers

Er zijn heel wat verschillende factoren die meespelen aan de productiviteit van de werknemers. Een grote factor hiervan is de inrichting van het pand. Zo moeten mensen wel gezond in het pand leven om de productiviteit van de werknemers op te krikken. Allereerst zijn er 4 factoren die van belang zijn bij het menselijk lichaam. Deze factoren zijn: de fysieke gezondheid dus echt het lichamelijke, de mentale gezondheid dit is dus vooral in het hoofd, gezond gedrag hiermee bedoelen wij hoe mensen zich gedragen en een gezonde werkomgeving. Die laatste is erg belangrijk voor de werknemers. Allereerst moeten bedrijven er voor zorgen dat er ook staanplekken beschikbaar zijn. Zo krijgen de werknemers geen klachten van het heel de dag zitten. Verder moet het bedrijf er voor zorgen dat de werknemers een band krijgen met elkaar voor een goede teambuilding. Dit betekent dat als mensen goed met elkaar kunnen opschieten dat werken ze ook harder en beter met elkaar. Dan is het gebouw aan de beurt. Elk pand moet voorzien van een aantal dingen. Zo moet de temperatuur goed zijn in het pand. Dit betekent een verwarming bij de kou en een ventilator bij te warm weer. Verder is het bij het bijvoegen van veel planten gezond voor de werknemers. Deze factoren geven allemaal een positieve bijdragen aan de werksfeer van de werknemers. Natuurlijk zijn dit pas een aantal factoren en zijn er nog veel meer die hieraan bijdragen. Voor meer informatie kan je het beste naar een bedrijf gaan die hierin gespecialiseerd is. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is www.werestudio.com.  dit bedrijf is gespecialiseerd in dit vak. Zij hebben veel informatie hierover en kunnen een mooie 3d impressie geven van hoe het pand er mogelijk uit kan komen te zien natuurlijk met uw aangegeven wensen. Verder kan je altijd naar de klantenservice bellen. 

https://www.werestudio.com/

Tips voor bij hsp

Heb je last van hsp? En ben je benieuws hoe je moet omgaan met hsp? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel staan namelijk een aantal handige tips om alvast aan jezelf te werken. Hierdoor zul je wat meer rust in je leven krijgen en beter kunnen omgaan met hsp. Hierbij volgen een aantal tips.

Allereerst, zijn deze tips ook vooral op het lichamelijke aspect van de oplossingen. Hierbij zijn namelijk een aantal factoren waardoor je je beter in je vel kan zitten. Allereerst moet je er voor zorgen dat je gezond eet. Als je voldoende vitamines en groenten eet en niet te veel vetten zul je je lichamelijk beter in je vel voelen. Als je beter in je vel zit hoef je ook minder snel te stressen om dingen. Verder moet je er voor zorgen dat je genoeg beweegt en loopt. Dit kan je hoofd ook een beetje leeg maken waardoor je minder snel hoeft te stressen of in paniek te raken. Verder blijkt dat mensen die hsp hebben sneller vermoeid raken. Zorg er dus allereerst voor dat je vitamine B12 inneemt want dit verbetert het. Verder is het belangrijk om genoeg te slapen en rust te nemen. Als je niet of minder moe bent zal je uiteindelijk ook minder geprikkeld worden door anderen omdat je lichamelijk en mentaal meer gerust bent. Als dit niet altijd lukt probeer dan bijvoorbeeld op werk even een paar minuutjes voor jezelf te pakken om toch even je hoofd leeg te maken en minder aan je stress te denken. Als dit niet genoeg kan je ook even naar een rustgevende plek gaan. Ga af en toe even naar de natuur en loop even buiten. Hierdoor loop je in een rustgevende plek waardoor je zelf ook rustiger een stuk wordt.

https://onesessioncoaching.nl/

Arroser son jardin de manière automatique

Le jardinage peut prendre beaucoup de temps, en particulier si votre jardin est très grand et si vous avez beaucoup de plantes et de fleurs. Si vous vivez dans un pays où il y a de longues périodes de sècheresse (donc pas au Royaume-Uni), vous devriez vraiment penser à la meilleure façon d’arroser votre jardin. Les plantes ne peuvent vivre que si elles ont une quantité d’eau nécessaire, elles ne doivent donc pas être trop arrosées ni trop submergées. Il existe de nombreuses options disponibles pour l’arrosage automatique de votre jardin. En voici quelques-unes:

Si vous souhaitez arroser votre jardin de manière automatique, vous aurez certainement besoin d’une minuterie. Cet appareil fera en sorte que les plantes reçoivent régulièrement de l’eau. Il est préférable d’arroser le jardin tôt le matin, car à ce moment-là, la température est encore basse. Lorsqu’il fera plus chaud pendant la journée, les plantes seront déjà prêtes, car elles auront déjà assez d’eau. Un système d’irrigation goutte à goutte est également très utile. Le plus gros avantage est que cet outil amène l’eau directement aux racines des plantes, ce qui est très bénéfique pour elles. Vous pouvez également personnaliser la quantité d’eau donnée aux plantes afin de l’ajuster aux différentes typologies, étant donné que chaque plante a des besoins différents. Si vous avez besoin de plus d’eau, vous pouvez utiliser une pompe d’arrosage pour jardins. Cette pompe immergée automatique peut transporter environ 3600 litres par heure, et vous pouvez la connecter aux arroseurs. Vous trouverez les meilleurs modèles de pompes à eau sur waterpump.co.uk.

Les plantes en pot sont plus faciles à arroser, car pour ces plantes, l’on peut utiliser des récipients auto-arrosants. De l’extérieur, personne ne verra le système d’arrosage, ce qui veut dire que votre « paysage » restera très joli. Grâce aux récipients auto-arrosants, les plantes resteront hydratées tout au long de la journée.

Voilà, il s’agissait de quelques suggestions pour irriguer au mieux votre jardin. Nous espérons que cela vous ait été utile!

http://www.pompeaeau.fr

Hoe ontkalk ik mijn koffieapparaat?

 

Het hoort er nou eenmaal bij. Het ontkalken van uw koffiezetapparaat. Dit moet een keer gebeuren per een paar weken zodat het apparaat optimaal kan functioneren. Verder is het nodig om uw apparaat te ontkalken omdat dit de smaak van de koffie kan beïnvloeden. Dit is natuurlijk het laatste wat wij willen van ons koffiezetapparaat. Verder kan na lang niet ontkalken de doorvoer van het apparaat verstopt komen te zitten. Gelukkig geeft het apparaat meestal vanzelf aan als het toe is aan ontkalking. Hierbij komt er meestal een rood lampje tevoorschijn met een symbool van ontkalken erbij.

 

Maar hoe ontkalk je nou je koffiezetapparaat? Laten we als voorbeeld het merk Nespresso nemen. Hoe begin je dan met je Nespresso ontkalken? Ten eerste heb je water nodig en gedistilleerde witte azijn. Zorg ervoor dat je koffiezetapparaat helemaal leeg en er geen gemalen koffie nog in zit. Dan giet je in het reservoir (waar je normaal water in doet) de schoonmaakoplossing met water en gedistilleerde witte azijn tot er niks meer verder in kan. Zet de machine uit en laat dit zeker een uur trekken. Doe dit na een uur weer aan voor het resterende water dat er nog in zit. Zorg er dan voor dat de azijnoplossing helemaal opgelost is erdoorheen en spoel daarna de machine zeker twee keer met normaal water. Dit is er voor dat er geen resten van ophopingen of azijn door de volgende koffie gaat. Na deze twee keer water spoelen kan je gewoon weer genieten van die heerlijke koffie uit uw apparaat. Als tip kunnen wij meegeven dat als je dit regelmatig doet, het uur laten intrekken niet nodig is omdat dit alleen voor groffe resten is. Ook is het beter voor de machine om het vaak te spoelen. Verder wensen wij je nog veel lekkere koffies toegewenst.

 

https://www.koffiecupster.nl/

Waarom de waterpijp?

De waterpijp wordt steeds bekender. Voornamelijk onder de jeugd wordt dit een enorme hype en zijn er zelfs speciale waterpijpplekken om speciaal met ze alle aan de waterpijp te zitten. Hierdoor neemt het aanbod toe op de waterpijp. Nu zijn er verschillende aanbieders waarbij u een waterpijp bestellen kunt. Hierbij is een enorm aanbod online die allemaal soorten waterpijpen verkopen.

Hierdoor wordt het steeds lastiger om een goede waterpijp naar keuze te krijgen. De ene aanbieder is een stuk duurder dan de ander of bij bepaalde sites zitten de producten er niet bij zoals je zou willen. Daarom moet er een website zijn die eigenlijk alles heeft wat je wilt en die ook nog tegen een goede prijs verkocht wordt. Dan heb je geluk want er is namelijk een site die dit heeft, genaamd: Premium-Hookahs.nl. Hookahs is een ander woord voor waterpijp vandaar de naam. Hier kan je alle onderdelen vinden die je nodig hebt. Zo hebben zij hele pakketten met volledige waterpijpen. In alle soorten en maten. Hierbij zijn ze zelfs deels handgemaakt wat toch wel extra waarde met zich meebrengt. Verder hebben zij een enorm aanbod aan kooltjes waardoor je een oneindige ervaring aan smaak krijgt. Er zijn namelijk talloze smaken die je kan uitproberen. Ook verkopen zij heel veel onderdelen los. Dus heb jij een waterpijp waarbij een van de onderdelen niet meer werkt of het niet goed meer doet dan kan je hier nieuwe waterpijp onderdelen bestellen. Verder hebben zij goed schoonmaakmiddelen om de waterpijp goed schoon te maken na gebruik ervan. Hierdoor kan je voor jezelf de perfecte waterpijp samenstellen. Het leuke hieraan is dus ook dat je het zo duur kan maken als je zelf wilt. Bekijk de site voor meer informatie en als je nog twijfelt of je een waterpijp wilt of waar je die wilt dan kan je altijd bellen naar de klantenservice.

https://premium-hookahs.nl/