Category Archives: Aanbiedingen

Espresso variaties

Oproep aan alle koffieliefhebbers! Hier is een lijst met de meest populaire soorten espressodranken! We hebben alles, van de goede oude latte tot de verfijnde macchiato – en zelfs een espressococktail erbij. 

Macchiato

Hier is een soort espressodrank die lijkt op een lichtere versie van een latte: de Espresso Macchiato! Het is ideaal als je een flinke dosis cafeïne wilt zonder alle extra calorieën. Er is een bepaalde coffeeshop die de naam van de macchiato heeft aangetast door enige verwarring te veroorzaken over wat het werkelijk is. 

Wat is een macchiato? Een caffè macchiato of espresso macchiato is een shot espresso die wordt overgoten met opgeschuimde melk.

Latte 

Wist je dat je in het comfort van je eigen huis een café latte van barista-kwaliteit kunt maken? Ja, je hebt alleen een paar belangrijke hulpmiddelen nodig en je kunt deze espressodrank maken die je favoriete coffeeshop evenaart. Deze latte komt er perfect romig uit en is bedekt met schuimig schuim. Het is vrij eenvoudig, als je eenmaal een paar trucjes kent. 

Wat is een latte? Een latte is een koffiedrank met espresso, gestoomde melk en een laagje schuim erop. Het heeft ⅓ espresso en 2/3 gestoomde melk, met een dun laagje schuim erop.

Americano

Wat is er beter dan een geweldige Americano-koffie? Maak van je espresso een Caffe Americano, een soort espressodrank die wordt getemperd met een beetje heet water. Het zorgt er niet alleen voor dat de koffiedrinkervaring iets langer duurt, het verzacht de bittere smaak in iets geheel nieuws. 

Wat is een Americano? Een Americano is een espressodrank gemaakt met heet water en espresso. De drank kan worden gemaakt met een of twee shots espresso en verschillende waterverhoudingen (meestal 2:1).

Cappuccino

Houd je van een heerlijke cappuccino? Dit kleine maar machtige kopje is een van de bekendste soorten espressodranken! Het schittert die perfecte combinatie van gestoomde melk, espresso en schuimig schuim. Wat denk je: een cappuccino van barista-kwaliteit maak je in het comfort van je eigen huis. Hier leest u hoe u een cappuccino maakt die smaakt alsof hij rechtstreeks uit een Italiaans café komt.

Wat is een cappuccino? Een cappuccino is een espressodrank met gestoomde melk, melkschuim en espresso. Het heeft gelijke delen espresso, gestoomde melk en schuim (elk ⅓).

Flat White

Flat white, latte, cappuccino: wat is het verschil? Deze espressokoffiedranken lijken zo op elkaar dat het moeilijk is om ze van elkaar te onderscheiden. Sommige koffiehuizen hebben zelfs zulke kleine verschillen dat er niet echt een enorm verschil is! Maar als echte koffieliefhebbers heeft de flat white ons hart: het is superglad en heeft nog genoeg schuim voor latte art.

Wat is een plat wit? Een flat white is een koffiedrank met espresso, gestoomde melk en een laagje schuim erop. Het is vergelijkbaar met een latte en cappuccino, maar heeft een dunnere schuimlaag bovenop.

Cortado

Wil je een indrukwekkend espressodrankje dat nog  beter is  dan een latte of een cappuccino? Probeer de Cortado, ook bekend als de Gibraltar! Deze Spaanse koffiedrank is intens glad, de ideale balans tussen espresso en melk. Het is rijk, robuust en zijdeachtig, waarbij elk onderdeel het beste in het andere naar boven haalt.

Wat is een cortado? De Cortado is een espressodrank van gelijke delen espresso en gestoomde melk. Het is altijd hetzelfde volume: een dubbele espresso en 2 ons melk.

Mokka

Wat is er beter dan een warme, romige mokka? De mokka is een van de meest bekende soorten espressodranken, mogelijk omdat het zo rijk en chocolaachtig is dat het lijkt op het drinken van chocoladepudding. Als je trek hebt in deze chocoladedrank, kun je er thuis een maken met slechts een paar ingrediënten. Deze komt er net zo uit als in een koffiehuis: geen shortcuts zoals warme chocolademelk of slagroom.

Wat is een mokka? Een mokka of mokka latte is een drankje gemaakt met espresso en gestoomde melk die op smaak is gebracht met chocoladesiroop.

Iced Espresso 

Wil je me ophalen met een koud espressodrankje? Probeer Ice Espresso! Deze draai aan  ijskoffie schittert met  de gedurfde, rijke smaak van espresso. Besprenkel met een beetje melk en een vleugje  eenvoudige siroop  om de smaak in evenwicht te brengen. Het is robuust en heerlijk verfrissend: als een verhoogde kijk op je favoriete ijskoffie! 

Wat is ijs-espresso? Iced espresso is espresso geserveerd met ijs, vaak met melk. Het is vergelijkbaar met ijskoffie, maar het gebruikt espresso in plaats van gezette koffie.

https://koffiemachine.org/espresso-macchiato/
Content-publisher

Energiezuinige Airco

Hoe kies je een energiezuinige airconditioner? 

Er is misschien geen moderne uitvinding die belangrijker is voor een comfortabel leven dan airconditioning. Tegenwoordig zijn airconditioners – van raamunits tot centrale systemen – energiezuiniger en kosteneffectiever dan ooit tevoren, dus uw energierekening hoeft niet omhoog te gaan terwijl u afkoelt.

Het is een heerlijk gevoel: vanuit de zinderende hitte en vochtigheid van een augustusdag een kamer binnenlopen die is afgekoeld tot de ideale huistemperatuur. En airconditioning is nog steeds een relatief moderne uitvinding!

Waar u op moet letten bij het kopen van een nieuwe, energiezuinige airconditioner 

Er zijn een paar belangrijke dingen waar u op moet letten wanneer u een nieuwe energiezuinige airco koopt die u helpt uw ​​energierekening en de temperatuur in uw huis laag te houden.Functies waar u op moet letten bij het kiezen van een airconditioner:

 1. De juiste maat airconditioning voor uw ruimte: de grootte is van belang bij het kiezen van een airconditioner. Een te grote unit koelt de lucht af, maar laat deze vochtig en klam achter. Een te kleine unit zal overuren moeten maken om de ingestelde temperatuur te behouden, waardoor je energierekening stijgt. De grootte van de airconditioner is waarschijnlijk de belangrijkste factor om te overwegen.
 2. Programmeerbare temperatuurinstellingen: Tegenwoordig worden zelfs standaard raamunits geleverd met digitale displays, zodat u een nauwkeurige temperatuur kunt instellen en zelfs kunt plannen dat uw airconditioning uitschakelt wanneer u weg bent en weer aangaat wanneer u thuiskomt. Centrale luchtsystemen zijn vaak nog flexibeler.
 3. Energiebesparende instelling: een ander kenmerk om op te letten bij de beste airconditioners is een energiebesparende instelling, wat betekent dat het apparaat niet alleen de compressor maar ook de ventilator uitschakelt zodra uw ruimte is afgekoeld, waardoor energie wordt bespaard .
 4. Hoge EER- en SEER-classificaties: deze twee gerelateerde (maar niet uitwisselbare) classificaties zijn een maatstaf voor de energie-efficiëntie van een bepaalde eenheid, gemeten in BTU’s. Ondertussen staat EER voor ‘energy efficiency rating’ en SEER staat voor ‘seasonal energy efficiency rating’. Over het algemeen betekent een hogere classificatie een grotere efficiëntie, en SEER- en EER-classificaties zijn te vinden voor zowel kamer- als centrale airconditioners.
 5. ENERGY STAR®-certificering: Let op de blauwe ENERGY STAR®-certificering wanneer u de beste airconditioner voor uw huis kiest. Deze certificering betekent dat dit specifieke apparaat voldoet aan hogere efficiëntienormen of deze overtreft dan andere vergelijkbare modellen.
 6. Wifi-compatibele airconditioning: als je bent begonnen te experimenteren met het slim maken van je huis – als je bijvoorbeeld een apparaat als Alexa of Google Assistant hebt , of een wifi-compatibele thermostaat die je kunt aanpassen met je smartphone – overweeg dan om te installeren een slimme airco. U kunt slimme versies vinden van alle soorten airco-units: raam, split unit, draagbaar, ductless mini enzovoort. Omdat deze units zo instelbaar zijn, zijn de energiebesparende mogelijkheden verbluffend en kunt u uw gebruik echt afstemmen.

Het EnergyGuide-label van een airconditioner lezen? 

Een goede manier om iets meer te weten te komen over een specifieke airconditioner is door het felgele EnergyGuide-label te bekijken . Deze labels zijn vereist door de Energy Labelling Rule voor zowel kamer- als centrale airconditioners, en ze verpakken veel informatie in een kleine ruimte. EnergyGuide-labels zijn een handige manier om snel vergelijkbare modellen te vergelijken zonder dat u al uw tijd hoeft te besteden aan het onderzoeken van verschillende airconditioners.

 1. Hierin staat het type airconditioner en eventuele belangrijke functies vermeld.
 2. Dit is het merk, model en maat van het apparaat.
 3. Dit zijn de gemiddelde verwachte jaarlijkse kosten voor het gebruik van de airconditioner.
 4. Dit is het kostenbereik van vergelijkbare airconditioners, zodat u kunt beoordelen waar de jaarlijkse kosten vallen in vergelijking met andere modellen.
 5. De EER is de energie-efficiëntieverhouding, een getal dat wordt geproduceerd door de BTU-classificatie van de airconditioner (de output) te delen door het wattage (de input). Hoe hoger het getal, hoe beter.
 6. De ENERGY STAR®-aanduiding geeft aan dat de airconditioner voldoet aan de strenge richtlijnen voor energie-efficiëntie die zijn opgesteld door energystar.gov.
Content-publisher

Een auto importeren uit Duitsland

Een auto importeren uit Duitsland kan een stuk goedkoper zijn dan een auto in Nederland kopen. Vooral vrij nieuwe auto’s uit het wat duurdere segment leveren grote prijs verschillen op na invoer.

 

Als u overweegt een tweedehandsauto te importeren uit Duitsland wilt u natuurlijk als eerste weten met welke kosten u allemaal rekening dient te houden en wat de auto u na invoeren in totaal gaat kosten alles inclusief.

 

Auto importeren uit Duitsland

Allereerst dient u natuurlijk rekening te houden met de kosten voor de aanschaf van de te importeren auto uit Duitsland. Daarbij kunt u als particuliere afnemer altijd rekenen met de prijs incl. de Duitse BTW voor zover het een BTW-auto betreft en geen marge-auto. Indien u gebruik maakt van een dienst zoals Automotive import voor aankoopafwikkeling en transport van uw import auto uit Duitsland kunnen zij onder meer eventueel een aankooponderhandeling voor u voeren.

 

Kosten voor het vervoeren van de auto naar Nederland

Nadat de te importeren auto is aangeschaft in Duitsland dient deze naar Nederland vervoerd te worden. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden.

 

Indien u ervoor kiest dit zelf te doen moet u rekening houden met de kosten voor een tijdelijk 5-daags kenteken voor het zelf over rijden van de importauto naar Nederland. Hier wordt €200,- excl. verzending voor gerekend. Daarnaast dient u onder meer rekening te houden met de kosten voor het vervoer naar de verkopende partij (bijvoorbeeld een treinticket of vliegticket), brandstofkosten voor de terugreis en afhankelijk van de afstand naar de verkopende partij mogelijkerwijs zelfs een overnachting.

 

Nadat de te importeren auto naar Nederland is vervoerd dient deze ingevoerd te worden bij de RDW / Douane. Daarvoor dient u, naast eventuele brandstofkosten en rest-BPM, rekening te houden met de €107,20 kosten voor RDW leges en tenaamstelling en ca. €39,50 kosten voor de productie van kentekenplaten.

 

Content-publisher

Hoe word jij een betere salesmanager?

Meer verkopen! Dat wil elke sales team wel, de salesmanager maakt het verschil! Hoe word jij een betere salesmanager en kan jij je team motiveren?

 

Relatie en vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor goede koop-verkoop relaties. Bluffen, draaien, vage beweringen, onrealistische beloften worden door de klant doorzien en afgestraft. Een goede verkoper kent zijn product of dienst door en door en heeft de overtuiging dat het product aansluit bij de behoeften van de klant. Belangrijk is ook de organisatie achter de verkoper. De verkoper verkoopt niet alleen een product of dienst, hij vertegenwoordigt een organisatie met producten en diensten. Logistiek, service, after sales en binnendienst zijn ook factoren die bijdragen aan het vertrouwen van de klant. Het vertrouwen dat de organisatie van de verkoper is van groot belang.

 

Ervaringen en reputatie

Hoe win je vertrouwen? Vertrouwen als kenmerk in koop-verkooprelaties is het geloof dat beloftes en afspraken worden waargemaakt. Het geloof wordt sterker naarmate klant en verkoper feitelijk ervaren dat afspraken en beloftes inderdaad worden waargemaakt. Een koop-verkoop relatie heeft vaak een geschiedenis. Koper zowel als verkoper hebben een reputatie. Als die geschiedenis er nog niet is zijn er doorgaans referenties beschikbaar die hun ervaringen willen delen. Vergeet niet dat dit zowel voor de verkoper als de koper geldt.

 

Wat zijn de Succesfactoren?

1. Hoe hou je het sales-team scherp.

2. Verkopen en onderhandelen. Scorende verkoopgesprekken.

3. De gunfactor bij acquisitie en sales.

4. Prospects en koude acquisitie.

5. Salesmanagers maken het verschil. Praktijkervaringen en inzichten.

5. Samenwerking marketing en sales als voorwaarde voor beter verkopen.

 

Lees meer over de succesfactoren op learnit.nl, op de website staan nog veel meer informatie over sales.

 

Verkooptrainingen

Ook kan je overwegen om een verkooptraining te nemen, om zo sneller sales onder de knie te krijgen. Kijk bijvoorbeeld bij verkooptrainingen, hier kan je kiezen tussen verschillende trainingen om beter te worden.

 

Content-publisher

CBD is legaal te koop (in Nederland)

Omdat producten met CBD nauwelijks THC bevatten en u er niet psycho actief van kunt worden, kunt u in Nederland CBD legaal kopen en gebruiken. CBD producten zijn online te koop, maar ook in fysieke winkels. Op het etiket leest u het percentage CBD. Voor iedere mens is percentage CBD persoonlijk en uniek. De ene persoon vaart beter op een laag percentage CBD, zoals b.v. 2,8%, terwijl een andere persoon zich pas lekker voelt met een percentage van 10% of zelfs nog hoger. De uitwerking van CBD is een kwestie van experimenteren en uitproberen. Luistert u goed naar uw lichaam!

https://cbd-olie-online.nl/
Content-publisher

Vriendschapsringen nieuwe symbool voor liefde

Nu steeds minder koppels trouwen lijkt er een nieuwe symbool voor de liefde te zijn. Dit was een lange tijd trouwringen maar nu er steeds minder word getrouwd beginnen ze langzaam maar zeker vervangen te worden door vriendschapsringen. Vooral de jongere generatie begint de vriendschapsringen als symbool van liefde te zien. Door de cirkel vorm heeft het een symbolisch betekenis van een liefde zonder begin en zonder einde.

Oorspronkelijk begonnen de vriendschapsringen als hele goedkope ringen. De vriendschapsringen waren ervoor bedoeld om aan je vrienden te geven als teken van vriendschap maar dit is tegenwoordig veranderd. Nu is het vooral een symbool van liefde tussen koppels. De prijzen van vriendschapsringen kunnen ook hoog oplopen. Je gaat natuurlijk niet vriendschapsringen van paar tientjes kopen als symbool van de liefde.

De vriendschapsringen komen in veel uitvoeringen en in verschillende prijzen. Zo zijn er gouden, zilveren en titanium vriendschapsringen de populairste. Deze vriendschapsringen zijn ook vaak de duurste. De prijzen zijn ook heel verschillend per winkel. De meeste koppels betalen tussen de 50 en 300 euro gemiddeld voor vriendschapsringen. Het hangt ook veel af van hun budget en hoeveel ze er bereid zijn voor te betalen.

Voor meer informatie over vriendschapsringen kun je terecht op de onderstaande websites.

trouwringenvoordeel.nl

amexxi.nl

schitterenderingen.nl

Content-publisher

Goedkope vloertegels kopen

Wil je goedkope vloertegels kopen? Het is dan wel handig om ook eens online te kijken. Je bent online meestal goedkoper uit, tenzij de winkels grote uitverkoop hebben natuurlijk. Het komt alleen niet vaak voor dat de winkels goedkoper zijn dan de online winkels.

Wanneer je online op zoek gaat naar goedkope vloertegels is de kans veel groter dat je goedkope vloertegels kunt kopen. Dit komt doordat je online toegang hebt tot heel veel winkels. Dankzij Google en andere zoekmachines heb je in 1 keer toegang tot duizenden winkels in Nederland.

Tegenwoordig is er ook Google shopping. In Google shopping kun je filteren op verschillende opties. Zo kun je de maten en kleur van de vloertegels aangeven. Je kunt ook op prijs filteren. Zo kun je een minimale en maximale bedrag instellen. Je krijgt dan alleen de vloertegels te zien die tussen die bedragen vallen.

Zo word goedkope vloertegels kopen een stuk makkelijker. Je hoeft niet meer winkels af te gaan zoeken. Dit is heel vermoeiend en je komt vaak niet verder. Dan ga je toch uit frustratie dure vloertegels kopen. Neem dus even de tijd om online op zoek te gaan naar goedkope vloertegels.

Waarom je een mobiele slotenmaker moet huren

Mobiele slotenmaker zijn overal in de wereld te vinden. Ze bieden niet alleen 24 uren service en hulp bij spoedgevallen, maar ze kunnen ook andere taken, zoals afstandsbediening systemen installeren, toegangsbeheer, beveiligingsconsultatie en ook CCTV set-ups. Het maakt niet uit waar je bent, slotenmakers in Rotterdam komen bijvoorbeeld naar jou toe en bieden een uitstekende service. Slotenmakers zijn getrainde mannen met de nodige apparatuur om de sloten en sleutels te vervangen, repareren en te versterken. Of het nou om je huis of auto gaat, slotenmakers zijn de oplossing voor je problemen.

De gemakkelijkste manier om aan een goede slotenmaker te komen is via online research. Het internet staat vol van nuttige informatie over de slotenmakers en hun services. Over het algemeen bieden slotenmakers services voor reservesleutels en slotsystemen. De meesten bieden ook 24 uren, 7 dagen per week spoedservices. Het is frustrerend om tegen 4 uur ’s ochtends op een parkeerplaats te zijn en niet in de auto te kunnen. In de meeste gevallen krijg je onmiddellijk hulp als je naar een slotenmaker belt.

Enkele slotenmakerbedrijven bieden ook repareerservices aan voor inbraakgevallen. De meeste inbraken gebeuren middernacht of wanneer je niet thuis bent. Je krijgt een naar gevoel als er ingebroken is. Als je dit ooit tegenkomt, bel eerst de politie en daarna een respectabele slotenmaker om de ramen en deuren in orde te maken. Voor je eigen bestwil huur je liever ook een slotenmaker in om je huis te beveiligen.

Slotenmakers zijn professionele, getrainde, ervaren en gecertificeerde technici met verschillende vaardigheden. Ze bieden niet alleen hulp bij spoedgevallen, maar kunnen ook gemakkelijk gebroken sloten en verloren sleutels vervangen, sleutels dupliceren en ook kluizen en beveiligingssystemen installeren. Mobiele slotenmakers hebben een brede waaier van serviceaanbiedingen, zoals het versterken van de huidige beveiligingssystemen. Waarom huur je ook niet eentje om je eigendom te evalueren en aanbevelingen te geven? Mobiele slotenmakers bieden rendabele en sterke prijzen aan en streven naar klanttevredenheid en topkwaliteit. Hoog aanbevolen slotenmaker zijn zeer relevant als het gaat om beschikbaarheid en kwalitieit

meer Lezen? Andere artikelen zijn te vinden bij Van Delft Slotenmaker©

https://www.slotenmaker.nu