BADKAMERONTWERP 2020: TOP 10 BADKAMERREPARATIETRENDS 2020

huis te koop

Trends veranderen van jaar tot jaar. En iedereen wil met de tijd meegaan en hun huis stijlvol en modern zien. Daarom hebben we de 10 beste badkamerontwerptrends van 2020 op onze agenda staan.

Trend 1. Spiegels met afgeronde hoeken

Sinds een paar jaar zijn alleen ronde spiegels in de trend, maar sinds 2019 beginnen alle interieurbladen zo te flikkeren – vierkant van vorm, maar met afgeronde hoeken. Interessant genoeg passen ze perfect in elke stijl, van klassiek tot lift.

Trend 2. Hangende wastafels

Waren in de mode – raakten uit de mode – en kwamen weer binnen) Toegegeven, degenen die eerder waren zagen er te luxueus uit, en de huidige – gemaakt van hout, spaanplaat – zijn vrij universeel. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar maakt ook het schoonmaken erg gemakkelijk. De stoeprand lijkt in de lucht te “zweven”.

Trend 3. Console wastafel

Oh, deze schelpen en rechten zien er super stijlvol uit, maar ze staan ​​… Als een vleugel van een Boeing! Ze zijn net in opkomst, dus terwijl het plezier duur is. Maar we hopen dat onze lokale leveranciers niet teleurstellen.

Trend 4. Zijmengers

Ja, zo simpel is het. Maar wat ziet het er ongewoon uit!

Trend 5. Installatie in de muur

Iedereen is dus gewend aan een gipsplaatconstructie, over welke planken en deuren pronken? Samen vergeten we ze, bouwen de muur helemaal in één niveau op en vinden ineens dat zo – wah, wat mooi! Waar is alleen toegang tot communicatie?

Trend 6. Geen douchebakken

Nou, dit is de realiteit en in huizen is het vrij realiseerbaar. We scrollen verder.

Trend 7. Glas in de douche van vloer tot plafond

Nou, echt een kleinigheid, maar leuk? Kijk maar eens hoe de doucheruimte onmiddellijk transformeert en verandert in een aparte glazen kamer.

Trend 8. Lange verticale tegels

Wie is het varken daar beu? Hier is je nieuwe zwart!

Trend 9. Oud nikkel

Voor degenen die de voorkeur geven aan chroom boven messing, maar vinden dat het er te glamoureus uitziet, is er nu een oplossing: gepolijst nikkel. Ze zeggen dat dergelijk sanitair binnenkort alleen chroom of gewoon messing zal vervangen. Geloof je?

Trend 10. Marmer als kunstobject

Waarom zou je tijd verspillen aan kleinigheden door gemarmerde tegels alleen in de badkamer te leggen? Laten we de hele muur in één keer marmer maken, de kast onder de gootsteen en ook het bad zelf!

huis te koop sint michiels

https://be.propenda.com