Content-publisher

Bedrijfskleding voor werknemers

Shirt laten bedrukken

U wilt graag mooie bedrijfskleding voor uw werknemers, het is dan tevens handig om hier meteen reclame voor uw bedrijf op te zetten zodat al uw klanten uw bedrijf in hun achterhoofd houden en misschien voor de tweede keer eens langskomen. Ook kan het zijn dat u uw motto op een shirt wil laten bedrukken of u wilt campagneshirts laten maken, ook dan is het erg netjes om een mooi shirt te laten bedrukken. Als u een shirt laat bedrukken gebeurt dit vaak bij het bedrijf waar u dit laat doen in eigen huis en op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van de vorm, van de aantallen, van de soort en van de afmeting. Op basis van deze gegevens wordt er een techniek uitgekozen waardoor uw shirts op de mooiste manier worden bedrukt. Een goed bedrijf geeft u graag persoonlijk en duidelijk advies. Shirts laten bedrukken is vaak voor ieder budget en geeft een prachtig resultaat.

Zeefdruk

In een zeefdrukkerij kan het bedrijf een gewenst aantal shirts voor u bedrukken, dit kan op meerdere posities van het shirt en van één kleur tot aan full color. Daarnaast kunt u ook kiezen voor donkere shirt, er wordt kleurecht gedrukt zodat er een perfect resultaat ontstaat. Bij zeefdruk betaal je bij een goed bedrijf éénmalig film of screenkosten, bij herhalingsorders worden alleen de screenkosten gekoppeld aan de drukkosten. Hierbij geldt dan ook; hoe groter de aantallen, des te voordeliger het voor u als klant zal worden. Dit is dus een winst voor uw portemonnee. Een goed bedrijf werkt samen met een automaat die kwalitatief alle kleuren prachtig tot leven kan brengen, geen enkele textiel soort een probleem.

Sanflex en Sanflex Work

Het door u aangeleverde logo of een bepaalde uiting wordt direct door middel van verhitting in het textiel geperst, dit gebeurd zonder startkosten. Er ontstaat een mooie kwaliteit, kleurecht en lange levensduur bedrukking op uw shirt. Er wordt, bij een goed bedrijf, één kleur tot full color geleverd. Vaak kunt u bij hen ook terecht voor glitter, neon, fashion en reflectie materiaal. Daarnaast is Sanfles of Sanfles Work ook perfect voor kleine oplages en orders die herhaald moeten worden. Een gespecialiseerd bedrijf houdt de logo’s voor u op voorraad zodat wanneer u extra levering nodig heeft, dit op een snelle en betrouwbare manier afgehandeld wordt.

 

http://www.shirtsenzo.nl/t-shirts/