Content Publisher
Hobby en vrije tijd

Arrangementen: Dagje weg

Arrangementen bij Hotelletje de Veerman

Bij Hotelletje de Veerman kun je overnachten in verschillende prachtige kamers, een huisje huren voor een paar dagen of overnachten met een arrangement. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende arrangementen die je bij Hotelletje de Veerman kunt kopen. Lekker een dagje weg.

Het “fiets arrangement”:Voor liefhebbers van fietsen (wees nu eerlijk, dat zijn de meeste Nederlanders) is het “fiets arrangement” van Hotelletje de Veerman een perfecte keuze. Bij aankomst wordt je hartelijk begroet en ontvang je meer informatie over je kamer. Bij het “fiets arrangement” zit een huurfiets inbegrepen voor iedere persoon. Ontbijt zit ook inbegrepen. Het “fiets arrangement” komt met drie overnachtingen, dus je kunt vier dagen lang genieten van mooie fietsroutes op het prachtige eiland Vlieland.

Het “wandel arrangement”: Hotelletje de Veerman heeft ook een 3-daags arrangement voor mensen die liever met de voeten op avontuur gaan. Het arrangement komt met ontbijt, twee overnachtingen en 1 x een 3-gangen diner in een uitstekend restaurant. Bij dit arrangement krijg je informatie over de beste wandelroutes en de mooiste plekjes die je op de voet kunt bereiken. Denk aan heerlijke strandwandelingen en de rustige duinen met een mooi uitzicht. Heb je er na 2 overnachtingen nog geen genoeg van? Boek dan een derde nacht met 25 procent korting bij Hotelletje de Veerman.

Het “vogel arrangement”: Vogels zijn dieren die je heel veel kunt vinden in Vlieland. Het eiland is een natuurrijke omgeving en leent zich perfect voor mensen die vogels in hun natuurlijke habitat willen bestuderen. Ben jij zo iemand? Overweeg dan eens het “vogel arrangement” van Hotelletje de Veerman. Ga op pad voor een heel weekend met een professionele gids die veel kennis heeft van vogels en het eiland zelf. Leer meer over vogels en ga eens op avontuur om de mooiste vogels te vinden. Het ontbijt is inbegrepen!

https://www.uitjesaanbod.nl/