Category Archives: Banen en opleidingen

Debiteurenadministratie

Debiteurenadministratie

Zoek je een job waar je het verschil kan maken, zowel intern als extern bij de klant? Waar je mee aan de basis ligt van de groei van deze onderneming? Een onderneming waar je als werknemer als grootste kapitaal aanzien wordt? Indien een positief antwoord op bovenstaande vragen van toepassing is, lees dan vooral verder!

Jouw verantwoordelijkheden

Het bedrijf is op zoek naar een finance consultant (accounting/controlling) om volgende taken met ambitie te vervullen:

 • Rapporteringen en afsluitingen verzorgen
 • Business- en financiële analyses
 • Forecasting en budgettering
 • KPI’s, KBI’s uitwerken en opvolgen
 • Operationele ondersteuning bieden op het finance departement van nationale en internationale ondernemingen
 • Optimaliseren van processen
 • Consolideren van aangeleverde cijfers

Wie zoeken we?

 • Een gedreven en ambitieuze persoon met minimum een bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) in een financiële richting
 • Je hebt enkele jaren ervaring binnen een financieel departement
 • Financiële processen en een ERP systeem zijn je niet onbekend
 • Analytisch en resultaat gedreven
 • Ervaring binnen een BIG4 of een consultancy bedrijf is een plus
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team functioneren
 • Kennis van meerdere talen waaronder NL en EN; FR is een plus

Wat bieden we?

 • Een afwisselende en uitdagende job in een doorgaans veranderende marktomgeving
 • Een zeer aantrekkelijk salarispakket, inclusief firmawagen, nettovergoedingen en andere extralegale voordelen
 • De kans om je verder te ontwikkelen door opleiding maar ook door ‘training on the job’
 • Een opportuniteit om verschillende bedrijven, bedrijfsprocessen en bedrijfssystemen te leren kennen
 • Een heel erg grote flexibiliteit op verschillende vlakken
https://www.vindazo.be/vacatures/debiteurenadministratie.html

Wanneer en hoe u een salaris onderhandelt met een werkgever

Ongeacht hoe opwindend een kans is, salaris is de belangrijkste factor bij het accepteren of afwijzen van een baanaanbieding. Een eerlijke vergoeding voor uw vaardigheden en ervaring heeft rechtstreeks invloed op de arbeidsvreugde. Het is dus erg belangrijk om de nuances te begrijpen van wanneer en hoe een salaris overeen te komen – tijdens een sollicitatiegesprek of na ontvangst van een vacature.

De kwestie van het salaris tijdens het sollicitatiegesprek baart velen (zowel de sollicitant als de werkgever) zorgen en het is belangrijk om te weten wanneer en hoe over een salaris te onderhandelen.

Er is immers een dunne lijn tussen succes en mislukking: als je bijvoorbeeld te vroeg probeert om over salaris te praten, kan dat erop duiden dat je meer geïnteresseerd bent in salaris dan in werk. Of, als u uw gewenste looncijfer opsomt zonder goed onderzoek te doen, kunt u geld op tafel laten liggen of een prijs in rekening brengen zonder enige tegenprestatie.

Dus hoe praat je over geld met een potentiële werkgever? Vraag een fatsoenlijke wervingsprofessional hoe je salaris kunt bespreken tijdens je sollicitatiegesprek en hij zal je dit vertellen: als het onderwerp compensatie ter sprake komt, moet je diplomatiek en voorbereid zijn. Hier zijn enkele algemene do’s en don’ts:

Doe je onderzoek. Het is goed om te begrijpen wat een eerlijk startsalaris is voor de functie en het bedrijf dat u overweegt.

Neem de tijd om over geld te praten. De juiste timing is van cruciaal belang bij het onderhandelen.

Denk verder dan uw salaris. Er kan bijvoorbeeld meer betaalde vrije tijd worden aangeboden als er geen hoger salaris is.

Geef geen vrijwillig looncijfer of -bereik op. Schroom niet om te antwoorden als daarom wordt gevraagd, maar het is over het algemeen het beste om te proberen de werkgever het bedrag eerst te laten geven.

Wees eerlijk. Een misleidende aanvrager is een afgewezen aanvrager.

Heb niet het gevoel dat u het eerste aanbod moet accepteren. Zelfs op een uitdagende arbeidsmarkt is te goeder trouw onderhandelen altijd acceptabel. Vraag wat je wilt.

Klaar om de kleine dingen aan te pakken? Hieronder vindt u meer gedetailleerde tips over wanneer en hoe u tijdens uw sollicitatiegesprek over salarissen kunt onderhandelen.

1) Je hebt tijd en tact nodig

Salaris vermelden in de begeleidende brief of tijdens de eerste beoordeling via de telefoon – nee, nee. Praat er ook niet over tijdens je eerste gesprek. Gebruik in plaats daarvan deze kansen om aan te tonen dat u geschikt bent voor de functie en laat de werkgever u beter leren kennen.

Voor het tweede interview is het meestal oké om compensatie te vragen, maar tact is de sleutel. Geef uiting aan uw interesse in de baan en de sterke punten die u eraan zou kunnen toevoegen voordat u om een ​​salaris vraagt. Zorg ervoor dat de werkgever erop kan vertrouwen dat u bereid bent meer te betalen dan alleen uw salaris. Als ze eerst geld inzamelen, specificeer dan het bereik dat ruimte laat voor onderhandeling. Het aantonen van flexibiliteit is de sleutel tot het onderhandelen over een vergoedingspakket dat zowel voor u als voor de werkgever aanvaardbaar is. Zorg ervoor dat u de functievereisten volledig begrijpt voordat u vragen over uw voorkeurssalaris beantwoordt.

2) Houd uw kaarten dichtbij genoeg

Het is over het algemeen het beste om de werkgever eerst om een ​​nummer te vragen. Het kennen van hun startpunt kan u een voorsprong geven bij het onderhandelen over salarissen. Maar soms kan je niet anders dan eerst beginnen. De online formulieren van sommige bedrijven vragen om het salaris dat je nodig hebt, meestal om de verwachtingen van de kandidaten in lijn te houden met het budget van de organisatie. Stel in dat geval een bereik voor (niet een exact getal) dat voor u acceptabel is. Dezelfde regel als deze zich voordoet tijdens uw eerste interview: specificeer een salarisbereik, of glimlach, stel de vraag uit en draai deze om: “Ik zou in dit vroege stadium van het proces niet in detail over geld ingaan. Ik zou graag eerst meer willen weten over de baan en het bedrijf. Maar mag ik vragen welk salarisbereik u overweegt voor deze functie? “

3) Zorg dat de cijfers goed zijn

Maak in het begin van het proces, zelfs vóór de telefonische fase, uw huiswerk en ontdek de laatste salarisbereiken in uw stad door de titel van de baan waarnaar u solliciteert op te sommen.

4) Probeer te onderhandelen

Heb je een baan aangeboden gekregen, maar voldoet het salaris niet aan je verwachtingen? Het is volkomen acceptabel, zelfs in een onstabiele economie, om aanvullende compensatie te vragen.

5) Zorg voor een overtuigende case

Bij alle onderhandelingen moet u uw standpunt verdedigen. Praat specifiek over uw vaardigheden, ervaring en eerdere successen, vooral degene die een tastbare impact hebben gehad op de bedrijfsresultaten.

6) bluf nooit

Misleid nooit een potentiële werkgever over uw huidige salaris en bedenk nooit andere vacatures om meer geld te verdienen. De waarheid zal vroeg of laat aan het licht komen. Benadruk in plaats daarvan de waarde die u voor de organisatie kunt brengen door tijdens het sollicitatiegesprek de salarissen te bespreken en wees eerlijk over uw situatie.

7) Denk niet alleen aan inkomen.

Zorg ervoor dat u het volledige compensatiepakket evalueert. Een interessante baan met een lager startsalaris kan een genereus pakket voordelen of mogelijkheden hebben om te studeren en mee te groeien met het bedrijf. U wilt het hele plaatje volledig begrijpen, inclusief ziektekostenverzekering, pensioenregelingen en vakantiedagen. Werkgevers die worden beperkt door een kleiner aanwervingsbudget, kunnen de voordelen van het sluiten van de deal zelfs verzachten.

8) Ontvang schriftelijk een offerte.

Gefeliciteerd, je hebt een vacature en je gewenste salaris ontvangen! Vraag er nu schriftelijk om. Verlaat nooit uw huidige functie zonder de compensatie, positie en verantwoordelijkheden en andere details te documenteren.

Over salaris kunnen praten tijdens een sollicitatiegesprek is als dansen. Je wilt niet te vroeg beginnen en je wilt niemand op de hielen lopen. Door uzelf voor te bereiden op salarisanalyse en uw sterkste punten te begrijpen, kunt u uw beste resultaten behalen.

temp agency

https://www.globalrecruitment.info/

Tekenaar

Onze klant

Onze partner is actief in industriebouw en is gevestigd in West-Vlaanderen.

Binnen het bedrijf ligt de focus op het behouden van openheid en respect op de werkvloer, zodat alle collega’s in harmonie met elkaar kunnen opschieten.

Na het werk worden regelmatig activiteiten gepland om de verbinding tussen medewerkers alleen maar te versterken.

Functie-inhoud

Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor:

 • Maak het implementatieplan op in Tekla Structures.
 • U kunt modellen in Tekla maken op basis van het ontwerpplan en de bijbehorende instructies.
 • Eventuele wijzigingen in het implementatieplan kunt u eenvoudig meenemen in het nieuwe plan.

Het profiel

De tekenaar heeft de volgende kenmerken:

 • Master- of bachelordiploma in architectuurgerelateerde vakgebieden, of je staat gelijk aan ervaring.
 • Het is het beste als u eerdere ervaring als tekenaar heeft.
 • Je kunt goed samenwerken in een team en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Het is voor u geen probleem om u vloeiend uit te drukken in het Frans.
 • Je kunt Tekla perfect aan, dus je moet ervaring hebben met het programma.

Denk je dat je niet geschikt bent voor dit profiel? Stel het niet direct uit, maar neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat bij jou past.

Het aanbod

Wat verwacht u als tekenaar:

 • Aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen.
 • Je krijgt de kans om je binnen dit bedrijf te ontwikkelen en te groeien.
 • Een fulltime functie met een vaste baan.

https://www.vindazo.be/vacatures/stabicad-tekenaar.html

HR Medewerker

administratief medewerker

Introductie

Wij zijn het Brussels Fire and Emergency Medical Rescue Center. Bij brand grijpen we in en coördineren we de medische noodhulp in de regio Brussel en omstreken. We hebben ook veel civiele veiligheidstaken uitgevoerd: zoek- en reddingspersoneel of dieren, redding en hulp bij overstromingen, stormen of chemische vervuiling, vernietiging van insectennesten, enz.

Voorbereiding en preventie zijn twee andere belangrijke onderdelen van onze activiteiten. We zorgen ervoor dat aan de veiligheidsnormen voor gebouwen of brand- of explosiegevaar bij verschillende incidenten wordt voldaan.

Onze dienst is een openbare voorziening van categorie A en is afhankelijk van de regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het is samengesteld uit een administratief en technisch ondersteuningsteam dat bestaat uit meer dan 1.100 professionele brandweerlieden en bijna 250 medewerkers. Met het oog op de toekomst is ons doel om de efficiëntie te verbeteren om ieders veiligheid te garanderen!

Jouw verantwoordelijkheden

Als personeelsmedewerker moet u actief deelnemen aan het evaluatieproces van DBDMH-personeel onder leiding van de directeur personeelsbeheer. U kunt ook functiebeschrijvingen opstellen, de opleidingsbehoeften van werknemers evalueren en opleidingsverzoeken verwerken. Ten slotte word je betrokken bij het wervings- en rekruteringsproces.

Uw taken:

 • Deelnemen aan de ontwikkeling van het evaluatiesysteem;
 • Deelnemen aan het bepalen van de opleidingsvereisten voor personeel met betrekking tot de organisatie;
 • Opvolging van opleidingsvereisten: contact opnemen met opleidingsinstellingen, personeel werven, toelatingsmethoden introduceren bij toelatingsfunctionarissen, het bestaan ​​van geregistreerde werknemers controleren en aanwezigheidscertificaten classificeren;
 • Verantwoordelijk voor het beheer van personeelsevaluatieprocedures in overeenstemming met vastgestelde regels en deadlines om het werk van het personeel te evalueren op basis van hun functies;
 • Onder de beste omstandigheden interviews voorbereiden en afnemen;
 • Zorg ervoor dat het rekruteringsproces wordt opgevolgd;
 • Vacatures aankondigen;
 • Sorteer en selecteer cv’s;
 • Roep kandidaten bijeen
 • Deelnemen aan het selectiegesprek van aspirant-medewerkers;
 • Opstellen document contract;
 • Verwelkom nieuwe medewerkers.
 • Coördinatie van personeelsinformatie (opleidingsvereisten, evaluatie, aanwervingsvereisten, enz.);
 • Beheer personeelsgegevens en personeelsdossiers;
 • Bestudeer de wetgeving en ontwikkel passende procedures.

Jouw profiel

 • Je hebt een bachelordiploma en minimaal 3 jaar ervaring in human resources taakbeheer.
 • Je bent sterk op managementniveau.
 • Je bent een teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent ondernemend.
 • U moet voorzichtig, punctueel en betrouwbaar zijn.
 • De echte bonus? Ik spreek heel goed Frans!

Ons aanbod

 • We bieden een contract van onbepaalde duur aan met een salaris dat overeenstemt met het B1-niveau van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
 • Voor de onervaren komt dit neer op 28.667 euro.
 • Je krijgt een abonnement van de MIVB en een abonnement van NMBS van DBDMH.
 • We bieden je ook een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques ter waarde van 8 euro.
 • Naast de bekende feestdagen heb je jaarlijks 35 vakantiedagen.
 • Tot slot zorgen we voor flexibele werktijden zodat je je privéleven gemakkelijk kunt combineren met werk.
 • Kan op afstand werken.

https://www.administratieve-medewerker.be/

Chauffeur C gezocht!

Chauffeur C gezocht!

ZAANDAM 40 uur,
5 dagen per week
Basisonderwijs
13,00 per uur

Soms ben je toe aan verandering overmits je al jaren ergens werkzaam bent, past je werk niet meer bij je privésituatie of ben je bijvoorbeeld gaan woon in een nieuwe regio. Dan kan het een aansporing zijn om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe baan die mooi aansluit bij je wensen. Ik help je gaarne bij de zoektocht naar deze nieuwe aansporing.

Ben jij die c chauffeur die toe is aan een nieuwe aansporing?

Kom dan een keer via bij mij op kantoor om de mogelijkheden te bespreken! Ik ga gaarne met je ingesprek om te loeren wat ik voor je loopbaan kan betekenen.

Wat krijg jij van ons?

8 % vakantiebijslag, 25 vakantiedagen ;
ruimte tot pensioenopbouw vanaf dag 1 ;
7 uur bijscholing per jaar mits je via spoed team aan de slag gaat ;
een detacheringsovereenkomst voor 7 maanden ;
mogelijkheden om overigens te bloeien tot ce chauffeur.

Wie ben jij?

Je bent in bezit van een rijbewijs c ( e ) met code 95 ; je bent in bezit van een geldige bestuurderskaart ; je bent klantgericht en denkt mee met de afnemer ; ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature en ben je nou opzoek naar een nieuwe aanmaning in de wegtransport? kom dan een keer ter bij mij op werkplek in zaandam. Wil je dat ik contact met je opneem?

Uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-in-de-regio.html

Technisch Schrijver / Tekenaar

Technisch Tekenaar

Over Jou

Als kind tekende je al indrukwekkende gebouwen. en nog steeds ben je met je ( virtuele ) potlood vergroeid. maar nee, geen fantasiegebouwen meer voor jou. als technisch tekenaar wordt ontwerpen realiteit! Kijk, daar boodschap je voor ; solliciteer vandaag.

Jouw verantwoordelijkheden

Jij begrijpt als geen ander hoe complex een bouwproject kan zijn. Een bouwmeester werkt een ontwerp niet eeuwig tot in de technische puntjes uit, maar een aannemer moet op onderstel van het ontwerp wél precisiewerk verrichten. Hoe breng je het creatieve en het technische proces bijeen? als Technisch Tekenaar  ben jij de schakel die de winkelketen verbindt. Je bent in zekere zin zelfs hun technische tolk.

Wat je zoal doet? je verzamelt technische gegevens, vervolledigt constructies en denkt waar nodig mee over een ontwerp. hier komt behoorlijk wat analytisch inzicht bij kijken. en oog voor detail, want zelfs de minste fout kan een fundering autoriseren wankelen. gelukkig zie jij geen centimeter over het schoolhoofd : door jouw tekeningen is elk project kristalhelder!

Jouw profiel

Als Technisch Tekenaar kun je meer dan getekend alleen. Dat betekent dat je in elk geval ervaring hebt met 3d-software, zoals autocad en solidworks.

Ook heb je:

Een technisch certificaat, bij voorliefde positie bouwkunde of civiele techniek oog voor bijzonderheid, een nauwkeurige werkhouding en een sterk analytisch bezit veel verantwoordelijkheidsgevoel – jij neemt elke taak serieus, hoe klein ook goede luistervaardigheden – zodat je nauwkeurig begrijpt wat er moet gebeuren geen moeite met zelfstandig werken, plannen en concentreren ons aanbod je zet je in voor gevarixeberde opdrachtgevers, maar je fundament is evenwichtig : als technisch tekenaar treed je bij ons in dienst. Dit betekent dat je ervaring opdoet bij allerhande bedrijven mét de zelfverzekerdheid van een contract. Dat gelijkenis biedt je bij andere:

Een prima maandsalaris ( uiteraard ) en kans op diverse bonussen opleidingsmogelijkheden op maat – die volmaakt aansluiten op jouw begeren een vaste brunel-consultant die je persoonlijk begeleidt bij ieder plan een gunstige pensioenregeling en korting ( collectiviteits ) verzekeringen leuke extra’s als kennisevents, netwerkborrels en interactives via brunel engineering

https://www.vindazo.nl/keywords/technisch-schrijver.html