Category Archives: Banen en opleidingen

Zeven redenen om een ​​vacature te weigeren

werk zoeken

Bent u veel langer op zoek naar een nieuwe plek dan u dacht, dan haasten wij ons om u gerust te stellen: dit is normaal. Volgens experts is de zoektocht naar een baan de afgelopen jaren bijna verdubbeld. De zoekterm wordt beïnvloed door veel factoren:

Uw eisen voor toekomstig werk (of ze overeenkomen met wat werkgevers gemiddeld op de markt aanbieden). Zo weten we dat de gemiddelde salarisverwachting van werkzoekenden op een cv hoger is dan het gemiddelde voorgestelde salaris bij vacatures.
Hoeveel is er in uw regio gevraagd naar uw specialiteit en hoeveel vertegenwoordigers van hetzelfde beroep zijn op zoek naar werk (met andere woorden, wat is het concurrentieniveau voor vacatures). Bekijk deze gegevens voor uw regio en in uw professionele omgeving. Wat je nodig hebt, heet de hh.index.
Komen uw kennis en vaardigheden overeen met de eisen die werkgevers stellen aan kandidaten in uw profiel (misschien is het tijd dat u iets nieuws bedenkt?).
Jouw leeftijd. Dit is helaas de realiteit. Volgens onze enquête vindt 78% van de sollicitanten van 25 tot 34 jaar een baan in minder dan drie maanden, en slechts 15% van hen heeft meer dan zes maanden nodig om een ​​baan te vinden, en 26% van de sollicitanten van 35-44 jaar is op zoek naar een baan voor meer dan zes maanden., van degenen boven de 45 – 40%.
Als uw beroep niet erg populair en schaars is (het zijn nu bijvoorbeeld IT-specialisten, sterke verkoopmanagers, vertegenwoordigers van werkende specialisten) en u bent ouder dan 34 jaar, dan zal de zoektocht waarschijnlijk niet snel zijn.

Maar dit betekent niet dat het uit wanhoop de moeite waard is om in te stemmen met welke optie dan ook. Het is natuurlijk de moeite waard om hier een belangrijke reservering te maken: het is één ding als je op zoek bent naar een nieuwe baan zonder je huidige baan op te zeggen of een geldvoorraad of parttime werk op freelance basis te hebben, en iets heel anders als je afwezig bent van werk en parttime, en de voorraad is opgedroogd.

In de tweede situatie is er geen tijd voor “grillen” – je moet gaan waar je ook wordt uitgenodigd om de leegte in je portemonnee te vullen. De onderstaande tips zijn niet voor dit kritieke geval. Ze zijn voor degenen die, niet voor de eerste keer, op dezelfde hark stappen en niet begrijpen waarom elke nieuwe baan binnen een paar maanden of zelfs weken een verlangen veroorzaakt om te stoppen en een betere optie te vinden, hoewel in eerste instantie de stemming was serieus. Hier zijn enkele typische redenen.

1. Je wordt verleid door de taart in de lucht
U reageerde “voor het geval dat” op deze gewone vacature en kwam uit nieuwsgierigheid naar het interview. Maar plotseling worden er schitterende vooruitzichten voor u onthuld: het bedrijf of de afdeling heeft grootse plannen om “de wereld over te nemen”. Nu is het salaris zo-zo en de functie gewoon, maar letterlijk over een paar maanden, hoogstens in een jaar, zullen beide groeien. U kunt een team rekruteren, er zijn interessantere strategische taken en minder routine. Vanuit dergelijke perspectieven verandert de perceptie van de vacature drastisch: de baan begint veel aantrekkelijker te lijken dan die waar je nu bent.

Denk goed na. Het is geen feit dat de werkgever vals speelt – misschien gelooft hij oprecht in zijn woorden. Maar je hebt geen garanties dat alles volgens zijn scenario verloopt. In ieder geval is het de moeite waard om de werkgever te controleren en, geleid door de regel van zeven handdrukken, iemand te zoeken die je kent die hier werkt en die je zal helpen om de situatie realistisch te bekijken. Misschien is het echt serieus de bedoeling om het bedrijf uit te breiden, de divisie uit te breiden en nieuwe markten te betreden. Of misschien heeft het bedrijf het hier pas de laatste vijf jaar over, maar het is er nog steeds.

Als dit een startup is, dan heeft het echt geluk. Het bedrijf zal goed gaan – degenen die aan de oorsprong hebben gestaan, hebben de kans om topmanagers te worden van een gaaf project. Maar het zal niet werken – u begrijpt het. Er is een statistiek: minder dan 10% van de startups overleeft.

2. U gaat akkoord met een klein salaris
Bovendien is het minder dan alleen de gewenste, maar degene waaraan u gewend bent. En het verschil met wat ze u hier willen bieden, is aanzienlijk. Maar hier zijn interessante taken, een professionele uitdaging, je kunt iets doen waar je dan trots op bent en presenteert als je succes bij het zoeken naar de volgende baan. Deze motivatie is volkomen normaal. Maar op voorwaarde dat u een goed beeld heeft van hoe u een jaar of twee van een ongebruikelijk laag inkomen zult leven. En ook uw gezin is hier klaar voor. En je troost jezelf niet met de valse hoop “nou, plotseling zullen ze opstaan ​​als ze zien wat een geweldige werknemer ik ben”.

Elk heeft zijn eigen vereiste minimum. En als het salaris hem niet bereikt, kan het geleidelijk zelfs de sterkste immateriële motivatie doden. En over de groeivooruitzichten, als het salaris niet sterk bij je past, is het beter om “aan de wal” te onderhandelen. Misschien is er geen kans op promotie en hoop je op niets.

3. U kocht dubieuze beloften
Ja, het salaris is belachelijk, maar de premies (bonussen) beloven hoog. En je bent een goede werker, je bent niet gewend om “je broek uit te zitten” – je zult zeker KPI behalen. Ja, en bij het interview verzekeren ze dat ze niet transcendentaal zijn – ze kunnen alles aan en de meest bekwame verdienen meer dan 100 duizend.

Het is gemakkelijk om kritisch na te denken als je wordt verleid door hoge inkomens. En toch moet u uzelf eraan herinneren: wat u ook mondeling wordt beloofd, bonussen zijn nooit gegarandeerd. De werkgever heeft alleen recht, maar is niet verplicht om ze te betalen. Het is slechts in zeer zeldzame gevallen mogelijk om hun betaling via de rechtbank te verkrijgen.

Als de hoogte van het salaris over het algemeen onvergelijkbaar is met het bedrag van de bonus die je wordt beloofd (bijvoorbeeld 25.000 en 100.000), dan is het beter om meteen op je hoede te zijn – dit is zeer achterdochtig.

4. Werk maakt je kansen kapot
Je wilde een rustige plek vinden om de meeste energie en tijd aan je studie te besteden of je eigen project starten naast werk, waar je al lang van droomde, maar vond een baan met een hoge verantwoordelijkheid en een zware werkdruk. Ja, het salaris is hier niet slecht, het lijkt dom om te weigeren. Maar hoogstwaarschijnlijk zult u constant moeten blijven hangen en zult u de rest van uw levensplannen moeten vergeten. Nogmaals, de verlangens die in de verre doos worden geduwd, zullen snel voelbaar worden door depressie en een nieuwe poging om een ​​geschiktere baan te vinden.

5. Dezelfde gehate baan wacht op je
Je bent weggelopen uit je oude baan omdat je het zat bent om tot diep in de nacht op te blijven, zonder normale weekenden en vakanties te leven. Maar het lijkt erop dat het hier precies hetzelfde zal zijn. Dit is de weg naar een snelle burn-out. U moet de redenen voor de vicieuze cirkel begrijpen: rijdt u zichzelf elke keer naar zo’n baan of is dit de norm in uw professionele omgeving? Bij de tweede optie moet u misschien overwegen om van beroep te veranderen? Als je zelf al lang hebt begrepen dat je een hekel hebt aan je baan, zul je hier in elk, zelfs het beste, gezelschap onder lijden. Het is inderdaad tijd om serieus te overwegen om van richting te veranderen.

6. De klus is te gemakkelijk voor je
Voor degenen die een keuze hebben en duidelijke carrièredoelen hebben, moet met deze factor rekening worden gehouden. Ja, u kunt het werk doen. Maar je zult met jaloezie kijken naar degenen die zich bezighouden met serieuzere taken en met succes de carrièreladder beklimmen, zonder tijd te besteden. Als u nu moet instemmen met het verlagen van uw lat, moet u in ieder geval de groeimogelijkheden van dit bedrijf overwegen.

7. U en het bedrijf passen niet bij elkaar
Je bent verplicht om je te houden aan een strikte dresscode die je haat en je niet te gedragen zoals je gewend bent. U zult een product moeten verkopen of promoten waar u niet in gelooft. Je hebt al kennis gemaakt met de bedrijfscultuur en je wijst het af.

Voor sommigen zijn dit allemaal kleinigheden, als er maar een vaste baan is met een goed salaris, maar voor iemand – zeer grote nadelen die lange tijd niet kunnen worden getolereerd. In het tweede geval is het een signaal om je terug te trekken.

Het afwegen van de voor- en nadelen kan lastig zijn. Welnu, als het u al duidelijk is dat de opgedoken optie niet bij u past, word dan niet te oud. Ergens is er precies wat je nodig hebt.

https://www.vindazo.be

Debiteurenadministratie

Debiteurenadministratie

Zoek je een job waar je het verschil kan maken, zowel intern als extern bij de klant? Waar je mee aan de basis ligt van de groei van deze onderneming? Een onderneming waar je als werknemer als grootste kapitaal aanzien wordt? Indien een positief antwoord op bovenstaande vragen van toepassing is, lees dan vooral verder!

Jouw verantwoordelijkheden

Het bedrijf is op zoek naar een finance consultant (accounting/controlling) om volgende taken met ambitie te vervullen:

 • Rapporteringen en afsluitingen verzorgen
 • Business- en financiële analyses
 • Forecasting en budgettering
 • KPI’s, KBI’s uitwerken en opvolgen
 • Operationele ondersteuning bieden op het finance departement van nationale en internationale ondernemingen
 • Optimaliseren van processen
 • Consolideren van aangeleverde cijfers

Wie zoeken we?

 • Een gedreven en ambitieuze persoon met minimum een bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) in een financiële richting
 • Je hebt enkele jaren ervaring binnen een financieel departement
 • Financiële processen en een ERP systeem zijn je niet onbekend
 • Analytisch en resultaat gedreven
 • Ervaring binnen een BIG4 of een consultancy bedrijf is een plus
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team functioneren
 • Kennis van meerdere talen waaronder NL en EN; FR is een plus

Wat bieden we?

 • Een afwisselende en uitdagende job in een doorgaans veranderende marktomgeving
 • Een zeer aantrekkelijk salarispakket, inclusief firmawagen, nettovergoedingen en andere extralegale voordelen
 • De kans om je verder te ontwikkelen door opleiding maar ook door ‘training on the job’
 • Een opportuniteit om verschillende bedrijven, bedrijfsprocessen en bedrijfssystemen te leren kennen
 • Een heel erg grote flexibiliteit op verschillende vlakken
https://www.vindazo.be/vacatures/debiteurenadministratie.html

Wanneer en hoe u een salaris onderhandelt met een werkgever

Ongeacht hoe opwindend een kans is, salaris is de belangrijkste factor bij het accepteren of afwijzen van een baanaanbieding. Een eerlijke vergoeding voor uw vaardigheden en ervaring heeft rechtstreeks invloed op de arbeidsvreugde. Het is dus erg belangrijk om de nuances te begrijpen van wanneer en hoe een salaris overeen te komen – tijdens een sollicitatiegesprek of na ontvangst van een vacature.

De kwestie van het salaris tijdens het sollicitatiegesprek baart velen (zowel de sollicitant als de werkgever) zorgen en het is belangrijk om te weten wanneer en hoe over een salaris te onderhandelen.

Er is immers een dunne lijn tussen succes en mislukking: als je bijvoorbeeld te vroeg probeert om over salaris te praten, kan dat erop duiden dat je meer geïnteresseerd bent in salaris dan in werk. Of, als u uw gewenste looncijfer opsomt zonder goed onderzoek te doen, kunt u geld op tafel laten liggen of een prijs in rekening brengen zonder enige tegenprestatie.

Dus hoe praat je over geld met een potentiële werkgever? Vraag een fatsoenlijke wervingsprofessional hoe je salaris kunt bespreken tijdens je sollicitatiegesprek en hij zal je dit vertellen: als het onderwerp compensatie ter sprake komt, moet je diplomatiek en voorbereid zijn. Hier zijn enkele algemene do’s en don’ts:

Doe je onderzoek. Het is goed om te begrijpen wat een eerlijk startsalaris is voor de functie en het bedrijf dat u overweegt.

Neem de tijd om over geld te praten. De juiste timing is van cruciaal belang bij het onderhandelen.

Denk verder dan uw salaris. Er kan bijvoorbeeld meer betaalde vrije tijd worden aangeboden als er geen hoger salaris is.

Geef geen vrijwillig looncijfer of -bereik op. Schroom niet om te antwoorden als daarom wordt gevraagd, maar het is over het algemeen het beste om te proberen de werkgever het bedrag eerst te laten geven.

Wees eerlijk. Een misleidende aanvrager is een afgewezen aanvrager.

Heb niet het gevoel dat u het eerste aanbod moet accepteren. Zelfs op een uitdagende arbeidsmarkt is te goeder trouw onderhandelen altijd acceptabel. Vraag wat je wilt.

Klaar om de kleine dingen aan te pakken? Hieronder vindt u meer gedetailleerde tips over wanneer en hoe u tijdens uw sollicitatiegesprek over salarissen kunt onderhandelen.

1) Je hebt tijd en tact nodig

Salaris vermelden in de begeleidende brief of tijdens de eerste beoordeling via de telefoon – nee, nee. Praat er ook niet over tijdens je eerste gesprek. Gebruik in plaats daarvan deze kansen om aan te tonen dat u geschikt bent voor de functie en laat de werkgever u beter leren kennen.

Voor het tweede interview is het meestal oké om compensatie te vragen, maar tact is de sleutel. Geef uiting aan uw interesse in de baan en de sterke punten die u eraan zou kunnen toevoegen voordat u om een ​​salaris vraagt. Zorg ervoor dat de werkgever erop kan vertrouwen dat u bereid bent meer te betalen dan alleen uw salaris. Als ze eerst geld inzamelen, specificeer dan het bereik dat ruimte laat voor onderhandeling. Het aantonen van flexibiliteit is de sleutel tot het onderhandelen over een vergoedingspakket dat zowel voor u als voor de werkgever aanvaardbaar is. Zorg ervoor dat u de functievereisten volledig begrijpt voordat u vragen over uw voorkeurssalaris beantwoordt.

2) Houd uw kaarten dichtbij genoeg

Het is over het algemeen het beste om de werkgever eerst om een ​​nummer te vragen. Het kennen van hun startpunt kan u een voorsprong geven bij het onderhandelen over salarissen. Maar soms kan je niet anders dan eerst beginnen. De online formulieren van sommige bedrijven vragen om het salaris dat je nodig hebt, meestal om de verwachtingen van de kandidaten in lijn te houden met het budget van de organisatie. Stel in dat geval een bereik voor (niet een exact getal) dat voor u acceptabel is. Dezelfde regel als deze zich voordoet tijdens uw eerste interview: specificeer een salarisbereik, of glimlach, stel de vraag uit en draai deze om: “Ik zou in dit vroege stadium van het proces niet in detail over geld ingaan. Ik zou graag eerst meer willen weten over de baan en het bedrijf. Maar mag ik vragen welk salarisbereik u overweegt voor deze functie? “

3) Zorg dat de cijfers goed zijn

Maak in het begin van het proces, zelfs vóór de telefonische fase, uw huiswerk en ontdek de laatste salarisbereiken in uw stad door de titel van de baan waarnaar u solliciteert op te sommen.

4) Probeer te onderhandelen

Heb je een baan aangeboden gekregen, maar voldoet het salaris niet aan je verwachtingen? Het is volkomen acceptabel, zelfs in een onstabiele economie, om aanvullende compensatie te vragen.

5) Zorg voor een overtuigende case

Bij alle onderhandelingen moet u uw standpunt verdedigen. Praat specifiek over uw vaardigheden, ervaring en eerdere successen, vooral degene die een tastbare impact hebben gehad op de bedrijfsresultaten.

6) bluf nooit

Misleid nooit een potentiële werkgever over uw huidige salaris en bedenk nooit andere vacatures om meer geld te verdienen. De waarheid zal vroeg of laat aan het licht komen. Benadruk in plaats daarvan de waarde die u voor de organisatie kunt brengen door tijdens het sollicitatiegesprek de salarissen te bespreken en wees eerlijk over uw situatie.

7) Denk niet alleen aan inkomen.

Zorg ervoor dat u het volledige compensatiepakket evalueert. Een interessante baan met een lager startsalaris kan een genereus pakket voordelen of mogelijkheden hebben om te studeren en mee te groeien met het bedrijf. U wilt het hele plaatje volledig begrijpen, inclusief ziektekostenverzekering, pensioenregelingen en vakantiedagen. Werkgevers die worden beperkt door een kleiner aanwervingsbudget, kunnen de voordelen van het sluiten van de deal zelfs verzachten.

8) Ontvang schriftelijk een offerte.

Gefeliciteerd, je hebt een vacature en je gewenste salaris ontvangen! Vraag er nu schriftelijk om. Verlaat nooit uw huidige functie zonder de compensatie, positie en verantwoordelijkheden en andere details te documenteren.

Over salaris kunnen praten tijdens een sollicitatiegesprek is als dansen. Je wilt niet te vroeg beginnen en je wilt niemand op de hielen lopen. Door uzelf voor te bereiden op salarisanalyse en uw sterkste punten te begrijpen, kunt u uw beste resultaten behalen.

temp agency

https://www.globalrecruitment.info/

Tekenaar

Onze klant

Onze partner is actief in industriebouw en is gevestigd in West-Vlaanderen.

Binnen het bedrijf ligt de focus op het behouden van openheid en respect op de werkvloer, zodat alle collega’s in harmonie met elkaar kunnen opschieten.

Na het werk worden regelmatig activiteiten gepland om de verbinding tussen medewerkers alleen maar te versterken.

Functie-inhoud

Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor:

 • Maak het implementatieplan op in Tekla Structures.
 • U kunt modellen in Tekla maken op basis van het ontwerpplan en de bijbehorende instructies.
 • Eventuele wijzigingen in het implementatieplan kunt u eenvoudig meenemen in het nieuwe plan.

Het profiel

De tekenaar heeft de volgende kenmerken:

 • Master- of bachelordiploma in architectuurgerelateerde vakgebieden, of je staat gelijk aan ervaring.
 • Het is het beste als u eerdere ervaring als tekenaar heeft.
 • Je kunt goed samenwerken in een team en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Het is voor u geen probleem om u vloeiend uit te drukken in het Frans.
 • Je kunt Tekla perfect aan, dus je moet ervaring hebben met het programma.

Denk je dat je niet geschikt bent voor dit profiel? Stel het niet direct uit, maar neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat bij jou past.

Het aanbod

Wat verwacht u als tekenaar:

 • Aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen.
 • Je krijgt de kans om je binnen dit bedrijf te ontwikkelen en te groeien.
 • Een fulltime functie met een vaste baan.

https://www.vindazo.be/vacatures/stabicad-tekenaar.html

HR Medewerker

administratief medewerker

Introductie

Wij zijn het Brussels Fire and Emergency Medical Rescue Center. Bij brand grijpen we in en coördineren we de medische noodhulp in de regio Brussel en omstreken. We hebben ook veel civiele veiligheidstaken uitgevoerd: zoek- en reddingspersoneel of dieren, redding en hulp bij overstromingen, stormen of chemische vervuiling, vernietiging van insectennesten, enz.

Voorbereiding en preventie zijn twee andere belangrijke onderdelen van onze activiteiten. We zorgen ervoor dat aan de veiligheidsnormen voor gebouwen of brand- of explosiegevaar bij verschillende incidenten wordt voldaan.

Onze dienst is een openbare voorziening van categorie A en is afhankelijk van de regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het is samengesteld uit een administratief en technisch ondersteuningsteam dat bestaat uit meer dan 1.100 professionele brandweerlieden en bijna 250 medewerkers. Met het oog op de toekomst is ons doel om de efficiëntie te verbeteren om ieders veiligheid te garanderen!

Jouw verantwoordelijkheden

Als personeelsmedewerker moet u actief deelnemen aan het evaluatieproces van DBDMH-personeel onder leiding van de directeur personeelsbeheer. U kunt ook functiebeschrijvingen opstellen, de opleidingsbehoeften van werknemers evalueren en opleidingsverzoeken verwerken. Ten slotte word je betrokken bij het wervings- en rekruteringsproces.

Uw taken:

 • Deelnemen aan de ontwikkeling van het evaluatiesysteem;
 • Deelnemen aan het bepalen van de opleidingsvereisten voor personeel met betrekking tot de organisatie;
 • Opvolging van opleidingsvereisten: contact opnemen met opleidingsinstellingen, personeel werven, toelatingsmethoden introduceren bij toelatingsfunctionarissen, het bestaan ​​van geregistreerde werknemers controleren en aanwezigheidscertificaten classificeren;
 • Verantwoordelijk voor het beheer van personeelsevaluatieprocedures in overeenstemming met vastgestelde regels en deadlines om het werk van het personeel te evalueren op basis van hun functies;
 • Onder de beste omstandigheden interviews voorbereiden en afnemen;
 • Zorg ervoor dat het rekruteringsproces wordt opgevolgd;
 • Vacatures aankondigen;
 • Sorteer en selecteer cv’s;
 • Roep kandidaten bijeen
 • Deelnemen aan het selectiegesprek van aspirant-medewerkers;
 • Opstellen document contract;
 • Verwelkom nieuwe medewerkers.
 • Coördinatie van personeelsinformatie (opleidingsvereisten, evaluatie, aanwervingsvereisten, enz.);
 • Beheer personeelsgegevens en personeelsdossiers;
 • Bestudeer de wetgeving en ontwikkel passende procedures.

Jouw profiel

 • Je hebt een bachelordiploma en minimaal 3 jaar ervaring in human resources taakbeheer.
 • Je bent sterk op managementniveau.
 • Je bent een teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent ondernemend.
 • U moet voorzichtig, punctueel en betrouwbaar zijn.
 • De echte bonus? Ik spreek heel goed Frans!

Ons aanbod

 • We bieden een contract van onbepaalde duur aan met een salaris dat overeenstemt met het B1-niveau van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
 • Voor de onervaren komt dit neer op 28.667 euro.
 • Je krijgt een abonnement van de MIVB en een abonnement van NMBS van DBDMH.
 • We bieden je ook een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques ter waarde van 8 euro.
 • Naast de bekende feestdagen heb je jaarlijks 35 vakantiedagen.
 • Tot slot zorgen we voor flexibele werktijden zodat je je privéleven gemakkelijk kunt combineren met werk.
 • Kan op afstand werken.

https://www.administratieve-medewerker.be/

Chauffeur C gezocht!

Chauffeur C gezocht!

ZAANDAM 40 uur,
5 dagen per week
Basisonderwijs
13,00 per uur

Soms ben je toe aan verandering overmits je al jaren ergens werkzaam bent, past je werk niet meer bij je privésituatie of ben je bijvoorbeeld gaan woon in een nieuwe regio. Dan kan het een aansporing zijn om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe baan die mooi aansluit bij je wensen. Ik help je gaarne bij de zoektocht naar deze nieuwe aansporing.

Ben jij die c chauffeur die toe is aan een nieuwe aansporing?

Kom dan een keer via bij mij op kantoor om de mogelijkheden te bespreken! Ik ga gaarne met je ingesprek om te loeren wat ik voor je loopbaan kan betekenen.

Wat krijg jij van ons?

8 % vakantiebijslag, 25 vakantiedagen ;
ruimte tot pensioenopbouw vanaf dag 1 ;
7 uur bijscholing per jaar mits je via spoed team aan de slag gaat ;
een detacheringsovereenkomst voor 7 maanden ;
mogelijkheden om overigens te bloeien tot ce chauffeur.

Wie ben jij?

Je bent in bezit van een rijbewijs c ( e ) met code 95 ; je bent in bezit van een geldige bestuurderskaart ; je bent klantgericht en denkt mee met de afnemer ; ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature en ben je nou opzoek naar een nieuwe aanmaning in de wegtransport? kom dan een keer ter bij mij op werkplek in zaandam. Wil je dat ik contact met je opneem?

Uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-in-de-regio.html

Technisch Schrijver / Tekenaar

Technisch Tekenaar

Over Jou

Als kind tekende je al indrukwekkende gebouwen. en nog steeds ben je met je ( virtuele ) potlood vergroeid. maar nee, geen fantasiegebouwen meer voor jou. als technisch tekenaar wordt ontwerpen realiteit! Kijk, daar boodschap je voor ; solliciteer vandaag.

Jouw verantwoordelijkheden

Jij begrijpt als geen ander hoe complex een bouwproject kan zijn. Een bouwmeester werkt een ontwerp niet eeuwig tot in de technische puntjes uit, maar een aannemer moet op onderstel van het ontwerp wél precisiewerk verrichten. Hoe breng je het creatieve en het technische proces bijeen? als Technisch Tekenaar  ben jij de schakel die de winkelketen verbindt. Je bent in zekere zin zelfs hun technische tolk.

Wat je zoal doet? je verzamelt technische gegevens, vervolledigt constructies en denkt waar nodig mee over een ontwerp. hier komt behoorlijk wat analytisch inzicht bij kijken. en oog voor detail, want zelfs de minste fout kan een fundering autoriseren wankelen. gelukkig zie jij geen centimeter over het schoolhoofd : door jouw tekeningen is elk project kristalhelder!

Jouw profiel

Als Technisch Tekenaar kun je meer dan getekend alleen. Dat betekent dat je in elk geval ervaring hebt met 3d-software, zoals autocad en solidworks.

Ook heb je:

Een technisch certificaat, bij voorliefde positie bouwkunde of civiele techniek oog voor bijzonderheid, een nauwkeurige werkhouding en een sterk analytisch bezit veel verantwoordelijkheidsgevoel – jij neemt elke taak serieus, hoe klein ook goede luistervaardigheden – zodat je nauwkeurig begrijpt wat er moet gebeuren geen moeite met zelfstandig werken, plannen en concentreren ons aanbod je zet je in voor gevarixeberde opdrachtgevers, maar je fundament is evenwichtig : als technisch tekenaar treed je bij ons in dienst. Dit betekent dat je ervaring opdoet bij allerhande bedrijven mét de zelfverzekerdheid van een contract. Dat gelijkenis biedt je bij andere:

Een prima maandsalaris ( uiteraard ) en kans op diverse bonussen opleidingsmogelijkheden op maat – die volmaakt aansluiten op jouw begeren een vaste brunel-consultant die je persoonlijk begeleidt bij ieder plan een gunstige pensioenregeling en korting ( collectiviteits ) verzekeringen leuke extra’s als kennisevents, netwerkborrels en interactives via brunel engineering

https://www.vindazo.nl/keywords/technisch-schrijver.html