Content-publisher

Badkamer verbouwen

Het moment is aangebroken: Wij zijn klaar met onze nieuwe badkamer verbouwen! Wat een gedoe, maar het resultaat mag er wezen. Toen wij ons huis hadden gebouwd, hadden we tegels gekozen die achteraf gezien echt heel erg lelijk waren. Eigenlijk hadden wij ze niet gekozen, maar een familielid van ons. Maar ja, de tegels waren al gelegd en alle spullen stonden er al in. Ach ja, beter iets dan niets, toch? We konden het altijd nog laten renoveren.

We hebben dit een aantal jaren volgehouden en toen besloten we dat het tijd was voor nieuwe tegels. Wij hebben dus eerst alle kasten en dergelijke uit de badkamer gehaald. Toen kon de douchecabine er ook uit. Toen wilden we de CV ketel er uit halen, maar mijn man is toch niet zo’n handige klusser als hij dacht: Hij heeft de CV ketel laten vallen! Ik was erg boos natuurlijk, maar uiteindelijk dacht ik: We geven toch al een hoop geld uit, zo’n ketel kan er dan ook nog wel bij. Maar ja, waar koop je eigenlijk zoiets? Nieuwe tegels dus, de douchecabine hebben we vervangen voor een ‘open’ douche met een doucheafscheiding, een nieuwe wastafel en nieuwe kranen. De wasmachine werkte nog goed, dus die blijft. Het was ook niet zo’n oud ding. Hij was pas een jaar oud, van een bekend Koreaans merk.

CV Ketel offerte aanvragen

De buurvrouw had vorig jaar een nieuwe ketel nodig en die had destijds een website ontdekt waar je heel makkelijk een CV Ketel offerte kunt aanvragen. Zo kun je heel simpel een aanvraag doen en offertes vergelijken. De website heet ketelexpert.nl. En experts zijn ze zeker! Uit alle offertes die we hebben ontvangen hebben we uiteindelijk gekozen voor eentje die in de buurt zit. Stel dat er weer wat mis gaat, dan kunnen we daar ten minste terecht!