Category Archives: Beauty en verzorging

Content-publisher

Kapper Soest zuid verzorgt je haar en jouw zelfbeeld

Laat Kapper Soest zuid je helpen om te genieten van je nieuwe kapsel. Het kan je helpen om te zorgen dat je je goed voelt met jezelf en je weer kan genieten van het leven. Genieten van jezelf en genieten van je haar. Want elke dag moet een goede haardag zijn voor jou. Laat je verzorgen door de beste kappers die de beste technieken kennen. Kappers die graag willen dat jij je goed voelt en dat jij blij bent met je haar en je goed voelt. Kapper Soest zuid kan je dus helpen om weer te genieten van je uiterlijk en je kapsel zodat jij straalt en je helemaal goed voelt zoals je je nog nooit hebt gevoeld. Zoek je een goede en gemotiveerde kapper Soest zuid? Bij Kapper Soest zuid wordt er veel persoonlijk aandacht geboden die ervoor zorgt dat jij een persoonlijke beleving krijgt waar je maar geen genoeg van krijgt. Alle aandacht is voor jou en jij hebt even een moment voor jezelf.

Kapper soest zuid kan je een persoonlijke ervaring bieden

Een moment waar je van kan genieten en van de persoonlijke aandacht kan genieten. Aandacht en rust wordt er geboden zodat jij even kunt genieten van de rust en de stilte om je heen. Even een momentje voor jezelf voordat je weer teruggaat naar de dagelijkse hectiek en je alles weer aankunt. Er worden behandelingen geboden om zo aan jouw persoonlijke doelen en eisen te voldoen zodat jij helemaal tevreden bent en je met een optimaal en tevreden gevoel de salon verlaat. Laat jezelf even verwennen en geniet van de tijd voor jezelf en de tijd die je krijgt bij kapper Soest zuid. Zorg ervoor dat je er altijd op je best uitziet en dat je je helemaal jezelf.Content-publisher

Waar let men het eerste op?

Het gebit is erg belangrijk voor de mens. Niet alleen op gebied dat het enorm functioneel is en dat de mensen niet zonder kan, is er ook op uiterlijk gebied veel te vertellen over het gebit. Er is namelijk onderzoek gedaan naar waar mensen het eerst naar kijken als zij bijvoorbeeld op date gaan en dat is het gebit. Iemand met een onverzorgd gebit zal minder snel een partner vinden blijkt uit onderzoek. Een van de grootste afknappers van iemand kan zijn gebit zijn. Daarom worden er veel behandelingen uitgevoerd. Ook plastische chirurgie wordt steeds vaker gedaan. Dit komt waarschijnlijk door de toename van social media gebruikers en waarbij iedereen jaloers is op de modellen die daar rondlopen.

Natuurlijk is het belangrijkste dat het gebit gezond en schoon is. Er moeten geen gaatjes in het gebit zitten en het mooiste zou zijn als de tanden wit zijn en recht staan. Helaas is dit niet altijd het geval en zijn niet veel mensen echt tevreden met hun gebit. Daarom zijn er praktijken die behandelingen verrichten rond het gebied van de kaak. Maar wat kan er allemaal aan het gebit gedaan worden, wat voor behandelingen? Een van de meest voorkomende behandelingen is de kaakcorrectie. Hierdoor wordt de kaak mooier gemaakt bij imperfecties in de kaak. Verder vinden ook weinig mensen hun kin mooi. De een vindt de kind te klein terwijl iemand anders die juist weer te groot vindt. In dit soort gevallen kunt u kiezen voor een kinverkleining, zodat uw kin wordt verkleind en niet teveel uitsteekt. En zo zijn er nog talloze meerdere behandelingen die verricht kunnen worden rond het gebied van het gebit. Hierdoor zitten mensen beter in hun vel omdat zij zich mooier voelen. Natuurlijk zijn deze ingrepen wel pittig en is het niet iedereen aan te raden, want imperfecties zijn normaal.

https://orfeokliniek.nl/
Content-publisher

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Wat is een MTO en waarvoor dient deze. Dit is de vraag die wij het vaakst krijgen van een eigenaar van het bedrijf. Om dit uit te leggen wil ik bepaalde zaken aan kaarten bij jou. Een van deze zaken is het feit dat als jij niet weet wat er speelt op de werkvloer met de personen die voor jouw bedrijf werken doe je iets niet goed. Als de omzet goed is en je maakt voldoende winst zullen dit soort dingen geen zorg voor jou zijn omdat jij denkt dat alles goed gaat omdat je niks merkt in de cijfers over financiële gegevens. Het is juist zo dat deze gegevens heel moeilijk zijn af te leen op het financiële gebied. Wel is het zo dat als de omzet lager wordt en de winst afneemt dat jij kan zien dat medewerkers zich niet goed voelen wanneer zij bezig zijn met het uitvoeren van jouw werkzaamheden.

Deze werkzaamheden kun jij wel inschatten. Als een werknemer niet goed functioneert en daardoor meerdere fouten gaat maken zal dit opvallen. Je kunt de persoon ie voor jou werkt en deze fouten blijft maken een goede waarschuwing geven maar waarom ga je er niet dieper op in. Het kan toch ook zo zijn dat deze medewerker niet precies kan vertellen wat er fout gaat omdat hij jou niet wilt kwetsen en de band die hij met jou heeft opgebouwd.  We kunnen jou wel de kans bieden om jou werknemer die mogelijkheid te geven zodat jij dus precies kan weten wat er aan de hand is.  Het MTO speelt hier een cruciale rol in. Je kunt het MTO door ons laten afnemen en wij kunnen dit dus voor jou oplossen. We horen graag van je en hopen dat jij inziet dat een MTO echt het verschil kan maken.

http://carrierepoort.nl
Content-publisher

Een ooglidcorrectie: een ingreep die uw leven kan veranderen

Een ooglidcorrectie kan een oplossing zijn wanneer u last heeft van slecht zicht door hangende oogleden, rimpels of hangende wenkbrauwen. Wilt u iets aan uw oogleden veranderen omdat u er somberder of zelfs ouder uitziet dan u zich wellicht voelt? Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep die uw leven in veel opzichten kan veranderen.

Voor wie is een ooglidcorrectie geschikt?

Krijgt u meer dan eens vragen of u vermoeid bent of boos, terwijl u dit niet bent? Dit kan erg vervelend, en na verloop van tijd zelfs irritant zijn. Door middel van een ooglidcorrectie krijgt u direct een frisse, meer open blik en dit zal de mensen in uw directe omgeving ongetwijfeld direct opvallen. Een ooglidcorrectie hoeft echter niet slechts om cosmetische redenen te worden overwogen. Wanneer u last heeft van slecht zicht na bijvoorbeeld uw werk of bij het lezen, kan een ooglidcorrectie ook een oplossing bieden.

 

De operatie die gepaard gaat met de ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar met indrukwekkende resultaten na afloop. Een behandeling bij Ooglift neemt circa 45 minuten in beslag en wordt uitsluitend uitgevoerd door onze (zeer) ervaren en erkende oogartsen. Wanneer er geen sprake is van na bloedingen mag u direct na de ingreep al naar huis.

Wij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en voeren de behandeling op dagelijkse basis uit. U bent bij ons verzekerd van een optimaal resultaat en hoeft zich geen zorgen te maken over of u in goede handen bent.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u definitief heeft gekozen voor een ooglidcorrectie nodigen wij u eerst uit voor een gesprek en vooronderzoek. Hierin wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de behandelingen die wij bij Ooglift aanbieden. Mocht dit zo zijn, dan ontvangt u van onze behandelend arts meer informatie over de operatie en een indicatie van de te verwachten resultaten na afloop van de ingreep.

De arts zal vragen naar uw medische voorgeschiedenis en huidig medicijngebruik. Het gebruik van bloedverdunners en andere medicijnen die een bloedverdunnende werking hebben moet bijvoorbeeld tijdelijk worden gestopt, dit gebeurt uiteraard alleen in overleg met uw eigen huisarts.

Voor het maken van een afspraak, bij vragen of voor eventuele aanvullende informatie, kunt u Ooglift iedere werkdag van 9.00-17.00 telefonisch bereiken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar uw bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

Op onze website vindt u tevens meer informatie over onze behandelingen en onze behandelend artsen maar bijvoorbeeld ook ervaringen van patiënten.

Content-publisher

BOTOX!

Vaak rust hier in de volksmond nog een klein taboe over. Botox is een natuurlijke spierontspanner en kan je helpen je lekkerder in je vel te voelen. Uiteraard kennen we vooral de celebrities die een botox behandeling zijn ondergaan waarbij het is mis gegaan. Waar het te duidelijk is dat men er graag jonger uit ziet. Maar zeg eens eerlijk, wilt u er niet graag iets jonger uitzien?

Veel vrouwen krijgen op latere leeftijd last van kraaienpootjes. Dit zijn vaak kleine rimpeltjes achter het oog. Door veel blootstelling aan de zon, veroudert je huid aanzienlijk met het gevolg dat rimpeltjes makkelijker ontstaan. Maar ook lachen zorgt ervoor dat de huid steeds op dezelfde manier samentrekt. Door het dubbelvouwen op dezelfde plaats word zelfs met zoiets als een gezonde lach een kraaienpootje veroorzaakt. Sommige personen noemen het daarom ook juist iets wat je niet moet weghalen, omdat het tekens van leven zijn. Een laatste factor die huidveroudering stimuleert, is roken. Dit zorgt ervoor dat rimpels sneller gerealiseerd worden. Echter hoeft het niet perse een van deze redenen te zijn. Voor sommige personen is de kraaienpootjes botox dé oplossing. , dat zij deze liever laten weghalen en hier een behandeling voor ondergaan. Dit kan tegenwoordig voor een scherpe prijs. Waar vroeger botox duurder was en niet voor iedereen was weg gelegd, is dit nu toegankelijk voor iedereen. Voorafgaand aan de ingreep zal een consult plaatsvinden, waarin met een professionele arts over de behandeling gepraat kan worden. Hij kan uw vragen wegnemen en vertellen hoeveel een behandeling voor u zal kosten. Want hoeveel kost botox? Er zijn natuurlijk verschillende prijzen voor botox fillers afhankelijk van de plaats van de injectie. Voor een behandeling tegen kraaienpootjes moet u denken aan 85 euro. Dit is de prijs voor een eenmalige behandeling bij een van de klinieken van Faceland.

http://faceland.nl/
Content-publisher

Wat betekenen deze verschillende slaaphoudingen?

Slapen is heel belangrijk voor de mens. Het is dan ook niet zomaar dat een mens bijna 50% van zijn of haar dag slaapt. We hebben het nodig om de volgende dag weer vit aan ons dag te kunnen beginnen. Mensen nemen allemaal een verschillende houding aan in bed. Waar iemand anders het fijn vind op zijn/haar buik te slapen is dit voor iemand anders weer totaal niet het geval. Er zijn verschillende houdingen die een mens aanneemt tijdens het slapen. Maar wat zijn deze houdingen en wat voor betekenis kunnen er aan deze houdingen gehangen worden.

Toen we nog allemaal sliepen in de baarmoeder sliepen namen we allemaal dezelfde houding aan. Dit wordt ook wel de foetushouding genoemd. Dit is een houding waarbij ons benen omhoog getrokken met de rug licht gebogen met het hoofd naar beneden. Vaak nemen mensen deze houding aan wanneer ze zich kwetsbaar voelen of het gevoel hebben dat ze zich ergens voor moeten beschermen. Vaak nemen mensen ook deze houding aan als ze zich emotioneel ergens over voelt.

Ook zin er mensen die op hun rug slapen. Deze mensen worden vaak gedefinieerd als zelfverzekerde mensen die met volle moed tegen het leven staan. Vaak zijn dit ook mensen die zeker weten wat ze willen en graag knopen doorhakken.

Daarnaast zijn er mensen die op hun buik slapen. Met natuurlijk het hoofd zijwaarts om nog goed adem te kunnen halen. Dit zijn mensen die houden van contact en warmte. Ze houden van een warme omgeving en gezelligheid.

Er zijn een tal van verschillende slaaphoudingen die een mens aanneemt tijdens het slapen. Bepaalde houdingen schijnen beter te zijn dan andere. Vaak wordt je slaaphouding bepaald door je Beste Matras. Een aankoop van de juiste matras is dus essentieel om een goede nachtrust te hebben. Een van de meest verkochte matrassen is de matras 120×200.

https://www.just-dream.nl/
Content-publisher

Het laten opspuiten van je lippen

Veranderingen aan je gezicht aanbrengen met behulp van botox is vandaag de dag niet zo heel bijzonder meer. Er zijn ontzettend veel mensen die er gebruik van maken en zelfs veel BN’ers maken er gebruik van. Het taboe dat er vroeger op heerste is nu eigenlijk wel weg. Er kan een hoop gedaan worden door een cosmetische arts. Op zowel medisch gebied als cosmetisch gebied kan er veel verandert worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en om van je hoofdpijn af te komen zou je ook botox kunnen gebruiken.

Het is ook mogelijk om je lippen op te opvullen. Lippen opspuiten is iets wat veel mensen soms wel overwegen om te doen, maar ze weten niet zo goed of ze het wel willen doen, want ze kennen de uitkomst ervan niet. Het kan echter heel mooi zijn om het net allemaal wat strakker te laten opspuiten. Je kunt het natuurlijk ook overdrijven, maar als je een goede cosmetische arts hebt dan hoef je daar niet bang voor te zijn. Van te voren krijg je een intake om te kijken wat allemaal te behalen valt in je gezicht. Sommige rimpels zul je niet meer weg kunnen werken dus dan kun je nog wel botox gebruiken om het allemaal wat minder zichtbaar te maken.

Het is te allen tijde vaak nog een stuk beter dan wanneer je gebruik maakt van een facelift. Een facelift is iets wat alleen operatief gedaan kan worden. Een liquid facelift is echter ook een optie, hiermee valt eigenlijk net zoveel mee te behalen als met een normale facelift. Het voordeel van een liquid facelift is echter dat er niet in je gezicht gesneden hoeft te worden en je dus niet bang hoeft te zijn dat je littekens overhoudt aan een operatie. Het enige wat een liquid facelift kan geven zijn blauwe plekjes.

http://www.injectableklinieken.nl
Content-publisher

Botox tegen migraine.

Een gezichtsbehandeling laten doen kan tegenwoordig heel makkelijk gedaan worden. Er schijn verschillende manieren waarop je veranderingen aan je gezicht kunt laten doen. Je kunt er voor kiezen om een puur cosmetische ingreep te doen, maar botox tegen migraine is ook heel goed mogelijk. Uit onderzoek is gebleven dat botox een positieve invloed kan hebben op het afnemen van migraine. Het is echter wel afhankelijk van wat voor een hoofdpijn je hebt, want het helpt niet tegen elk soort hoofdpijn. Zo zal het wel tegen spanningshoofdpijn helpen, maar andere vormen van hoofdpijn zullen niet werken met botox.

Migraine en spanningshoofdpijn zijn echter niet hetzelfde en ondanks het feit dat mensen het vaak wel hetzelfde noemen zit er wel degelijk verschil in. Bij migraine krijg je ook nog last van misselijkheid en zijn de klachten bij migraine veel erger. Botox is sinds kort een behandeling die goedgekeurd is tegen migraine. De reden dat spanningshoofdpijn of migraine voor kan komen is door het onnodig aanspannen van spieren in het hoofd. Het gaat hier dan voornamelijk om het gezicht. Een migraine wordt door sommige mensen gevoeld alsof er iemand met een hamer op je hoofd slaat of met een vinger in je oog drukt.

De verschillende delen die wel kunnen tegen worden gegaan met botox zijn plekken zoals de voorhoofd, achterhoofd en in de slapen van het hoofd. In het voorhoofd is vrij eenvoudig, want daar zitten een hoop verschillende spieren die aangespannen kunnen worden en daar kan hoofdpijn door ontstaan. Daarnaast kan er met opstijgende pijn vanuit de nek ook een behandeling migraine worden toegepast. Vanuit de nek kan een botox injectie dan effectief zijn. Een behandeling duurt vaak slechts 20 minuten en doet voor de rest geen pijn. Om dus gemakkelijk je migraine te verminderen is dit toch wel een goede oplossing.

http://www.faceland.nl
Content-publisher

Rimpels

Iedereen heeft er last van of moet er in de loop van de tijd aan geloven. Door de zwaartekracht wordt de huid een stuk minder elastisch en begint deze te verslappen. Het is een natuurlijk proces wat iedereen vroeg of laat overkomt. Gelukkig zijn er genoeg manieren die tegenwoordig goed kunnen werken tegen rimpels.

Crèmes beloven een hoop mooie verhalen. Ze zouden alle rimpels moeten laten verdwijnen en je ziet er direct na het smeren weer als een jaar of 20 uit. Helaas is dit niet helemaal waar. De crème zorgt er vaak voor dat de huid lichtelijk opzwelt. Het effect is echter maximaal 4 uur zichtbaar waardoor men voor een blijvend resultaat dus moet blijven doorsmeren. Daarnaast zijn deze crèmes erg duur en gaan niet heel lang mee, kortom wees geen dief van je eigen portemonnee en gebruik dus geen crèmes.

De chirurgische ingreep is niet zo tijdelijk als crèmes, maar kent wel een gigantisch hoog starttarief. De kosten voor een dergelijke ingreep kunnen tot in de duizenden euro’s oplopen. Bij een chirurgische ingreep wordt overtollige huid en vet weggehaald, waarna de huid weer wordt strakgetrokken. Er kleven ook een flink aantal risico’s aan een dergelijke operatie en dient men minimaal een nacht te blijven ter observatie. De hersteltijd is wat aan de lange kant.

Een veiliger en goedkoper alternatief is een rimpelbehandeling met injectables. Privéklinieken werken vaak met zogenaamde fillers die er voor zorgen dat de huid weer jong en strak er uit gaat zien. Een voorbeeld van zo een filler is Botox. Dit is waarschijnlijk een van de meest bekende cosmetische merken. De stof werkt verslappend op geselecteerde spieren waardoor rimpels worden weggehaald. Het is dus gemakkelijk om een fronsrimpel verwijderen. Een ander middel wat vaak gebruikt word tijdens liquid facelifts is het iets minder bekende hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die al in ons lichaam zit, zij het in lage concentraties. Het heeft als goede eigenschap dat het veel vocht kan vasthouden (tot wel 95% van zijn eigen gewicht). Het is dus makkelijk opvullen met deze stof.

http://injectableklinieken.nl/
Content-publisher

Kosten voor ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep, die wonderen kan verrichten. Het kan namelijk gebeuren dat de huid boven je ogen wat slaper begint te worden waardoor u er sneller moe, somber en of boos uitziet in de spiegel. Daarnaast kunnen hangende oogleden ook klachten zoals hoofdpijn veroorzaken.

Voor een ooglidcorrectie kosten kunnen heel erg verschillen. Er zijn verschillende aanbieders van deze cosmetische ingreep, FACE land is een van de goedkoopste en meest betrouwbare bedrijven binnen de branche. Het is dan ook de bedoeling om een ooglidcorrectie voor iedereen mogelijk te maken, terwijl het nog wel op een veilige en professionele manier gebeurt.

Helaas vergoed de basisverzekering geen ooglidcorrectie, maar gelukkig is het zo dat sommige aanvullende verzekeringen een ooglidcorrectie vergoeden. Omdat een ooglidcorrectie een aantal medische klachten kan oplossen zit het in sommige aanvullende pakketten, er zijn hier echter wel zware criteria aan verbonden.

Na een ooglidcorrectie zal u snel resultaat opmerken, u gaat er jaren jonger uitzien. Om het resultaat goed duidelijk te maken maakt Face land altijd foto’s van voor en na de behandeling. Daarnaast word er natuurlijk uitstekende nazorg verleend.

Een ooglidcorrectie is de perfecte oplossing om er jonger en energieker uit te zien. Prijzen van een ooglidcorrectie bij FACE land beginnen al vanaf slechts 650 euro voor een professionele en veilige behandeling. De prijzen zijn zo laag omdat volgens FACE land iedereen recht heeft op een veilige en goede cosmetische ingreep.

Een ooglidcorrectie kan bij elke vestiging van FACE land worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld tegenwoordig ook in de kliniek voor ooglidcorrectie Barendrecht. U kunt altijd terecht voor een intake gesprek met de chirurg waarbij duidelijk wordt of uw klachten kunnen worden verholpen.

De ooglidcorrectie is dus een kleine cosmetische ingreep met grote gevolgen waarbij je snel en langdurig resultaat boekt voor een lage prijs. Een ideaal concept dus.

http://www.faceland.nl